- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Ide is bemásolom a problémámat,hátha valaki tud nekem okosat mondani,én már nem tudom mit csináljak
Van egy phenom x4 925 rev c2 procim és ezt szeretném tuningolni de sehogyan sem tudom,vagyis csak minimálisan.
A problémám az hogy nem tudom a fsp növelni 211mhz fölé,nem idul el a gép.
Elsőnek elkezdtem az fspt növelni,kiváncsi voltam meddig engedi az eredeti szorzoval/14x/,ugy hogy a cpu nb és a ht link speed a legkissebb szorzora raktam.
A ramokat visszaoszottam 1066 majd 800 mhzre
fsp 211 nél kifujt nem ment tovább.
Utánna meglévő ht-nb-ramszorzo mellett csökkentettem kisebb szorzora a cpu ratiot /6-7-8 stb/ és igy probáltam emelni a cpu fsp értékét,sikertelenül 211 nél már nem indult el a gép.
Végül az egész mokát amit itt leirtam végigjátszottam egy kis cpu feszültség emeléssel a meglévő 1.3 voltot emeltem 1.4 voltig fokozatosan,de igy sem megy 211 mhz fsp fölé.
Szerintetek mit csinálok rosszul?
Kikészit ez a x4 925.....
Valaki tud tanácsot adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Okos Otthon / Smart Home
- Metal Gear Solid
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest