- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Akkor :
nekem lenne egy XP 2200+ os Bs procim. Ez alatt egy ABIT KD7 series deszka van ami 333 as fsbvel ketyeg max, es asszem (de ez nembiztos) KT400as csippje van nekije.
A szitu az, hogy haver atjott, hogy huzogassuk mar egy kicsit, mert neki csak A s van.Na mondom rendben. Elkezdtuk a dolgot es ugynezett ki a dolog, hogy 166*12 vel birja max (gyari huto). Ez ment neki alapfeszen. Magasabbra hiaba is allitottuk a feszt, nembirta.Szal ez renben is lett volna, de ket nap mulva jott, hogy probaljuk ki az o hutojevel, ami 2x akkora rpmen dolgozik mint a gyari. A dologbol ugyanaz lett, mint gyarival: azzal sem birt el tobbet, szal visszapakoltuk az eredetit es visszaallitottam a 12*166, amin addig 2 napig tokeletesen ment. Erre egyszercsak restart... Hmm mondom, akkor vegyuk vissza alapra es kezdjuk elorol. De azota a proci semmilyen huzast nem hajlando elviselni. Szal meg a 11*166 sem (pedig az igazan nemsok). Megy az szepen, csak amikor valami proci igenylo dolgot kell vegrehajtani, akkor vagy kekhalal vagy reset. Mondjuk az feltunt, hogy azota a proci 4 fokkal magasabban jar (tenyleg az egeszseges hogy a mag az 95 fokon megy?).Szal erre varjon valaki gombot. Meg azonis gondolkodtam hogy a RAM baszodott el (csak nemtom mitol).
Jajj meg a ramot elfelejtettem : 1 333as 512 meg egy 400as 512 van benne. (noname)
Huhh ez hosszu lett.Szal valaki tudna egy tuti konfigot erre a vasra?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V2 - origami
- Háztartási gépek
- Steam topic
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest