- Yettel topik
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMy
aktív tag
válasz
darál0w #33744 üzenetére
Azzal nem igazán tudok mit kezdeni, max egy 12 cm-es ventilátort tudnék venni a hűtő másik oldalára is, de nem tudom, hogy mennyit dobna rajta.
Most hirtelen azt sem tudom, hogy a hűtőn volt-e valami paszta alapból vagy én raktam rá, de valszeg előbbi. Már elég régen volt felrakva a hűtő, kb. 2 éve, azóta nem szedtem szét, de tuning nélkül nem volt semmi baja eddig a processzor hűtésének, 50 °C fölé nem ment sosem játék közben, annak meg elvileg nem kéne folyamatosan 100%-on pörgetnie a magokat.
Köszönöm szépen a segítséged.Úgy néz ki, hogy tényleg stabil a rendszer, mert játszogattam is és nem volt újraindulás/kékhalál/stb.
Most pont kifogtam egy nagyon gané konzolport játékot, ami csak 3,2-n megy simán (Saints Row 2). Felhúztam a processzort, pár percig ment a játék szépen meg a gép is, aztán ugye újraindult. 3Ghz-vel sajnos kifagy meg brutálisan gyors, tehát játszhatatlan és élvezhetetlen az egész.Alternatív megoldásként tesóm gépén játszottam vele, C2Q E8400-as procival, 3,2GHz-re húzva szépen fut. Sajna marad ez a megoldás a problémámra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest