- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
dzsampi #67711 üzenetére
kellene egy, az ujjára csíptethető pulzoximéter, és legalább reggel, meg este rámérni az véroxigénszintjére (ülve, mindig ugyanúgy, mindig ugyanazon az ujján). amíg az nem zuhan, pihenés, sok folyadék. ha elkezd csökkeni a véroxigénje, akkor kórház.
hogy kinek mennyi az annyi, az jó kérdés, egészséges embernél ilyen 97-100% között szokott mutatni, és ha ehhez képest tendenciájában csökken, nem csak egy-egy mérésre, akkor ilyen 93% körül már illik kórházba menni.
-
fatal`
titán
válasz
dzsampi #67711 üzenetére
Pulzoximéter van? Ha nincs, akkor érdemes lenne azonnal venni egyet és mérni.
Favipiravir kérdésében én nem foglalnék állást (az utolsó info, amit olvastam róla, hogy nem igazán ér semmit, de nem vagyok se orvos, se biológus), orvossal érdemes konzultálni szerintem.
Jobbulást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest