Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Arra van ötletetek, hogy mi lehet így, hogy Párom tesztje ismét pozitív lett? mára írták ki tesztelésre újra, egész eddig alig produkált tünetet a múlt hétvégi eset óta, amikor torokkaparás, torokfájás, nagy fáradtság, nátha jelentkezett nála, tőle kaptam én el, de pont ma újra orrhangon beszél, krákog, furcsa a torka, és pozitív a második pcr. 3 oltása van, érdekes, mert nem tudom mi lehet. Visszafertőzhettem, vagy beköszönt múlt héten és nem küzdötte le teljesen az immunrendszere és most ismét felerősödni látszik? Vagy mi lehet? Nem felülfertőződés, viszont amit fentebb írt valaki, hogy vírustörmelék sem lehet hisz újra tünetei vannak. Mindez 3 pfizerrel. Bár gondolom, hogy ez eléggé ilyen kéztárogatós sztori, de mégis mi lehet ez ?! Vagy ennyire hamar esetleg még át is fertőzhetne akár engem is újra, vagy saját magát?!
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest