Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HIJ

őstag

Sziasztok!

Akkor :

nekem lenne egy XP 2200+ os Bs procim. Ez alatt egy ABIT KD7 series deszka van ami 333 as fsbvel ketyeg max, es asszem (de ez nembiztos) KT400as csippje van nekije.
    A szitu az, hogy haver atjott, hogy huzogassuk mar egy kicsit, mert neki csak A s van.Na mondom rendben. Elkezdtuk a dolgot es ugynezett ki a dolog, hogy 166*12 vel birja max (gyari huto). Ez ment neki alapfeszen. Magasabbra hiaba is allitottuk a feszt, nembirta.Szal ez renben is lett volna, de ket nap mulva jott, hogy probaljuk ki az o hutojevel, ami 2x akkora rpmen dolgozik mint a gyari. A dologbol ugyanaz lett, mint gyarival: azzal sem birt el tobbet, szal visszapakoltuk az eredetit es visszaallitottam a 12*166, amin addig 2 napig tokeletesen ment. Erre egyszercsak restart... Hmm mondom, akkor vegyuk vissza alapra es kezdjuk elorol. De azota a proci semmilyen huzast nem hajlando elviselni. Szal meg a 11*166 sem (pedig az igazan nemsok). Megy az szepen, csak amikor valami proci igenylo dolgot kell vegrehajtani, akkor vagy kekhalal vagy reset. Mondjuk az feltunt, hogy azota a proci 4 fokkal magasabban jar (tenyleg az egeszseges hogy a mag az 95 fokon megy?).Szal erre varjon valaki gombot. Meg azonis gondolkodtam hogy a RAM baszodott el (csak nemtom mitol).
    Jajj meg a ramot elfelejtettem : 1 333as 512 meg egy 400as 512 van benne. (noname)

Huhh ez hosszu lett.Szal valaki tudna egy tuti konfigot erre a vasra?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák