- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HIJ
őstag
nembeszélve arról, hogy az a deszka sem bírja.bár BIOS frissítés után elindult 200*10 en, de akkor az egyik modult nélkülöznöm kéne.Szal inkább 1024 166on (Bár most nézem, hogy 167en fut :S
)
''Szal majd ha vesz egy másik 512es modult, akkor már 200-on fogja küldeni.''
meg egy másik lapot...
nha mind1, jó ez ígyis. Nem kell nekem akkor teljesítmény. Bár CSbe van némi külömbség.Eddig max 99 fpsm ost fix 100
HIJ -
HIJ
őstag
a pasztázás megoldotta a dolgot, valszeg a borda nem érintkezett megfelelően a procival.
így 13,5*166(2241) volt a maximum, amit a gyári hűtővel elbírt (itt már 1,8 volt kellett neki)
Lehet hogy erőssebb hűtővel/táppal bírná feljebb is.
Jah, most 45 fok a cpu felszíne, és 55 fok a mag.
Tyrael -
HIJ
őstag
Sziasztok!
Akkor :
nekem lenne egy XP 2200+ os Bs procim. Ez alatt egy ABIT KD7 series deszka van ami 333 as fsbvel ketyeg max, es asszem (de ez nembiztos) KT400as csippje van nekije.
A szitu az, hogy haver atjott, hogy huzogassuk mar egy kicsit, mert neki csak A s van.Na mondom rendben. Elkezdtuk a dolgot es ugynezett ki a dolog, hogy 166*12 vel birja max (gyari huto). Ez ment neki alapfeszen. Magasabbra hiaba is allitottuk a feszt, nembirta.Szal ez renben is lett volna, de ket nap mulva jott, hogy probaljuk ki az o hutojevel, ami 2x akkora rpmen dolgozik mint a gyari. A dologbol ugyanaz lett, mint gyarival: azzal sem birt el tobbet, szal visszapakoltuk az eredetit es visszaallitottam a 12*166, amin addig 2 napig tokeletesen ment. Erre egyszercsak restart... Hmm mondom, akkor vegyuk vissza alapra es kezdjuk elorol. De azota a proci semmilyen huzast nem hajlando elviselni. Szal meg a 11*166 sem (pedig az igazan nemsok). Megy az szepen, csak amikor valami proci igenylo dolgot kell vegrehajtani, akkor vagy kekhalal vagy reset. Mondjuk az feltunt, hogy azota a proci 4 fokkal magasabban jar (tenyleg az egeszseges hogy a mag az 95 fokon megy?).Szal erre varjon valaki gombot. Meg azonis gondolkodtam hogy a RAM baszodott el (csak nemtom mitol).
Jajj meg a ramot elfelejtettem : 1 333as 512 meg egy 400as 512 van benne. (noname)
Huhh ez hosszu lett.Szal valaki tudna egy tuti konfigot erre a vasra?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest