Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
A memória nálad így alakul: FSB*(itt egy szám van, a memória szorzó)=Memória órajele.
A memória szorzót azért nem írtam oda, mert nem tudom, a lapodban milyen lehetőségek vannak. De itt egy példa az én rendszeremmel: 340*2.5=850Mhz.
Ez alapján tudod majd te is állítani a dolgot. A Pci-express freki buzergálása 100-ra is kellhet, de csak akkor, ha tuning közben automatikusan emeli a rendszer (nekem pölö nem kellett).A hőmérséklet viszont szerintem elég magas, gondolom gyári hűtőd van...bár még úgyis. Ellenőrizd, rendesen rajta van-e a hűtő, nem-e jött ki valamelyik pöcök.
Fontos, hogy az Everest legutolsó verziójával mérd az értékeket, van amelyik rossz adatokat közöl. Tesztelésre pedig az Orthos legutóbbi verzióját ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Mikrotik routerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest