- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Szegény Koshmar... bár látni ő is azt a jó helyzetet ahol én vagyok
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40529 üzenetére
Hát itt Németországban ebből kicsit több sör telik ki
Közben azóta volt pár Svájci látogatásom, meg múltkor Lichtenstein. Szép környék ez.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40522 üzenetére
Az egy teljesen jó program, magam is nagyon régóta használom különféle konvertálásokra.
Előtte több programot használtam külön képre, videóra, zenére, de ez tök jó, hogy minden egyben -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40513 üzenetére
Nekem meg most : döner kebab és currys leves rá egy turmbrau wheiss.
Nyiff Lichtensteinben gondoltam hogy bekapok valamit, de annyira szép volt és akadt látni való hogy elmaradt -
KROK640
nagyúr
Ha valakinek van egy jól működő app-ja, akkor annak az appja fasza
-
KROK640
nagyúr
válasz
somogyib #40488 üzenetére
nekem jelenleg ez vár visszaváltásra igaz nem mohu repontnál
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40485 üzenetére
Kínai curry leves, rakott káposztával. Később még rá megy egy jó meggyes német joghurt, ha már hoztam a boltból
-
KROK640
nagyúr
Olykor kis lépés az emberiségnek, de nagy lépés nekem ...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40474 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy kiforrottan szar, akkor igazad van.
Errefelé nincs Spar, szóval nem tudom milyen, de ahogy a tesconál is az az érzésem, hogy ezekből a boltláncokból néhány szerintem úgy döntött, hogy túl nagyra nőttek, ideje elrontani valamit, hogy bedőlhessenek...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40472 üzenetére
Sajnos nálunk a tuskóban az a divat, hogy 1-2 emberes pénztár megy a többi automata kassza. Mindenki sokkal lassabban halad amikor magának üti be a cuccokat, állandóan elakad valaki, vagy csak alkoholt vesz, amiért kezelő személyzetet kell hívni, akik ott ácsorogva rohangálhatnak fel alá. Összességében nem spórolnak vele embert, mert ha azokat is beültetnék, akkor mehetne 7-8 kassza is, gyorsabb lenne a vevőknek, a munkatársak meg ülhetnének.
De NEEEEM ...Sőt feltenném a kérdést : Mennyibe is került nekünk ez a project Safranek?
-
KROK640
nagyúr
KIHA(jo)LNI VESZÉLYES!!
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40468 üzenetére
Batt(ery)hiányi állapotba?
-
KROK640
nagyúr
Nem az a baj Koshmarral, hogy nem ért Ukránul ...
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40416 üzenetére
Itt is úgy volt, hogyha beleiszol bármibe, akkor bukó van. Kár, mert el jagerezgettem volna ott csócsálás közben. De utána ihattál tejet, de én akkor sem kértem.
így van, van itthon reaperem is. Meg Naga és Bhut yolokia is. De a kedvencem gyümölcsös chilli, most abból van darálva és egészben is. -
KROK640
nagyúr
Nem csak túléltem, de rendesen meg is éltem az élbolyban a chilli evő versenyt
Barátnőm versenyen kívül benne lett volna az első háromban, szal jövőre mindenképp nevez(ődik)
Azért 600 ezer scovill felett már izzadtam rendesen. (150-200 ezerig vagyok "szokva". )
Pedig van itthon 2,2Mil scoville is, csak nyilván ujjal mutogatok rá XDAnnyival nehezítettem magamnak, hogy nem kértem tejet (a kannás boroskólával mit művelt volna az XD )
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40378 üzenetére
Ma a Tesco pénztárnál összefutottam egy részeggel, aki csak egy 2L-es kannás fehérbort vételezett. Elbeszélgettünk a pénztárnál (pontosabban elkezdett beszélni, én meg reagáltam rá), és a végén volt a táskájában két olyan 2L-es visszaváltható flakon. MOndta, hogy azzal nem járt szerencsével, de akár 4 is belefér a táskájába, mindig hordozgatja, aztán ha sikerül, akkor visszaváltja, ha nem csak betesz mellé egy újabb teli üveg bort. Valamikor csak összejön a visszaváltás.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40372 üzenetére
Csütörtökön egy csomó bank leállt, fizetni sem lehetett kártyával, meg az egyenlegemet se tudtam megnézni, és utalni sem tudtam. Lehet h annak az utóhatása.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40348 üzenetére
A Gabiban az a jó, hogy sosem tudod, hogy fiú vagy lány?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40348 üzenetére
Inni kő .... izé, Enikő XD
-
KROK640
nagyúr
Cakumpakk leves tomyum alapon, és spagetti rengeteg sajttal, mexikói mártással és hússal
-
KROK640
nagyúr
Koshmar vajon ma csütörtököt mondott?
-
KROK640
nagyúr
Koshmar?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest