Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Arra van ötletetek, hogy mi lehet így, hogy Párom tesztje ismét pozitív lett? mára írták ki tesztelésre újra, egész eddig alig produkált tünetet a múlt hétvégi eset óta, amikor torokkaparás, torokfájás, nagy fáradtság, nátha jelentkezett nála, tőle kaptam én el, de pont ma újra orrhangon beszél, krákog, furcsa a torka, és pozitív a második pcr. 3 oltása van, érdekes, mert nem tudom mi lehet. Visszafertőzhettem, vagy beköszönt múlt héten és nem küzdötte le teljesen az immunrendszere és most ismét felerősödni látszik? Vagy mi lehet? Nem felülfertőződés, viszont amit fentebb írt valaki, hogy vírustörmelék sem lehet hisz újra tünetei vannak. Mindez 3 pfizerrel. Bár gondolom, hogy ez eléggé ilyen kéztárogatós sztori, de mégis mi lehet ez ?! Vagy ennyire hamar esetleg még át is fertőzhetne akár engem is újra, vagy saját magát?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest