Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atley
csendes tag
válasz
CheaterBandi
üzenetére
Hali CheaterBandi !
Nekem is C2D E8500 prockóm van egy ABIT IP35V lapon. most olyan 3.5 Ghz-en megy kb. olyan 40 fokon MAX. de be is tettem ide a képet a biosból. Kérdés h az alaplap alapból beveszi-e a ramodat 1066Mhz-re? Mert én ugy jártam amikor összeraktam a gépem nézem a biosba 3Ghz a proci és 800 Mhz a ram. Biosfrissítés azonnal. most alap a 3.16 Ghz-es órajel a ram viszont 800 Mhz. A ram arányát külön lehet állítani a biosban.

Nekem Phoneix biosom van azok íg néznek ki. A soft menuben találod ezeket a beállításokat. Pl az external clock opciót a + és - gombokkal lehet növelni és csökkenteni.
ahogy növeled ugy növekszik a proci és a ram órajele. Én előszőr mindíg picikéket húztam fokozatosan emeltem és figyeltem a hőmérsékleteket 100%-os cpu kihasználtságon.
Eljutottam eddig is. de ez pillanatnyi tehát a progi emelte 4.7 Ghz-re biosban nem tudom ennyire felhúzni mivel ahoz fos az alaplapom + normális hűtés kellene. Te az Asus V-60 nal emberesen megtudod tolni az órajelet. De hozzáteszem h a 3,16-ghz és a 3,5 ghz közötti különbséget észre sem fogod venni.
(Nem 98 fokos a proci ne essen tévedésbe senki sajnos az alaplapom jeladója nem működik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő