- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
magával a server2012r2 alatt nem megy a 7.1 truecrypt... nincs gondom vele.. sose használtam, csak 1-2 ismerős mondta hogy mivel májkroszoft ezért sz*r.. tehát nincs konkrét indoklás..
csak érdekelne hogy hosszútávra jobban megy-e mint a többi
(AES titkosítás kellene 8-9 winyóra + rendszer, mindez egy i5-s procival)
-
N0zer0
senior tag
Az rohadt nagy gáz, ha te jelszó nélkül tudtál TrueCrypt partíciót csatolni. Valamit nagyon keverhetsz. A második 5 karakteres kód gondolom 25 karakter hosszú jelszó akart lenni. 5 karakteres jelszóért felesleges titkosítani, mert az nem védelem, 5 karakteres bruteforce megvan néhány perc próbálkozásból.
Esetleg azt tudom elképzelni, hogy volt kulcsfájl hozzá, azért nem kért jelszót.
-
win 8.1 en nem tud a truecrypt teljes rendszert titkosítani, ezt utoljára win 7 alatt tudja
rakd fel egy másik-lehetőleg asztali gépre a truecrytpet, és akkor ha tudod a jelszót be fogod tudni mountolni a titkosított rendszert (azért modntam hogy asztalin mert usb kapcsoalton nem biztos hogy működni fog a dolog,de satán tuti)ha úgy megsérült a vinyó hogy nem tudod beolvasni a truecrypt által kódolt állományt, akkor azt a Jóisten se fogja visszahozni neked, legalábbis nem 1-2 millió Ft-on innen
szerk: közben látom sikerrel jártál
egyébként rendszer partíciót is be lehet mountolni (ha full system encryption volt a hibás gépen) más gépről, de uyge az max win 7 lehet értelemszerűen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest