- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
laxius_
tag
Tenyleg ATUS nem megfelelo a tema, de nem tudsz elado nagy tornyot pécsen hol nezzek? Ezt jol megfofalmaztam. Nekem Chieftech Dragon kellene
-
laxius_
tag
Pécs a kiraly :)
-
Antonio
senior tag
ok átrohantam a cikken és arra jutottam hogy ''kicsi'' vagyok még ehhez és tényleg csak egy profi ismerős felügyelette melett szabad ebbe kezdenem ...
de örülnék ha az utobbi kérdésre azaz hogy milyen beállítások melett (vga teszprogram) szoktátok a 3d markot futtatni ... hogy megtudjam alapból mit tud a gépem ...
konfigot lásd feljebb 1#
köszönöm -
Antonio
senior tag
Üdv
Elsősorban a ph szerkesztőségéhez fordulok e kéréssel mivel szerintem ''megérne'' egy cikket.
(Nekem úgy rémlik mintha valahol láttam már egy hasonló címet de a keresővel nam találtam ilyen cikket vagy topicot... ha tévednék elnézést kérek)
Szóval még kezdő vagyok ilyen téren ( nincs a környezetemben olyan akit tudna segíteni) ... de örülnék egy olyan cikknek (meg szerintem mások is ujjoncok biztos, és a vén rókákis találnának benne talán hasznos dolgot) amiben részletessen foglalkoznátok a tunningal itt elsősorban az alap fogalmak tisztázásával/rendszerezésével mi az mire szolgál, mit segít stb kellene kezdeni (FSB, szorzó, AGP, feszültség, stb-stb ismert és kevésbé ismert ''varásszavak'') és ami fontos :)
Aktív témák
- Viccrovat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Filmvilág
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest