Hirdetés
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #42043 üzenetére
Nekem is van élményem, nekem is vegyes, mi más lenne?
5 flakonom volt, elvittem szokás szerint a táskában, már tanulva a korábbiakból, vittem szatyrot is, hátha... Hát aztán tényleg hátha lett, mert ugye "hívja a személyzetet"... Szóltam a személyzetnek, közben bevásároltam.
Visszamegyek, még sehol semmi, de odabent meg vígan trécselnek, alig volt forgalom, na mondom, bemegyek még egyszer, kicsit rámenősebben.
Aztán kimentem, mondom mostmár azért se megyek haza, kivárom a végét a rohadt anyjába, hát pár perc múlva jött is az egyik csaj, kinyitotta, megnyomkodta a tetejét, kicsit megtömörítette, rögtön lett még benne hely, aztán visszacsukta...
Mondom is neki, hogy ezt így hogy? Mondja, hogy nem cserélhetik ki addig, amíg tényleg nincs fullon, mert lemérik, amikor elszállítják...
Mindegy is, bevette az 5 flakonomat gond nélkül, tehát tényleg lett benne hely és még maradt is, aztán fotóról beolvasta a QR-t is, és megvolt a mai kaland."Ráadásul 2025. 03. 13.-án? nem túl korai ez?"
Nem, ma öregebb lettem egy évvel, én rendeltem meg magamnak, csak rossz helyre szállították ki (atomcsapás nem volt
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- HP 763838-B21 Workload Accelerator 3.2TB (SanDisk SX300) PCIe SSD 3 db eladó
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest