- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
kornel8585 #2533 üzenetére
Igen.A p4 200FSB-vel 400-on.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Nightmare89 #2514 üzenetére
Szerintem ha a Provi 3GHz -en megy,de ezt megtudhatod.Állítsd be először a 2,8GHz-est.Majd futtasd le a superPI 1-2-4-8 M-es teszteket.Jegyezd fel az értékeket
Utána Állítsd vissza 3GHz-re és ismételd meg.Majd nézd meg,hogy melyiknél kaptál alacsonyabb értékeket.S az a nyerő.
(publikálnád?Kíváncsi lennék az eredményeidre!
Köszi! -
lipi67
nagyúr
válasz
dregpeter #2508 üzenetére
A biosban emeld az FSB-t.Nézd,hogy a ramok ne emelkedjenek darsztikus magasságokba közbe.(1000MHz az ok)adj nekik 2,1V-ot.s a procinak is egy picit.(a vid-je felé mehetsz picivel)
FSB-t feszemelés nélkül is emelheted sztem 333-ig
ha kifagy,menj alacsonyabbra
ha nem,emeld.. -
lipi67
nagyúr
válasz
Davideee00 #2506 üzenetére
Biztos mindenki nagyon szívesen segít,hatud,de..légyszíves töltsd ki a profilod,mert jó lenne tudni ,hogy milyen gépről van szó!
-
lipi67
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #2487 üzenetére
Nem én,a fiam.Nekem egy S3trio 64 is megtenné..képet adjon oszt joccakát
-
lipi67
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #2485 üzenetére
Ne haragudj,de nem értelek.Tudom,hogy a 8600GT-m egy fos!Eddig ok.3DMark 2006-tal szívtam, sírtam,panaszkodtam.Elképesztően szar eredményeket kaptam.S EZT A KÁRTYÁT is tuningolta ha 3,6GZh helyett 3,8GHz-en ment a proci.S ha 2helyett 2,6körül ment a proci akkor meg oly mind1 volt ,hogy 2 v 2,6.Szart se ment.
nem játszom,nem teszteltem csak amark pontokat néztem(néztük itt páran)Mindenki 1et értett,borzalmas volt...
S most is mondom,tutira nem hajtka ki,s a3GHz is szűk,de majd megkérdezem Reac-ot(ha még él)
Hali! -
lipi67
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #2470 üzenetére
Igen.Nálam a 8600GT-ből még 3,6GHz-en is csikart ki némi plusz.Igaz,nem számottevőt,de 2,4GHz a tuti kevés!!!Főleg,hogy a Te vga-d sokkal jobb!!!
3GH környéke szerintem a minimum..Lateralus Ez érdekes..Az lószar.Nekem jóval 70°c felett is ment sokáig.Északi híd?
Forró a borda?Ha igen,akkor talán az.Ha gyanusan hideg akkor meg:Leszeded,feltisztítod,s újra pasztázva stabilan visszateszed,mert szar az érintkezése,s nem veszi normálisan át a hőt! -
lipi67
nagyúr
válasz
Lateralus #2471 üzenetére
Én(bár nem szeretem)ORTHOS párti vagyok.S pont azért amiért utálom.Fűt rendesen.Viszont ha na 1-2 órát kibír,nyáron nem lesznek gondjaim.Tudom,mondhatnád,hogy 20perc után(vagy hamarabb)már úgy se melegedik jobban,ez is igaz,de fűti a ez egész cuccot belül,s a procitnak se mind1,hogy meddig bírja.
Ezt így nyár előtt jó kitapasztalni.Másrész viszont nem azt futtatom nap mint nap,így ha egy tuningot én stabilnak érzek,szégyen ide-szégyen oda,teszek rá.
Blend 9-es prioritással az ok.
Ujraindulás.Ha kifagy,vagy kékhalál (főleg kékhalál)at tuti feszhiány.Az ujraindulás....nem kimondottan.Azért az északi hídnak adj egy kis feszt,hátha..(vagy vegyél le belőle!!!,lehet,hogy az melegedik túl)
birozoli7800:Vannak ismerőseim u.ebben a cipőben!S még nem szállt el nekik vga,bár szerintem sem egészséges dolog.(Nálam pl,sokszor van,hogy direk én emelem ,de max 105-re)
Ha magamnak csinálnám ,én merném,de én hülye vok.Mást..mást lebeszélnék róla.-Amilyen szerencsétlen vok,tuti neki elszáll.. -
lipi67
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #2457 üzenetére
Hali!Hát 2,4GHz-en nem hajtja meg .Szerintem 3GHz kell neki ,de vszínüleg még az is kevés lesz,de majd ha lesz időd,úgy is megcsinálod,s fényderül mindenre!
Azt mondták a vga-sok,hogy az nagyon jó kártya!qw78er89 Én is figyeltem!(Azt már le se merem írni,hogy mit..)Most is figyelek ám,görnyedek-e vagy sem.(Ha nem jön be Neked az Abit,akkor min.egy"görnyedj meg!"aktuális.-de majd kimagyarázom magam
-
lipi67
nagyúr
válasz
aleister #2451 üzenetére
Sajna AMD-ben nem tudok tanácsot adni Neked,lövésem sincs.Viszont a cpuZ és a bios közötti különbségre igen.Feszültségesés,V-Droop hivatalosan.Hiába állítod a biosban be,a proci nem kapja meg a beállított értéket(ez alplaponként eltérő,kiszámítani (pontosan)nem lehet.magyarul:Ha "x" feszt akarsz adni a procidnak,állítsd be a biost,bootolj s nézd meg cpuZ-ben.Ha nem kapja meg az az"x" értéket amit szeretnél,irány a bios és feszemelés.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #2449 üzenetére
Szia!
Kérdeznék valamit.A 2180-asod mennyire húzva hajtja ki a vga-dat?
-
lipi67
nagyúr
válasz
proof88 #2443 üzenetére
Szia!
Őszinte leszek.Nem igazán nyűgözött le ez a proci.Adhatsz neki feszt (mértékkel)de vigyázz,nagyon melegedős jószág!A fixálások jók,hagyd úgy.A baj az,hogy hidd el nekem,olyan minimális a teljesítménykülönbség 3 és 3,3 - 3,5 Ghz között,hogy félő,nem veszed majd észre!Persze a tudat,az is fontos,hidd el megértelek!S nagyra értékelem a vágyat,hogy ésszerű keretek között megpróbáld kihozni a legjobbat belőle.
Én is ilyen vok..sajna,mindenem a tuning.Sípolás:a proci jelzett,túlmelegedett!Nálam ,mikor pár napig volt egy ilyen,..húsípolt az is rendesen.A hűtés:Sajna direkt hűtés kell.Az,hogy jól szellőzik,elmegy az északi hídnak,de erről a prociról azonnal el kell tudnod vezetni a hőt!
Pici plusz fesz(tényleg pici!)s ott keresd meg a végét.S azért nem is bíztatlak nagyon,hogy csodákat kapsz majd a fáradozásaidért cserébe,mert ..Én elég keményen megküldtem,5GHz környékén(borzalmas hő )sem nyűgözött le.Azért ha elakadsz,nyugottan szólj.Szurkolok Neked,sok sikert!
Én eddig jutottam:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged