- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
válasz
EmberXY #34493 üzenetére
Egy ilyen hírt olvasva mindenki azt képzeli, hogy okosabb lenne egy ilyen helyzetben, de nem tudjuk, hogy ki volt a rendőrök ellen támadó.
Tételezzük fel, hogy több éves katonai múlttal rendelkezett. Ha ez a helyzet, akkor már te sem mondanád, hogy "miért nem tudják a rendőröket normálisan kiképezni, felkészíteni az ilyen esetekre".Máskülönben videót sem láttunk az esetről, tehát azt sem mondhatjuk, hogy a három rendőr közül melyik hibázott az adott szituációban (ha egyáltalán valaki hibázott). De gondolom ezt a szituációban résztvevő rendőrök beszámolói alapján a rendőrség kivizsgálja, és remélhetőleg levonják a következtetést, hogy más ilyen esetekben hogyan kezeljenek egy ilyen helyzetet.
"na de három rendőrt hogy a fenébe tudott megszúrni?"
A megszúrás milyenségéről vannak információink? Egy fél centire tenyérbe hatoló késhegy is megszúrásnak minősül, egy örült kaszabolása során simán beleszaladhat bárki ilyenbe... (ilyet már én is produkáltam konyhai tevékenységeim során
)
"mert ilyen férgek vannak szabadlábon"
Ez is érdekes kérdés. De hogy is hangzott az a mondat a Remény rabjai filmben: "Egyszer mindenkinél elszakadhat a cérna..."
---
Na, befejeztem a filozófálást (és bocs customer a sok karakterért
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged