- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfeny
csendes tag
Sziasztok!
Most raktam a gépbe egy Hauppauge kártyát. Még csak a rádio tunert próbálnám de nincs hang!!
Azt hiszem jól összekötöttem a kábeleket a tunerral és az integrált hang kártyával de semmi hang nem szűrődik ki
a hangfalonSegítsetek ha megkérhetlek: írjatok légyszives ide (is): napfeny@dpg.hu [modemes vagyok eh
]
-
Dromie
csendes tag
próbáltam azt is...de sajna gyenge a jel a szobámba....és nem találja meg a csatornákat.....importálni meg nem lehet a channel listet amit kiexp-ortáltam egy előző 30 napossal...és az a csatornakereső meg nincs ami a normálba megtalál mindent.....szóval tök jó a lite csak mégsem elég.....ha lehetne importolni az bőven elég lenne...
-
Dromie
csendes tag
bt848-ak jól szoktak menni azzal a free driverrel...csak utánna kéne egy jó TV nézegető software, találtam is a Chris TV-t csak hát fizetős.....valaki talált már jobbat?
-
DragonR+
aktív tag
válasz
Dj. FreeBoy #6 üzenetére
Nincs mit megköszönnöd.
-
DragonR+
aktív tag
válasz
Dj. FreeBoy #4 üzenetére
Egy ilyet találtam:
Video Capture driver a Bt848, Bt849, Bt878, Bt879 chipes kártyákhoz.
Azt írja, hogy működik Win98SE, 2000 és XP alatt.
Bővebben: link
Sajna, kipróbálni nem tudtam, mert más tunerkártyám van.
De próba cseresznye. -
Dj. FreeBoy
csendes tag
Bár driver-t nem találok még így sem. Lehet hogy ennyire analfabéta vagyok, vagy csak az angol tudás hiánya miatt. Ha segítenél még arra is rálelni azt nagyon megköszönném.
Vagy ha betudnád linkelni esetleg. xp-hez a drivert meg a kezelő progit.
[Szerkesztve] -
DragonR+
aktív tag
válasz
Dj. FreeBoy #1 üzenetére
Hello!
Ez volna?
Itt keresgélj!
Bővebben: link
Van pár Apac kártya.
[Szerkesztve] -
Dj. FreeBoy
csendes tag
Lenne egy TV Tunerem bt878 as chipset-el van szerelve.
FM nincs rajta. A tuner része az LG, de a kártya gyártója ismeretlen. semmit nem tudok róla megállapítani. Ami szerintem egyedi rajta az hogy van rajta DC 5V ki vagy bemenet. normál ajzattal. Volt már 5-6 féle tunerem de ilyennel még nem találkoztam. Segítsetek driver ügyben, és ha van rá mód még a kezelő is software is kéne hozzá. Az előző tulajdonosa szerint cyberlink-power vcr II -es programmal működött előtte de csak Win98-ig.
Egyébként megvan hozzá a távírányító és a vevője is.
Hátulján található csatlakózok: antenna bemenet, hangkimenet, s-video bemenet, DC 5V, remote controller.
A chipset adatait878KHF 25878-12 CA1914.8 9920 korea.
A nyákon nincs feltüntettve semmilyen adat. kivéve centis betükkel hogy APAC de az első A betű alsó vonala balról jobbra 45 fokos szögben emelkedik.Ilyen érdekes mintha orosz vagy mit tom én milyen akrakter lenne de ilyen típusra sem találtam semmit.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Ha felelőtlenül nyitottam a topicot megkérném a moderatorokat hogy nézzék el addig még a segítség elér hozzám és töröljék. Üdv a csapatnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest