- Tesztpadon a One UI 8.5
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
piroskek1
csendes tag
Aham . Értem. Kössz hogy ennyit foglalkozol az ügyemmel ;)
Sajnos multimetrem nincs, nem tudom megmérni mi a valós feszültség, de egy dologra rájöttem ismét. A cpu-z meg a AI booster teljesen más feszültségeket mér.
Itt látszanak a képen a feszültségek meg a magtipus meg minden.Azt hiszem pont olyan amire azt modtad, hogy nem nagyon tuningolható.
Megkinltam a biosból allitható legnagyobb feszültséggel 1,5725 (ha jól emlékszem) , akkor beindult 2700 MHz-n is, de az othos elinditásakor már kapcsolt is ki.PCI- beallitottam 100-ra (elötte auton volt), sata allitast viszont nem találtam sehol.
Most jó hideg van a szobában igy egyszer sem a tulmelegedés miatt kapcsolt ki, hanem mert nem birta azt a frekvenciát szerintem.A memória vissza van osztva mert elég gagyi (kingmax), de 1000MHz-en elmentek azért. De mint irtam, a memória nem nagyon érdekel, 700-1000 MHz között elégedett vagyok vele. Annak egyébként mennyi feszt. lehet adni kb.? Mert most az is auton van.
Ha jól gondolom akkor ennek (proci) ennyi a vége ugye ?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest