- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
galambjozsef #390 üzenetére
Akkor meg valami gyártófüggő brandes szemétség, hogy ne tudd másik gépben használni. Milyen SSD is ez?
-
N0zer0
senior tag
válasz
galambjozsef #323 üzenetére
Na, akkor megoldódott, örülök neki. Mondom, valószínű, hogy egy beszart SSD volt, elért valami gyári limitet, és életbe lépett rajta egy ilyen gyári zár. Ilyenkor lényegében kuka a cucc, elektronikus hulladék, azt a jelszót (ami nem titkosítás), az életben nem fejti vissza senki, hacsak a Kürt az adatfelületről külön vissza nem hozza az adatokat, de az adatok neked nem kellettek.
-
FLATRONW
őstag
válasz
galambjozsef #313 üzenetére
Nem tudom, hogy még mennyire aktuális a téma, de nem inicializált meghajtó esetén először inicializálni kell azt. Ilyenkor nem a particióra kell kattintani jobb egérgombbal, hanem a te esetedben Lemez 4 részre és ekkor elérhető a lemez inicializálása, hogyha minden igaz.
-
N0zer0
senior tag
válasz
galambjozsef #317 üzenetére
Ahogy utánanéztem, ez egy BIOS-os, UEFI-s eszközvédelemnek tűnik, nem titkosításnak. Az adatokat nem titkosítja, csak a meghajtóhoz való hozzáférést gátolja meg. A neten nem is találni rá megoldást. Szerintem az ismerőst küld el a picsába a szarjával. Esetleg még kérdezz rá valamelyik SSD-s vagy HDD-s topikban, hátha ott találkozott már vele valaki.
Ha van rá megoldás, akkor ide is másold be, mert már engem is érdekel, hogy mi lehet ez a szar, és mivel lehet levakarni.
-
veze
őstag
válasz
galambjozsef #314 üzenetére
nem szoktam windows lemezkezelőt használni
javaslom, használd ezt: gparted [link]
letöltöd, kiirod egy lemezre vagy pendrive-ra erröl bootolj és szerintem ezzel meg tudod oldani, legalábbis nekem eddig minden sikerült ezzel.
magyarul is tud, bootoláskor amikor kéri hogy add meg a nyelvet, ott lesz a lista melyi sorszámot kell beirni a magyarhoz, azt hiszem a 13, az lesz a magyar nyelvű kezelőfelület ( ha ez fontos) -
galambjozsef
csendes tag
válasz
galambjozsef #313 üzenetére
Na, így jobban látszik
-
galambjozsef
csendes tag
válasz
galambjozsef #312 üzenetére
-
galambjozsef
csendes tag
válasz
galambjozsef #311 üzenetére
-
galambjozsef
csendes tag
válasz
galambjozsef #310 üzenetére
-
galambjozsef
csendes tag
válasz
galambjozsef #309 üzenetére
-
veze
őstag
válasz
galambjozsef #307 üzenetére
amit csatoltál képet.. aszerint, hagyd hogy inicializalja aztan meg formázd meg.
hol kér itt jelszót? -
N0zer0
senior tag
válasz
galambjozsef #304 üzenetére
Ott valami más baj lesz. A titkosítás nem akadályozza meg a partíció törlését és újbóli létrehozását, csak az adatokat kuszálja össze. Sőt, titkosított partíció igazából nincs is, a partíció az csak partíció, a partíción lévő fájlrendszer titkosított csak, de még azt is simán újra lehet formázni (ezt ajánlom). Honnan tudod egyáltalán, hogy titkosított a cucc, és mondjuk nem a meghajtó ment gallyra? Kéri a jelszót?
Bármilyen partícionálóprogrammal, vagy Linuxszal vagy Windows telepítővel, vagy Windows lemezkezelővel (Futtatás: diskmgmt.msc) létre tudsz hozni rajta új partíciót. Egyre vigyázz, SSD-nél fontos lehet az align, arra figyelni kell a partíció újbóli létrehozásánál, hogy a megfelelő szektornál kezdődjön.
-
válasz
galambjozsef #304 üzenetére
nem tudod leformázni és kész?
próbáld berakni rendszer vinyónak bootolj be win telepítővel és formázd le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest