- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Aktív témák
-
laxius_
tag
Tenyleg ATUS nem megfelelo a tema, de nem tudsz elado nagy tornyot pécsen hol nezzek? Ezt jol megfofalmaztam. Nekem Chieftech Dragon kellene
-
laxius_
tag
Pécs a kiraly :)
-
Antonio
senior tag
ok átrohantam a cikken és arra jutottam hogy ''kicsi'' vagyok még ehhez és tényleg csak egy profi ismerős felügyelette melett szabad ebbe kezdenem ...
de örülnék ha az utobbi kérdésre azaz hogy milyen beállítások melett (vga teszprogram) szoktátok a 3d markot futtatni ... hogy megtudjam alapból mit tud a gépem ...
konfigot lásd feljebb 1#
köszönöm -
Antonio
senior tag
Üdv
Elsősorban a ph szerkesztőségéhez fordulok e kéréssel mivel szerintem ''megérne'' egy cikket.
(Nekem úgy rémlik mintha valahol láttam már egy hasonló címet de a keresővel nam találtam ilyen cikket vagy topicot... ha tévednék elnézést kérek)
Szóval még kezdő vagyok ilyen téren ( nincs a környezetemben olyan akit tudna segíteni) ... de örülnék egy olyan cikknek (meg szerintem mások is ujjoncok biztos, és a vén rókákis találnának benne talán hasznos dolgot) amiben részletessen foglalkoznátok a tunningal itt elsősorban az alap fogalmak tisztázásával/rendszerezésével mi az mire szolgál, mit segít stb kellene kezdeni (FSB, szorzó, AGP, feszültség, stb-stb ismert és kevésbé ismert ''varásszavak'') és ami fontos :)
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged