- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
Közben írtak egy ilyen hibrid-cikket, benne a fb linken található infók is
-
a sotén a dolgozókat beoltatják, mert annyira már van járvány, hogy a kitett dolgozóknál ezt meglépjék (ott bent is volt megbetegedés asszem). többet én sem tudok.
"diperte" oltás szerintem elérhető, például:
https://oltokozpont.hu/hu/oltas/22/difteria-tetanus-pertussis -
attiati
veterán
Normális étrend mellett lett valami hiány, mert teljesen legyengült az immunrendszerem.
Lehet, hogy például laktóz érzékenység mellett nem tud felszívódni minden rendesen és több kell.Vagy még valószínűbb, hogy A vitamin hiány lett a D pótlás miatt.
Egyiket a másik nélkül nem szabad pótolni. -
mekker
őstag
Érdemes vmelyiket beadatnom? Harminc alatti vagyok, 2xS*nopharm, 1xJanssen, legutolsó oltásom 2,5 éves, nincs ismert megbetegedésem, nem is igazán kaphattam el. Azt hiszem, az első Sino után 1-1,5 hónappal csináltam gyorstesztet, és igG-re szinte semennyi elszíneződés nem volt. Érzetre ugyanez – Janssen után belázasodtam, 2 Sino egyáltalán nem ütött ki.
Tudom, hogy alapvetően elégséges a három oltás, viszont ott van az imprinting jelenség, amivel kapcsolatban inkább csak ködös fanfictionök léteznek. Tegyük fel, jön egy bikább hullám 5 éven belül! Van abból hasznom, hogy megpróbálom elodázni az első megbetegedést, vagy igazából tök mindegy?
-
kolopele
nagyúr
Egy orvos barátom az Arab Emírségekben dolgozott 7 éven át, akkor is amikor a covid volt.
Ma sok mindenről beszélgettünk ezzel kapcsolatosan, de mivel ezek az adatok nem publikusak (nyilván nem tesznek közzé mindent a lakosság ijesztgetésére), ezért nem is közlöm amiket mondott, de elég lehangoló volt. Maradjunk annyiban, hogy amit nem publikálnak, az nem is létezik
fatal`: Egy veleszületett betegséget nem lehet elkapni, az már veled van amikor megszülettél. A vércsoport kérdésbe meg nem akartam belefolyni pont azért, mert arról megoszlanak a vélemények a mai napig, még Rusvai is elismerte hogy létezhet összefüggés. -
kolopele
nagyúr
Értem én, de azt nem tudhatjuk 2024 - re oltás nélkül nem pont így alakult volna e a helyzet. A halálesetek a covid ideje alatt nagyon kevés fiatalt érintett, főleg a krónikus betegek és az idősek haltak meg, mint ahogy az a legtöbb járvány idején lenni szokott. Nem vagyok konteós ezt jól tudod, viszont az utóbbi időben történt nem kevés szív, ízületi, stb. betegségek megjelenése az oltottak körében azért elgondolkodtatott némileg, pláne hogy én is érintett vagyok benne. Persze mindezt lehet véletlen egybeesésnek is nevezni, de ezt sosem fogjuk tudni biztosra.
-
Ringman
félisten
azért vannak itt érdekességek, de nem ástam bele a témába magam (semmennyire), vsz ez sem fekete-fehér történet.
-
Chesterfield
őstag
Ha nem kapott az illető <10 éven belül tetanusz oltást, vagy ha nem tudni, hogy kapott-e, akkor egyből nyomatják.
Gyerekek amúgy minden esetben rendelkeznek a komplett tetausz oltási sorozattal(amit felnőttkorukban 10 évente meg kéne erősíteni)
Öregeknél rizikós a földdel szennyezett sérülés, mert nekik még nem volt kötelező az oltás gyerekkorukban.
-
Rage47
veterán
Szerintem már az is segítene, ha a beteg emberek maszkot hordanának vagy otthon maradnának. Kollégámra büszke voltam a héten, aki nem jött irodába, mert nem akart minket megfertőzni, inkább otthonról dolgozott. Persze az is kell, hogy legyen home office támogatás a cégnél.
-
kolopele
nagyúr
Nem is vitázom ezeken, sajnos amelyik gyógyszernek nincs mellékhatása, az nem is ér semmit, lásd homeopátia. Egyelőre a kicsit komolyabb vizsgálatok még nem történtek meg, ugyanis "várólista" van a magán vizsgálatok terén is. Ilyen se volt valamikor. 2018 végén volt MRI meg CT vizsgálatom, mondta a doki hogy ne aggódjak, nem az a fajta változattal rendelkezem amelyik hirtelen szívhalált okoz, ritmuszavart, extrákat érezhetek, de ez nem baj ennél a betegségnél. Aztán 2-3 éve voltam ultrahangon, ekg - n, lényegében nincs komolyabb eltérés most sem (viszonyítva persze az eddig sem tökéleteshez), kivéve az EF (ejekciós frakció) értéket, ami 50-75% között a normális, legutóbb még 66 volt, most 50. Ez nem is lenne baj, csak ennyi idő alatt kicsit gyorsnak tűnik, de az is lehet a lassan 57 éves kor meg az állandó éjszakázás az oka, ez valószínűleg sosem derül már ki. Ellenben érzem, hogy valahogy nem olyan mint volt, több az extra, alacsonyabb sokszor a vérnyomás, a pulzus. Azért remélem még a vizsgálatot megérem
-
kolopele
nagyúr
-
IRO21
senior tag
"...amikor világossá vált, hogy nem egy olyan vírusról van szó, amit egy oltással le lehet rendezni."
Én ezt már a legelején is olvastam valahol, amikor még az oltások el sem készültek.
Hogy ez olyan vírus, amire az influenzához hasonló szezonálist oltást lehetséges csak készíteni.
Sajnos olyan régen volt, hogy nem emlékszem hol, de kb. portfólió, HVG, VG... ilyesmi lehetett.
Biztos nem konteós oldal volt, mert akkor még nem olvastam ilyeneket -
inkább az nem stimmel, így utólag nézve csak persze, hogy egy darabig teljes lezárás, teljes pánik, minden alárendelve, aztán egyszer csak a nagy semmi, miközben igazából túl nagy érdemi különbség/eredmény nem volt. nyilván az oltás az volt, de végülis azt látta a nép, hogy oltással is meg lehet halni, anélkül is túl lehet élni stb. stb. szóval egy darabig pánik, aztán meg hagyjuk a 'csába.
-
kolopele
nagyúr
Az a baj, hogy a kutatások nem a genetika irányában mozdultak el a covid esetében, mert így az olyanok is mint én, jó eséllyel feleslegesen oltattuk be magunkat, sőt mint már írtam nem kizárt hogy a szívem alap problémája is ezért erősödött fel. Persze kár ezen már morfondírozni meg találgatni, véletlen egybeesés e csak az egész, vagy a tesztek ellenére is elkapott a covid max. gyorsan végzett is vele a szervezetem, és ezért nem lett sokkal komolyabb bajom, (nem úgy mint ugye nejemnél, akinek bár nem lett szövődménye talán, de kegyetlenül megszenvedte a vuhanit)), és annak a hatása ez.
-
kolopele
nagyúr
"A Covid oltás gyakorlatilag sehol nem volt kötelező"
Azért ez így ebben a formában nem igaz. Nyilván ha az volt az ember terve, hogy a saját lakásából nem fog kilépni pár évig akkor nem, de gondolj csak vissza, hány helyen kérték az igazolást, még orvoshoz sem mehettél. Szóval de, kötelező volt, csak burkoltabb formában. A kötelező gyerek oltásokat, amelyek egy életre szóló védelmet adnak, amelyek megfékezték a gyerekbetegségeket, egy lapon nem lehet említeni a coviddal, hiszen itt ugyanarról van szó mint az influenza esetében, amit évente ismételni kell (mondjuk jó 10 éve nem adattam már be, sosem lettem az mégsem, de hogy fájt a térdem hetekig amikor még beadattam..... ). Aki a gyerekkori oltásokat viszont most tagadni akarja, az az én szememben is kimeríti a BTK fogalmát. -
Te most azt magyarazod, hogy miert kellett mindenkit beoltani. Nekem ezzel nincs vitam. En azt mondom, hogy a Covid eseteben - utolag nezve - jobb lett volna szofisztikaltabban kommunikalni, es nem pedig ugy, hogy 'mi vagyunk az okosok, te egy idiota vagy, ha nem oltatsz'.
> És akkor én azt kérdezem, hogy ilyenek miatt engedjünk meghalni ezreket, gyerekeket, normális embereket?
En ugy latom, hogy emiatt a kovetkezo evtizedekben sokkal tobben fognak meghalni, mint kellett volna, es ha jon a kovetkezo nagy jarvany, akkor meg vegkepp.
-
> Egy ismeretlen eredetű és hatású járványnál pedig van elég gondja a hatóságoknak anélkül is, hogy idióta agyhalottak sirámaival foglalkozzon.
A hatosagok dolga az, hogy a tarsadalom jolletet maximalizaljak. Az nem oke, ha azt mondod, hogy az idiotakkal nem foglakozunk, mert pont annyira felelos az allam erted, mint Oltasellenes Juci neniert (sot, utobbiert talan jobban felelos). Ergo figyelembe kell vennie a pszichologiai hatasokat is.
> Ha nem nyomatták volna az oltást -az egyetlen értelmes és hatékony védekezési módot-, akkor csak még nagyobb súlya lett volna mindenhol az oltáselleneseknek.
En nem ezt gondolom, hanem pont az ellenkezojet.
-
PuMbA
titán
12. héten Miskolcon jeleztek emelkedést és sárga színű volt, ennek ellenére átment a mostani, 13. hétre zöldbe
Szerencsére ez nem jelent semmit és azt is figyelembe kell vennünk, hogy a legtöbb helyen már kimutathatatlan. Idézet a cikkből:
"A mintavételi helyek zöménél az örökítőanyag koncentrációja már a kimutatási határ alá csökkent. "
"Februártól (2024. év 6. hetétől) a SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációjának folyamatos csökkenése miatt, a szennyvíz minták már nem bizonyultak alkalmasnak variánsvizsgálatra, a variánsok relatív gyakoriságának megállapításához (4. ábra)"
-
-
Dorian
félisten
"a hosszú és egészséges életet sajnos a genetika határozza meg"
Erről is van szó a linkelt anyagban. A genetika esélyeket ad, de annak a szerepe az életmódhoz képest 30% alatt van hosszú és egészséges életet létrejöttében.
És igen, nem csak az étrendről beszél, hanem ő is fontosnak tartja a (különböző fajta) mozgást, szociális tényezőket, stresszt, alvást, stb)
-
attiati
veterán
De ha a genetika határozza meg, akkor miért romlik az életminőség?
"hosszú és egészséges életet sajnos a genetika határozza meg"
Az epigenetika ennek teljesen ellentmond.
Oké, ha nagyon rossz genetikával indul valaki, az más.Egyébként valószínűleg nem a csodadiéta a kulcs, hanem az egyensúly minden téren. Ez az, amit nehéz tartani.
(Kaja, sport, érzelmek, szociális élet terén, stb...) -
Vegán esetén bizonyítottan - ha nem megfelelő a termelés - több nehézfém és vegyszer kerülhet a fogyasztóba mint egy mindenevőnél. Ráadásul a nem megfelelően változatos vegán életmód komoly B vitamin hiányt okozhat... Sajnos édesanyám 12 évig vegánul evett... és 60 éves korára demens lett
... (persze hajlam is van - édesanyjánál 72 évesen kezdődött -, meg dohányzott is)
táplálkozásban szerintem az volt jó amit régen csináltak nem volt mindig húsfogyasztás de rendszeres volt...
-
Dorian
félisten
-
-
-
> ott legalább 4 olyan kijelentést tett, ami után azért odarakta, hogy semmiféle tudományos bizonyíték nincs rá, de az intuíciója ezt mondatja vele és biztos benne, hogy igaza van. Ez már nem annyira tetszett
Szerintem ez 100% oke. Az intuicioknak fontos szerepe van, es ha mellette mondja, hogy erre meg nincs bizonyitek, az abszolut oke.
-
Tök jó dolgokat mond egyébként Schwab, de azért látszik, hogy ő akar lenni a magyar Huberman. Ezzel az egyetlen gond (ami Lada táplálkozási tanácsaival is), hogy a hallgatóság úgy érzi, hogy "megvan a megfejtés", és mást nem is kell csinálni, csak zöldség meg alvás meg mozgás, és kész, egészségesek vagyunk. (Schwab nem ezt mondja, de ez csapodik le a hallgatóságban.)
-
hát igen, annyira hülyén (nem) csinálták a kommunikációt, hogy végeredményben már a klasszikus oltásokat is inkább elutasítja a nép, mint korábban. szóval inkább romlott a helyzet, mert kikezdte a tudományos konszenzust, meg az államok hitelességét (amire a jó öreg szovjet típusú országok rá is játszottak a közösségi médiában).
mibe került volna elmondani, hogy a tüskefehérje szívás, onnantól, hogy járvány van, mindenképp rosszul járunk, az oltás pedig nem csodaszer, csak egy módszer, hogy a szervezeted először könnyített körülmények között találkozzon vele. de találkozni fog vele, ami mindenképp szívás és csak az a kérdés, hogy milyen körülmények között.
ehelyett karantén bármiféle magyarázat nélkül, meg osszuk meg a társadalmat maszkos és nem maszkosokra, akik anyázhatják egymást stb.
-
kpityu2
őstag
Lassan kezded megérteni. Annyi történt, hogy az USA-beli GOF korlátozások után egy csomó kockázatos kutatást kiszerveztek Kínába és pénzt is adtak hozzá. Ez több szempontból hasznos volt mindkét félnek polgári és katonai-titkosszolgálati vonalon is. Ez egy ilyen bonyolult tánc a kapitalista és a kommunista rezsimek között. Aki élt az ántivilágban, nagyjából tudja hogy megy ez. Kína köszönte szépen a technológiát és mint annyi mindent ezt is igyekezett lekoppintani. Kicsit savanyúbb, kicsit sárgább, de a miénk. És valami félrecsúszott. Mivel sok az érintett, nagy a sunnyogás. Nincs ebben semmi természetfeletti.
-
gergo5991
őstag
én inkább azt mondanám hogy nálunk az orvostudomány nem csak covid ügyileg van évekkel lemaradva, de komplette az egész egészségügy..
lehet irtam már itt, múltéven vagy még 22-ben szintén mikro-rögös panaszaim voltak, mikor bementem a kórházba és miután elmondtam eme panaszomat, egyből vérvételt vettek, de nem a probléma felderítése miatt, hanem drogtesztet végeztek rajtam, hogy nem-e vagyok belőve és amiatt beszélek ilyeneket..
-
gergo5991
őstag
minap futott velem szembe ez a cikk:
[link]200 tünete van a long Covidnak, és tízmilliók szenvednek tőle – most rájöhettek az okáraMikro vérrögök
Az elhúzódó Covidot az egyik legszélesebb körben elfogadott elmélet szerint a véráramban kialakuló rendellenes részecskék, az úgynevezett mikro vérrögök okozzák. Ezeket különféle gyógyszerkombinációkkal vagy vértisztítással próbálják orvosolni, de ezek hatásossága tudományosan egyelőre nem bizonyított.
A „hagyományos” vérrögök ellen ismert gyógymódok nem alkalmazhatók a mikro vérrögök esetén, mert más a felépítésük.
Orvosi értelemben a vérrög vérlemezkéknek nevezett sejteket, és fibrin vagy fibrinogén nevű fehérjéket tartalmaz. A mikro vérrögökben is megvannak ezek a fehérjék, a vérlemezkék azonban nem: helyettük egy másik fehérje, amyloid található bennük.
az már jó jel, ha kelet-európai ujaságírás is fordít, vagy hoz le ehhez hasonló cikkeket, lehet idővel a helyi orvosokhoz is eljut ez az infó, és nem fognak UFO-ként nézni az emberre ha megemlítik ezt, persze ha csak szélesebb körben is elkezd terjedni ez az infó.. -
polonic
félisten
Mondjuk abban azért van igazság, hogy az iskola hülyeség. Legalábbis ebben a magyar oktatási rendszerben. Mert hogy minden faszságra megtanít, kurvanagy lexikális tudást akar beletömni a fejekbe. De hogy az életre nem, az biztos. Nem tanít arra, hogyan legyél egészségtudatos, hogyan étkezz normálisan. Nem tanít arra, hogyan kezeld a pénzedet, pénzügyi tudatosságra. Nem tanít arra, hogy szelektáld az álhíreket...
-
mozso
senior tag
Ezt sajnos jól látjátok. Ezért is volt szokatlan a saját / mások betegségének lefolyása és utózmányai (mert sajnos vannak úgy tűnik nálunk is...), illetve a keresztimmunitásos eset a kollégámnál.
Ezt most jól megszívja sok ember, remélem azok is akik "remek" pénzügyi döntéseket hoztak. Illetve "ők" jó ideje nem covidosak, vagyis nem tudunk róla, nem beszélnek róla. Ez azért van, mert a covid "nem kell téma legyen", vagy mert folyamatosan booster oltásozzák magukat titokban ?
Nekem továbbra sem az a gond, hogy nem kaphatok friss oltást ingyen, hanem hogy ha fizetek érte akkor sem kaphatok friss oltást egy láthatóan nem nátha kategóriás cuccra, mert "sok okos" úgy döntött, ahogy !
Flu ellen bezzeg rendelkezésre áll a világ összes cucca szinte ingyen.
-
Mint írtam vala
, a JN.1 a BA.2.86 leszármazottja. A BA.2.86 (amire "Pirola" néven is szoktak hivatkozni) két szempontból is nevezetes: egyrészt 30+ mutációt tartalmazott ami az eredeti Omikron variánshoz hasonlatos teljesítmény, másrészt nem tartozik az XBB családba (ami az utóbbi egy évben egyeduralkodó (volt)). A sok mutáció remek immun kerülést jelent, viszont rosszabb fertőzőképességet, a kettő eredőjeként ugyan tág földrajzi elterjedést mutatott, de nagyon lassan nőtt csak az esetszám. Viszont a BA.2.86 is mutálódott, az egyik ilyen leszármazott a JN.1, ami terjedőképességben már lenyomja az XBB variánsokat is. (Vannak testvérkéi is (pl. JN.9), ezek egyelőre kevés vizet zavarnak, de később kinőhetik még magukat.)
-
kolopele
nagyúr
Valóban nem gyógyít, de pont úgy tud segíteni, mint a placebo. Sógornőmék is végeztek már ilyen kísérletet, a beteg csoport egy része placebot, a másik része gyógyszert kapott, és meglepő eredmények születtek. Nyilván nem halálos betegekről volt szó természetesen, de az agy képes érdekes dolgokra. Nekem adtak nyugtató helyett már C - vitamint, nyugtatós üvegből, a tabletta pont úgy nézett ki, és meg is nyugodtam
-
Készítik-készítik, csak nem a "háttér", hanem az "előtér" hatalmak, és pont hogy nem az a baj, hogy bármiféle korlátozásokra/OLTÁSRA készülnének, hanem az, hogy semmi hasonló nincs tervbe véve.
Annyi konteóm van benne, hogy a regnáló kormányzatok kb mindenütt szépen meglovagolják ezt a népességcsökkentési és nyugdíjkassza-kímélő jelenséget. A longcovid felfogásához pedig még mindíg szimplán hülyék, hiába derült ki már 2020 nyarán, hogy ultra nagy gáz van.
-
Ringman
félisten
🚨New all time record for pneumonia among children 5-14 in Netherlands🇳🇱
kurva lezárások és csippelések!
-
mozso
senior tag
Igen. Sokat tanultunk utolag, de anno senki nem tudta mizu es szerintem nem volt túlzó az óvatosság. Anno azt tanultad meg itthon abban az időszakban, hogy jobb ha vigyázol és extra intézkedéseket teszel magad, mert központilag semmi tudás és intézkedés sincs, vagy ha van tudás az el van titkolva.
Nekünk ez a központi vetítés 2 közeli családtag életének korai végét hozta. Ez nekem red flag és nehezen tudom elfelejteni.
Viszont ami most kezd kiderülni barátok / ismerősök / kollégák körében az megint csak fura. Sőt aggasztó.
- Alaptézis, hogy a Covidnak vége. Ezt mindenki mondja jó ideje.
- Alaptézis, hogy a lehető legtöbb személyes érintkezést erőlteti rá a társadalom és a cég ahol dolgozom az egyénre. Fekete seggű vagy ha nem nyomulsz heti szinten 4x legalább 30-100 ember között céges vagy privát eseményen.
- Nálunk már direkt ki van vastag betűvel és felkijáltójellel emelve, hogy a személyes megjelenés kötelező egy megbeszélésen, olyan esetbem is amikor a vendégek fele 3 nap alatt szó szerint a fél világot körbeutazta.Szóval az látszik, hogy görcsösen próbálja a világ a 2019-es szép időket ismét előhozni, sőt a céges életben kifejezetten ezt erőlteti.
Mindeközben ezen a fórumon sokan írták az utóbbi időben mennyire nem frankó a mostani (hivatalosan nem létező) Covid elkapása, csomó ismerős és kolléga ismerte el, hogy “húú ez azért komoly volt”. Oltás nincs, illetve vszínű van, csak ki tudja kinek es hol.
Én nem szeretnék még egy koporsót 2023 decemberben, miután már kettőt láttam a csaladban. Csak mindenki úgy tesz, hogy kinyílik a bicska a zsebemben. Érdekes hogy a hanyatlo nyugaton nincs ennyire elnyomo direktiva. Ha akarod vedekezz, adunk is hozza modern eszkozt pl XBB oltas.
-
-
Az Astra szerintem nem abba bukott bele, hanem abba, hogy "rögösödést" okozhat, és volt néhány látványos haláleset. Ha nem lenne másfajta oltás, akkor tovább élhetett volna, de az mRNS oltások mellékhatás szempontból jobbnak tűnnek, hatásosabbak is, és (már) dömping is van belőlük, ezért az Astra érdeklődés hiányában a süllyesztőbe került.
#70089 Ringman Ez biztos érdekes lehet, csak hát regisztráció kéne hozzá...
-
-
Nem tudni mi lesz, péntek reggel kezdtem én a tünetekkel, de akkor még csak kis hőemelkedés volt.
Kiutazott ugye pénteken és mára jött ki ezért úgy gondoljuk hogy csütörtökön fertőzöttem meg.... viszont ez alapján ő már mindenkit összefertőzött a konferencián szombaton :( ...
Most állítólag külön szobába akarják rakni, de már felesleges szerintünk... szerencsére kb 2 napra van gyógyszer nála (lázcsillapító)
Három lehetőség van:
- vagy marad 15ig s hazajön a tervek szerint
- korábban jön haza maszkban begyógyszerezve,
- később jön haza gyógyultan...Ez utóbbiról hallani sem akar... persze megértem...
-
3 oltásom van 2 kínai majd egy moderna (ezt ráoltásnál fél dózisban adták ha jól tudom).
2020 márciusában jó eséllyel feleségem átesett fertőzésen, mert volt 2-3 hét gyengesége, 1 hét szagvesztése és sajnos utána jó eséllyel poszt covidja (vagyis inkább azóta több egészségügyi problémája is van) ... Én akkor 1 napos láz + hasmenéssel megúsztam + 2 hét gyengeség...Hogy akkor az covid volt-e 100%-ig nem tudjuk, mert lombik beültetés után voltunk... de nagy valószínűséggel nála tuti... s mivel állandóan együtt voltunk valószínű nekem is...
Okosórám van (nem tudom mennyire pontos), de folyamatosan mér véroxigént, pulzust és bőrfelszíni hőmérsékletet... Ezek alapján lettem biztos péntek reggel, hogy beteg vagyok, mert
- éjszakai nyugalmi pulzusom magasabb volt mint szokott (80 körül a szokásos 60-65 helyett)
- bőr hőmérsékletem 37 fok volt... 34-35 helyett
#70011kpityu2
pulzusom pénteken óta átlagban kicsit (kb 10%-kal) magasabb. Szombaton (tegnap) kicsit már javult ... -
kpityu2
őstag
Pumpás palackban van aminek le lehet tekerni a tetejét, desztillált vizet meg lehet kapni gyógyszertárban vagy DM-ben. Az 1/4 hígítás meg a magyar csapat tanulmányából van ahol a hatásosságáról beszámolnak és van benne egy rövid megjegyzés, hogy ilyen arányban hígítva is ugyanolyan hatásosnak találták. Ha nem haragszol most nem kotrom elő, ha nem hiszed el bizonyára te is meg tudod találni.
-
Dare2Live
félisten
De az állam szempontjából az oligarchák szempontjából ez a lényeg.
Nincs 800Fts felszívodó cérna ami 20emberre elég miközben az = +2hét táppénz = 20*~200.000-500.000Fts adókiesés az államnak az oligarcháknak. Detto az oltóanyag. Vagy a munkatársam akinek nem volt időpont aztán szívinfarktusa lett. Rokkant lesz a köv 30évben. Nem befizeti havi szinten az anno 1 misis bruttojából az 50-60% adót hanem az állam fizet neki havi 147.000Ft rokkantsegélyt 30 éven keresztül. Mindegyik nagy számban fordul elő és írtózatos pénz kiesés az oligarcha államnak.
Ezért írom, hogy a magyar állam, oligarchák segghülyék.Érted? Az egy dolog, hogy dolgozhatott volna egy családapa még boldogan 30évet.... megértem nem érdekli a magyar vezetést. De bzki legalább annyi eszük lenne, hogy megértsék azt, hogy ez az ő zsebüknek is mekkora veszteség.
kiventiláltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- SEIKO NEO SPORTS CHRONOGRAPH SSB303P1
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged