- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
noksk
csendes tag
Hát akkor álljon itt ez az eset örök tanulságul...
Azért megpróbálom visszavinni, vhogy csináljanak vele valamit... Media Markt-os (sulinetes), de az ott vásárolt cuccokat ált szakszervizbe szokták küldeni. Gondolom ez a védőréteg valami spray-vel vihető fel vagy egyéb egyszerű módon ha már iylen könnyen lejött.
Egyébként sötétben nem is tükröződik, csak ha erősen szembesüt a nap. -
Vangelis
félisten
Hány napja vette??? gondolom nem három....
nekem is vanak foltok rajta de inkább békén hagyom -
adamsX
aktív tag
annyiért biztos nem. De ha ő azt mondja a gyárnak hogy ezt ki kell cserélni akkor ki cserélik. Mert még is csak ő árúlja a cuccukat. De mindegy hogy most beveszi vagy nem oda kell figyelni hogy mit csinál az ember. Én is mingi utána olvasok többször minthogy elrontsam. Szóval figyeljetek oda hogy mit csináltok ha nem vagytok biztosak benne akkor kérdezzétek meg.
-
Agostino
addikt
Hát ez nagyon kellemetlen lehet
Rá lehet menni a tudatlan jóakarás magyarázatra esetleg a boltban. Pl.: édesanyád letisztítota mert azt akarta hogy szép legyen, és nem tudta hogy ezzel is számolni kellene.
Ha jószívüek, akkor mázlid van.
De amit meglehet próbálni még, hogy lekenyerezed az eladot egy kis kessel ,hogy legyen már jó fej,és vegye vissza. -
Hikvision
senior tag
Bazd+
hogylehet mososzerrel tft-t takaritani?
ez ojan mint macskát mikróban száritani
-
Vangelis
félisten
elk..tad....ez márolyan marad......vazze...buta voltál
-
tomcs
őstag
hu.. ez a tapasztaatszerzesnek nem igazan koltseghatekony modja...
enyem elott eleg sok lcd-s opikot elolvastam eleg kitartoan, es azt a konkluziott vontam le, hogy legjobb az lcd-t semmivel se tisztitani, vmi puha szaraz cuccal a raszallt (de nem raragadt) port le le7 szedni, kulonben meg kizavarni a szobabol aki hozza akar nyulni
(btw anno regen lattam 1 monitorjavitonal 1 crt-t aminek volt egy bazi csunya toresnek latszo dolog kepcsoven. kerdezem a szakit miaz mondja ingyn adtak, lehuzza rola a vedoreteget es eladja.mutatta hogy az uveg nem serult alatta.. bar nem tom, szerintem azt az izet nem biztonsagi tartalekkent raktak oda) -
noksk
csendes tag
Nem rég vettem egy Samsung 710N 17'' TFT LCD monitort (puhaképernyős).
Láttam, hogy kis zsírfoltok vannak rajta, megpróbáltam először nedves ronggyal lemosni, de még mindig ott maradtak.
Gondoltam egyet és tettem rá egy kis mosogatószert is, de az lemosott valami védőréteget és most a monitor tükröződikSzerintetek mit lehet vele csinálni? Garanciálisan javítják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest