- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
válasz
DaveNo1 #17126 üzenetére
Pont azt mondom, hogy nem lát mindent. Sőt szerintem a "látása" inkább a múltra vonatkozik. De ahhoz is kell neki valami. Tehát, mint írtam, az esküvőről nem tudott. Miután Sam elmondta neki, már képes is volt látni.
Jelen, meg főleg a jövő, az már szerintem nagyon halvány és képlékeny számára. Nem is kellene használnia hollókat, ha egyszerűen mindent látna. -
WayneGace
őstag
válasz
FollowTheORI #17123 üzenetére
Bran
lát dolgokat. De még nem olyan az ereje, mint elődjének. Messze nem tűnik olyan erősnek, bölcsnek,
aki pontosan tudná, hogy mit kell cselekedni. Ezáltal mit kellene tanácsolni. Jó példa erre a 7. rész eskűvője. Amíg nem tudott róla, nem látta. Amint megtudta, már képes volt meglátni. Valamint háromszemű hollóvá válás után ő is változik, már nem elsődlegesen Stark. -
WayneGace
őstag
Baelish
halála engem meglepett. Azt hittem még jó ideig fog a háttérből irányítani. Igaz már lassan nem maradt kit. Két királynőre nincs hatással, Jonra megint nincs, maradt egy-két kisebb ház talán, meg a Stark lányok. Csak ugye Sansa is megtapasztalt már jó pár dolgot, így a végére már nem is Baelish használta őt, hanem fordítva. Gondolok itt a "bastard" csatára. -
WayneGace
őstag
Cerseiről
nem gondoltam volna, hogy ő beáll és vállvetve küzd majd ellenségei mellett. A végére csak kiderült, hogy mégsem úgy van, ahogy előadta a kis beszédében. Szerintem ez így korrekt. Valahogy idegen lett volna a karaktertől a közös jóért harcolás. A fal meg túl hamar leomlott. Ettől nagyobb ellenállásra számítottam. Sárkány ide vagy oda. Akit még mindig sajnálok. Totális kudarc így az előző rész küldetése. Egyébként menjünk közösen északra harcolni a nagy hideg télben nem tűnik olyan jó ötletnek. Főleg mivel úgy látszik az ellenség nem fázik, nem éhezik, nem szomjazik. Tehát szerintem logikusabb lenne inkább északot kitelepíteni és délebben megütközni velük, mint északra menni és a nekik kedvezőbb területen harcolni ellenük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest