- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BlackV
őstag
válasz
Freddy76 #41048 üzenetére
A székely vicc jut eszembe erről:
" - de kisfiam ez nem káposzta, hanem mákos tészta.
- jaa. na annak elég savanyú.." :ĐĐ
Szóval fél éves sputniknak elég jó. Ilyet azért astrásoktól ritkán látni nemtom hogy hozta ki az az eric topolos study h az astra sokkal jobb..
Szóval 3. oltás után kb 10-30 nap körül mehetsz méretni. -
BlackV
őstag
válasz
Freddy76 #41016 üzenetére
Szokásos magyar labor igénytelenség, véletlenül se írjuk oda a teszt pontos nevét, "jo ez így a parasztoknak."
A kuszobertekekbol arra kovetkeztetek h roche elecsys teszt volt.
Az N fehérje elleni ellenanyag negatív tehát a közelmúltban valószínűleg nem találkoztál elő vírussal.
Az S fehérje elleni 199,5U. Ha ez roche elecsys akkor ez kb 1400 au/ml -nek felel meg, ami alsó-kozep kategória.
Ez egybevaghat az elmélettel, hogy sputnikra nem ütős a janssen, az adeno ismétlés miatt. -
Ispy
nagyúr
-
tisn
addikt
válasz
Freddy76 #40715 üzenetére
"Na, már megint itt vannak a maszkos majmok.".
nem kell az idiotakkal foglalkozni. ilyenkor azert sajnalom, hogy 1% halalozasu ez a fos, nem 99%. mennyivel kevesebb idiota maranda a vegen...
de hogy megvigasztaljalak engem a gyerekeim hivtak majomnak a hatam mogott, az pricelessebb
-
Sir Pocok
őstag
válasz
Freddy76 #40715 üzenetére
Szombaton nekem is beszóltak a Sparba, egy 50-es nő lebirkázott.
"Asszonyom ezért kár volt lemászni a fáról." Szóltam vissza. A nő olyan sokkot kapott, hogy visszaszólt, hogy milyen fáról?
Mögöttem lévő nyugdíjas néni a pénztárnál megveregette a vállam, hallotta az oltásomat.
-
-
-
válasz
Freddy76 #39926 üzenetére
Kész Dr.Sins 2.0... Nem tudom az ilyen milyen életkorban fordul át totál valóságtagadásba
.
#39933: szerkesztve, úgy értettem, mikor történt. Gondolom volt aktív szülői rásegítés.#39931: egyelőre jó, csak ezzel pont az lesz a gond, hogy a szputnyikra janssen nem egy világbajnok antitestgeneráló, nem biztos, hogy booster után 3hónappal is lesz elég.
-
válasz
Freddy76 #39493 üzenetére
Egy biztos, hogy a "bevezetjük az intézkedéseket = nincsenek halottak/durva járvány" modell szimplán nem működik, ehhez ugyanis intelligens lakosság kell, vagy legalább olyan, amelyik fél valamitől. Az intelligens Mo.-on ugyebár alapból kilőve, félni pedig kb 2020 nyarától kezdve semmitől.
A korlátozások 2020 tavaszán, amikor új volt a covid még politikailag kivitelezhetők voltak, mára már teljes mértékben belefásult a nép, és ha nem őt vagy közvetlen hozzátartozóját viszik gépre kötni, akkor MINIMÁLIS korlátozást se fog elviselni, és az "okok" (pontosabban kifogások) listája 0-ról igen hosszúra nyúlt a "bevagyokoltva, engem ne korlátozzon minimálisan se senki"-től a "nincsenek is vírusok" szintig.
-
BlackV
őstag
válasz
Freddy76 #38953 üzenetére
Nálunk is csakis olasz játszik ha megyünk. Ausztriába csak ha visznek, mert pöttyeim vannak a stájer mulatostól meg az egész légkörtől. Csak sajnos
a hülyeségragadós, előbb utóbb az olaszoknál is ez lesz. Nyilván senki nem fog elfogadni egy darab kutyaütő Janssent, hogy milyen keletid van előtte, meg senkit nem érdekel. -
válasz
Freddy76 #38953 üzenetére
A védettséget az adeno-adeno reakció miatt nem tenném túl magasra, a janssen+janssen szintjén lehet. Ausztriába ne menj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest