- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Aktív témák
-
-
Baboon
senior tag
Gőzöm sincs hova írjam így ide írom!
A Motherboard monitor azt jelzi ki nekem hogy a proci 33fok (intel p4 3,0ghz) az alaplap 53fok (foxconn vmi inteles chippel) és a case 47 fok. Namármost engem ez az 53 fok zavar, főleg amiatt mert állandóan lefagy a gépem. Lehet a táppal van a gond én nem tudom mert olyanokat csinál hogy miután lefagy és kikapcsolom a bill ledje égve marad... csak akkot kapcs ki ha a tápot kinyomom. Továbbá simán lefagy még boot elött mikor még a biosba belehetne lépni.
Van valakinek valami ötlete mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm -
lol
senior tag
válasz
mayerlaci #13 üzenetére
nem, csak a 400as codegen nem nyújt 400w-ot Bővebben: link
-
athe
tag
Legjobb viruskereső sztem: Bővebben: link
-
Suliro
senior tag
Bővebben: link
Táp probléma is lehet. -
lol
senior tag
1.Bővebben: link
2. eressz rá vlmi burn progit és tapizdd akko a bordát, esetleg rák fel ujra a hűtőt lehet hogy nem fekszik fel jól...
3. a kerregő hang honnan jön > winyo?
4. pontos konfig? esetleg gyengélkdő táp? -
mayerlaci
senior tag
-
mayerlaci
senior tag
UP
-
mayerlaci
senior tag
Már elegem van abból hogy a gépem nem tudom milyen 25percenként ujraindul ha játszom.Ha nem játszom akkor meg 1ora kb.A procihűtőm volcano 11xaser edition full maxon megy ugyhogy nem is hallok semmit.Nem tom mér csinálja lehet hogy nem is tulmelegedés.Plz help megfogok mindent hogy milyen meleg csak help.Ja és ram nem lehet mert régi ramokkal is ezt csinálta.
Aktív témák
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest