Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj. FreeBoy
csendes tag
Lenne egy TV Tunerem bt878 as chipset-el van szerelve.
FM nincs rajta. A tuner része az LG, de a kártya gyártója ismeretlen. semmit nem tudok róla megállapítani. Ami szerintem egyedi rajta az hogy van rajta DC 5V ki vagy bemenet. normál ajzattal. Volt már 5-6 féle tunerem de ilyennel még nem találkoztam. Segítsetek driver ügyben, és ha van rá mód még a kezelő is software is kéne hozzá. Az előző tulajdonosa szerint cyberlink-power vcr II -es programmal működött előtte de csak Win98-ig.
Egyébként megvan hozzá a távírányító és a vevője is.
Hátulján található csatlakózok: antenna bemenet, hangkimenet, s-video bemenet, DC 5V, remote controller.
A chipset adatait878KHF 25878-12 CA1914.8 9920 korea.
A nyákon nincs feltüntettve semmilyen adat. kivéve centis betükkel hogy APAC de az első A betű alsó vonala balról jobbra 45 fokos szögben emelkedik.Ilyen érdekes mintha orosz vagy mit tom én milyen akrakter lenne de ilyen típusra sem találtam semmit.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Ha felelőtlenül nyitottam a topicot megkérném a moderatorokat hogy nézzék el addig még a segítség elér hozzám és töröljék. Üdv a csapatnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Goddess of Victory:Nikke
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Házimozi belépő szinten
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xbox Wireless Controller - Robot White (2020) 2026.08. 25.
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest