Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Pocok
őstag
válasz
balojazz #6402 üzenetére
Az a baj, hogy nem jártad körül ezt a témát.
Az a gond az enyhe lefolyású COVID-dal, hogy gyenge és rövid védettséget ad (erről a tanulmányokat többször megosztottuk itt a topicban). Tehát érdemben nem vagytok előre.
Az idegsérülés nem játék, kolléganőm novemberbe esett át a fertőzésen és a mai napig nincs szaglása .
Szóval értem a logikádat, de merész játékot játszottatok.
Mindegy a Ti dolgotok nincs közöm hozzá, de a véleményemet leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest