- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bopeti98 #42739 üzenetére
én azt nem értem, hogy ha közben elérhető a valós infó, hogy mi van a kórházakban, akkor hogyan tud süket maradni, amikor hallja? anyám például ezeket látja, nem csak a tévében, hanem élőben
oltatlan 20-30-asok vannak ám az intenzíven is, nem egy-kettő. nem velük van tele, de elég szokatlan látvány ott így is.
-
válasz
bopeti98 #42689 üzenetére
akik ilyesmivel paráztatnak, nem tudnák megvédeni az állításaikat, ha egy szakember előtt kéne. hány éves vagy? ha 20, akkor van valami 1:sok tízezerhez esélyed egy szívizomgyulára, ami mellesleg kezelhető. ennél nagyságrendekkel több esélyed van a covidba belerokkanni, szóval attól féljél jobban.
a sino+mrns kombó az egyik legjobb, nagyon erős védelmet fog adni.
-
válasz
bopeti98 #42672 üzenetére
Ha tőlem kérded, mindenképp küldlek antitest-vizsgálatra, mert kíváncsi vagyok minden ilyesmire
, de ha nem volt covid-gyanús sztorid az elmúlt 4-5hónapban, akkor felesleges erre pénzt kiadni, mert 99%, hogy már durván beesett. Szimplán ráhúzol egy modernát és átszakítja a padlást+tetőt az antitest-szint
#42678: mostanában nem mennék párban semmiféle tömegbe. Szinkronban behúzni egy oltóponti fertőzést nem biztos, hogy baba, még akkor se, ha csak otthonnyűglődősek a tünetek.
-
kw3v865
senior tag
válasz
bopeti98 #8864 üzenetére
Mindenképp ajánlott, ha felajánlják az Astrát, el kell fogadni. A Pfizer ugyan kicsit többet szállít, mint korábban, de sok el is megy 2. körös oltásra, illetve az Astra, a Janssen és a Szputnyik is eléggé hiánycikk, tehát messze nincs vakcinabőség. A regisztráltak száma is folyamatosan nő, a járvány pedig tovább tombol. Én elfogadnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged