- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Norby86 őstag Sziasztok! Szerettem volna kicsit tuningolni a gépemet (ami egy Asus P8B75-M LX alaplap és benne egy core i5 3,1 Ghz-es proci illetve még két Corsair 2*4GB 1600 Mhz-es ram és egy 64 Gb SSD), ezért első körben frissítettem a biost, ami ment simán, de most elkezdett problémázni a gépem. Mikor a windowst kikapcsolom és utána bekapcsolom a gépet ezt írja ki ami a képen látható: http://kepfeltoltes.hu/131225/20131225_165452_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 
 Mit állítottam el ennyire ebbe amitől ilyen hibát írkál nekem ki? Megnéztem és nincs túl melegedve a processzor, 43-44 fok. Van amikor simán elindul nem írja ezt ki, de gyakran pittyen egy hosszat és három rövidet azután ezt az üzenetet dobja be. Esetleg tudna valaki segíteni nekem egy megfelelő bios beállítással? Tehát hogy mit hogy kell itt beállítani hogy gyors is legyen, esetleg az alaplapi videókártyát kicsit ha lehetséges tuningolni annak is örülnék, na meg ne írja ki ezt a hiba üzenetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Ergo gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest