Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
mbencem #10966 üzenetére
Ahhoz hogy használni tudd a progit meg kell nézned hogy a lapodon milyen Clock generátor chip van. Mutatok egy lapot hogy kb hol találod [link] sajnos nagyobb képet hirtelen nem találtam, de ahol pirossal bekarikáztam, valószínü hogy az lesz. Nézd meg mi van ráírva (ICSxxxxx, RTMxxxxx, SLGxxxxx, CVxxxx, CYxxxxx Wxxxx) az x-ek nem pontosan jelzik hogy utána annyi a szám/betü. Azt leírod és mikor indítod a progit, abban a listábol kiválasztod azt amit leírtál (ha benne van) és akkor nyomod a GetFsb-t, utána a skálán annyit állítasz fel amennyit gondoltál , és SetFsb (csak kicsi lépésekben ha nem tudod mennyit bír) Ha biosban nem tudod fixálni a Pci-e/Pci frekit akkor ha jól emlékszem ez 100/33-on tartja. Ha nincs a listába a chip száma, akkor cumi
Mod: Piloss Az a memória feszültsége ami emelkedett, gondolom biosban Auton van és az meg tuningnál mikor a ram freki is megy fel, akkor több feszt ad neki. De szerintem nem azért nem tudod húzni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Assetto Corsa EVO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ashes of Creation (MMO)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest