Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
laxius_
tag
Tenyleg ATUS nem megfelelo a tema, de nem tudsz elado nagy tornyot pécsen hol nezzek? Ezt jol megfofalmaztam. Nekem Chieftech Dragon kellene
-
laxius_
tag
Pécs a kiraly :)
-
Antonio
senior tag
ok átrohantam a cikken és arra jutottam hogy ''kicsi'' vagyok még ehhez és tényleg csak egy profi ismerős felügyelette melett szabad ebbe kezdenem ...
de örülnék ha az utobbi kérdésre azaz hogy milyen beállítások melett (vga teszprogram) szoktátok a 3d markot futtatni ... hogy megtudjam alapból mit tud a gépem ...
konfigot lásd feljebb 1#
köszönöm -
Antonio
senior tag
Üdv
Elsősorban a ph szerkesztőségéhez fordulok e kéréssel mivel szerintem ''megérne'' egy cikket.
(Nekem úgy rémlik mintha valahol láttam már egy hasonló címet de a keresővel nam találtam ilyen cikket vagy topicot... ha tévednék elnézést kérek)
Szóval még kezdő vagyok ilyen téren ( nincs a környezetemben olyan akit tudna segíteni) ... de örülnék egy olyan cikknek (meg szerintem mások is ujjoncok biztos, és a vén rókákis találnának benne talán hasznos dolgot) amiben részletessen foglalkoznátok a tunningal itt elsősorban az alap fogalmak tisztázásával/rendszerezésével mi az mire szolgál, mit segít stb kellene kezdeni (FSB, szorzó, AGP, feszültség, stb-stb ismert és kevésbé ismert ''varásszavak'') és ami fontos :)
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest