- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40842 üzenetére
Nálam dec 21-én kijelentette a chrome, hogy az ublock oigin és az adblock is többé "nem támogatott" és mindkettő visszakapcsolhatatlanul kikapcsolt. Akkor néztem egy másik adblockot, ami sokkal gyengébb mint ezek voltak, de működget (messze nem fog ki minden hirdetést, de sokkal jobb vele mint nélküle).
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40832 üzenetére
Nekem mióta lejárt a youtube prémium, azóta állandóan zaklat, hogy de újítsam meg, de nagyon nem akarom.
pedig a két kiváló reklám blokkolomat (ublock és adblock) is tönkretették azzal, hogy "nem támogatott" (ez az informatikában azt jelenti, hogy szigorúan tiltott és azonnal működésképtelenné válik csak mert csak).De sebaj, szereztem valami addont ami felgyorsítva áttekeri a reklámokat, igaz az esetek 25%-ban bebugol és nem csinálja, meg ha két reklám van egymás után akkor nem csinálja, de ez is több mint a semmi.
Nagyon tele van már a hócipőm, hogy minden szarért fizessünk havi díjjat. Ők az adataimért, felhasználói szokásaimért miért nem fizetnek?
Ugyanez a véleményem a bankokról és a számlavezetési díjról... -
KROK640
nagyúr
Erdnüsse kerne, geröstet gesalzen. + Thai Chef Tomyum leves
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40826 üzenetére
ÚÚÚÚ, azt enném én is ...
de csak pizza van (para alap, sok hús, és sajt és bacon) meg sós mogyoró... -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40821 üzenetére
Tegnap este : bratheringe (ez kb a mi általunk ismert ruszlinak felel meg) és utána pedig heringfilé pörkölt alapban, szarvacska tésztával
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40819 üzenetére
Szép időnk van, mire biciklivel elmentem a boltba ráfagyott a kezem a kormányra. A köztéri hőmérő szerint pedig már csak -4 fok volt (éjszaka -7-et is láttam).
Nem biztos, hogy szabadtéren lesz, annyit tudok, hogy egy benzinkúton kell majd keresni elvileg, de a térkép még nem hozta tegnap sem. Ellopni meg nem fogják, errefelé nyáron még az utcán is leengedett ablakkal állnak az autók, a kutyát nem érdekli. Ha valaki valamit elhagy, akkor begyűjtik és kiteszik a helyi csoportba, hogy ezt vagy azt találtak, így-úgy igazolt tulaj átveheti. Mondjuk errefelé rejtett erőforrás sincs, az is egy jó story, hogy miért.
Nekem a ballon az a fejjel lefelé hatalmas nagy 19 Literes műanyag izé. Ez igazából egy óriási szódás patron. Nyáron egyébként rengeteg ilyet pakoltam az étteremben. Mondjuk én ezt a szóda rajongást nem értem (igaz, nem is kávézok), régen én is sokat ittam, de rájöttem, hogy csak puffaszt, meg jön tőle a sav, igazából minden hátránya megvan mint egy kólának, csak éppen még víz ízű is (jó, nincs benne cukor, de nekem ez szerencsére nem szempont)
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40814 üzenetére
Nekem most azért izgalmas, mert elvileg lesz egy falu közepén (azt sem tudom, hogy szabadtéren vagy sem) egy benzinkúton. A térkép még nem jelöli, de hallani róla, hogy lesz, és ha startol nem akarok lemaradni róla
Közben beugrott, hogy ma Jack Cohen kedvenc üzletébe is visszavihetném, csak végig kellett volna vonszoljam a városon vagy kétszer, meg egy rakás ügyintézésen. Ez nagy szélben és szakadó esőben, valamint később hóban, nem lett volna vicces, szerintem hamar az első szemetesbe végezte volna az egész pack minthogy cipeljem.Úgyvéled, hogy a szódásballon jobb üzlet lesz?
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #40813 üzenetére
Ma én is nagy bevásárolni voltam, bár én többek között hoztam 8db Thai Chef tomyum levest is, így most abból ha jól számolom 28db van itthon, meg még Lindauból vagy 25 leves, szóval elvagyok
Levásárlod a kupont?
Azt hittem számlára gyűjtöd és már gazdag vagy
Én számlára akarom, mert gyakran kint is elfelejtem a kupont, volt, hogy 2-3-at rakosgattam már. A pénztárnál KPben meg gondolom a kupont kell bemutatni.
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #40811 üzenetére
Merre mentél biciklivel? Amúgy biciklin nekem a sima cipőm sem nagyon ázik be. A legtöbb cipőm sem egyből, csak ha tócsába lépek vagy sokáig lépkedek a vizes földön (fizika - hajszálcsövesség
)
jah én is remélem h 2025-ben ez lesz a legnagyobb bajom, illetve ami van meg elhárítom.Te appban szoktad magadnak elutalni a mohus pénzt vagy kiveszed? Közelít az első Magyar üvegvisszaváltó automatás élményem, és téged mint autentikus személyt kérdezlek.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40809 üzenetére
Lesz az, csak addigra már Narancsisztánnak (államforma : narancsköztársaság*) hívják, vagy valami hasonlónak. Akkor már 30 percre leszünk az addigra mégjobban elhanyatlott nyugattól, és a Langolierek óta tudjuk, hogy 15 perc is mit jelent ...
Akkor neked sem indult pengén a napod. Szerencse, hogy nem ütköztetek össze.
nekem meg pont ma kellett barátnőmmel ügyeket intézni a városban. Reggel szélben és szakadó esőben indultam, de szinte vágtak az eső cseppek, mire elindultunk érdemben intézkedni már havas esős, majd hó esett. A cipőm és mindenem is rommá ázott (neki is), a végén már majd megfagytam. Szóval megváltás volt kora délután hazaesni. Na persze fél óra múlva elállt, minden, kitisztult az ég, és sokkal jobb idő lettSebaj, a cigópack visszavitelét ígyis elnapoltam máról, ha már tegnapról is sikerült, onnan meg az előttről, egészen vissza hétfőig. Pedig már erősen kíváncsi vagyok az első magyar pfandrückgabe (avagy itthon MOHU üvegvisszaváltó automata) élményemre.
* Na jó, én erre bedobok egy narancsot, amit még Romániában "Rüffkefalván" vettem.
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #40803 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy 200gr-os. De németországban egy csomó minden nem csak jobb, de nagyobb is.
Drága volt a Spicy, több mint 1 eur.
De a sima sós mogyoró a legjobb : odakint 1,05 eur (kb 436ft) és 500 gr. Itthon sós mogyoró 75gr és 385ftNa ezért is hoztam 2kg-t
De a chipset is bírom, odakint 200 gr-os és 440ft-ba kerül, itthon 100gr-ost nem találsz ennyiért. Ráadásul a kinti chipsek valami bitang finomak.
Joghurtok szintén : itthon 120gr oszt 4-500ft, odakint meg 150gr és 0,29 (120ft); 0,39 (161ft) cent, a drágábbak 0,59 (244ft)-esek.
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40797 üzenetére
Erdnüsse kerne mit salz
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40790 üzenetére
Jó, meg neked a szakállad is ér pár kilót
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40780 üzenetére
Nekem is menni kéne, bár én most elégfgé sokat fogytam november elejétől január elejéig majdnem 10kg-t
és ez már többeknek fel is tűnt, hogy mennyit fogytam. Valahogy ezt a súlyt kéne tartani
Esetleg még egy 5-öst leadni, akkor már nagyon elégedett leszek.
Igen, az szó szerint szutyakolás. Vannak olyan ismerőseim akik képtelenek hamar elkészülni, több is. Igla haverom pl bárhová képtelen időben odaérni, mert neki napközben egy nadrág, pulover, bakancs felvétel is félóra de szó szerint. Attól csak Tibi haverom volt rosszabb, egyszer bő órával indulás előtt szóltam, hogy indulunk valahová, készüljön, hát nem értük el a buszt, aminek a megállója 3 percre van innen ... És rá is jellemző volt, hogy minden megbeszélt találkozóról 2-3 órát késett. A legrosszabb, hogy akkor is, amikor ő mondta az időpontot. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40778 üzenetére
Akkor vissza kell menni rendszeresen úszni. Nekem is tök jó időszak volt mikor azt csináltam fiatal koromban, ráadásul a lányok is csodájára jártak, hogy milyet vállasodtam.
nekem csak az a nagy baj, hogy jelenleg mocsok sokba kerülne az úszás, lévén bemenni Debrecenbe, uszoda bérlet stb, asszem pont neked vezettem le tavaly PMben, hogy bár jó lenne, de miért marad álomItt a faluban meg pont az uszodát spórolták ki végül "olcsósításként" az iskolából, pedig biz isten, hogy ide nagyon is eljárnék úszni.
Én ma is ébredéstől számított 10-15 percen belül menetkész vagyok, ha sietni kell, akkor 5 perc.
De ugyanez igaz kora este, ha esetleg valamelyik haverom felhív, hogy menjünk ide vagy oda. Volt, hogy 10 perccel a buszindulás előtt hívtak, és rajta voltam a buszon. Mondjuk tegnap benézte haver, a busz indulása előtt 5 perccel hívott, mire kibökte 3 perc volt. Mondtam is neki, ha 10 perccel hamarabb hív, akkor megyek, de így nem, mert a kövi busz 1+ óra múlva van, különben is hideg van, meg nyaff ... -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40776 üzenetére
Jah, ilyen lassú reggeli rutinos ember(ek) vagy(tok). Öcsém is ilyen.
Én nagyon nem, de 2000-es évek végén fejlesztettem ezt tökélyre. 7:55-kor csörgött az ébresztő, és a 8:08-as buszon rajta voltam. Ezzel 8:50-re az irodában (9-re kellett menni), ahol aztán a nyitás elvégzése után jött a reggeli tea, közben barátokközt megnézése, majd trónolás, és ezután már kezdődhetett is a munka. Ez volt a reggeli rutinom akkoriban. Emiatt kár is lett volna korábban kelni...(De most Lindauban is az volt : felkeltem 5:10-kor, trón, zuhany, öltözés, 5:30-kor kivülről zárom az ajtót, mert indulás a vonathoz).
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40761 üzenetére
World ... forog már velünk a föööld ...
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40754 üzenetére
Megértem. Na én újabb 3 óra alvással gazdagodtam
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40752 üzenetére
Akkor érdemes ébresztőt beállítani a telefonon
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40750 üzenetére
én meg most borogatom a ritmusomat össze-vissza
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40745 üzenetére
Idén még én se aludtam többet.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40733 üzenetére
Gulyás leves, tegnapi pezsgő, meg valami hasonló szendvics, csak oliva nincs rajta.
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #40728 üzenetére
Nyilván ilyen esetben a képek, telefonszámok, különféle account belépések, meg az egész kereken beállítva, sokszor sokkal többet ér mint maga a "vas".
Elhiszem, én is nagyon megbántam, hogy nem hagytam ott a telefont. Ami külön nem volt jó, hogy két autóval jelent meg egy sok fős társaság (én meg egyedül, a fagyos hajnalban) de se azt nem kérdezték meg, hogy cserébe eldobjanak-e valahová, se senkinek nem jutott eszébe, hogy legalább egy 500-assal megdobjon, ha már miatta várok +1 órát egy fagyos téli hajnalon a következő vonatomra, mert ők elkéstek. (azért késtem le a vonatomat mert rájuk vártam).
Egyébként eszembe jutott most egy másik eset is az totál más volt, akkor buliztunk páran Pesten és haverék meg az egyik általam alig ismert Pesti haver csaj összebalhéztak, a csaj lelépett a buliból, de a telót hátra hagyta. Azt juttattam neki vissza.
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #40724 üzenetére
20 ezer ft? Az szép. Neki ennyit tutira megért, hogy megtaláltad. Te meg igencsak jól járták vele.
Én amikor legutóbb visszaadtam egy megtalált mobilt (pedig azt a jeges úttestről szedtem össze az autók közül) akkor 40 percig kellett várnom hidegben és sötétben a nagyállónál a tulajra, aki miatt lekéstem a vonatomat, és még egy "köszönöm" se nagyon hagyta el a száját mikor odaautózott érte egy társasággal.
Én meg várhattam sötétben és fagyban még egy órát a vonatra ... -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40723 üzenetére
Pont ilyenre gondoltam, igen
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40717 üzenetére
Legalább megkaptad a kinder csokit, meg a gyors rizst. Igazi visszaélés az lett volna, ha te minderről semmt sem tudsz, full a hátad mögött megy. Esetleg elhozza, de nem szól neked, és utána mész potyára oda.
Az olaj és a spagetti is igen hasznos, én tuti azt is elhoztam volna, és igen, ha már van akkor megeszem.
Ha belegondolok anno a nulladik találkozásom a kedvenc visu leveseimmel pontosan egy ilyen segély csomag részeként volt. (csak akkor még meg sem fordult a fejemben, hogy ezt boltban is lehet kapni)"Azért kell, mert ingyen van...." - inkább ez a vesélyes hozzáállás. Ilyet láttam a tágabb ismerősi körben is. Sőt volt egy alkesz srác, akinek ingyen tényleg minden is kellett, játék, film (nem baj, hogy sose indította el de kellett neki), sőt működésképtelen félkonfigokkal árasztotta el a szobáját, meg erősítőkkel meg ilyenekkel, amiből minden szemét volt. De milyen menőnek érezte magát, hogy van 15db működésképtelen (amúgyis elavult) számítógépe otthon, meg nyolc erősítője amik szintén nem működnek, de ingyen volt. Soha egyikkel se kezdett semmit csak gyűjtött mindent.
Vagy volt itt a faluban egy másik csodabogár, kitalálta az év üzletét, ilyen holland meg egyéb lomtalanításról kint összeszedett ócskaságokat, de már tényleg a vége, legalja cuccokat, matracokat (csak használt matracból volt vagy 100db neki), szekrényeket, asztalokat, napszítta festményeket. Aztán televágott az egy 100nm2-es kádár kockát ezekkel a lomokkal úgy, hogy szó szerint lapjával se nagyon tudtál egyik helységből a másikba menni. Ezután kiírta, hogy "ócskás". Persze mindenki mindent csak rá akart sózni minimális pénzért, meg örültek az ingyen e-hulladék lerakónak ez meg két évig várta a csodát, mire rájött, hogy még ő fizet azért, hogy a telkén mindenki ingyen szemetet rak le. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40716 üzenetére
Egy vizipuska, egy okosóra, bicikli lámpák, zöld vászon videózáshoz?
Eltérőek a vásárlási szokásaink annyi szent. Ebből max az okosóra kéne, bár amim volt eddig (nyertem) azt is el ajándékoztam.
na jó, talán a biciklire a lámpa sem lenne hülyeség, de miután vagy négyszer lelopták róla a világítást, már nem érdekel, akkor nincs rajta, éjszaka meg nem megyek vele sehová. Különösen télen amúgy sem szeretek sötétben mászkálni, max a kocsmába, de oda meg nem viszünk biciklit.Sertésmájkrém póló? Rá van írva, hogy Sertésmájkrém meg úgy néz ki mint a régi aranyozott konzerv a '80-as 90'-es években?
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40715 üzenetére
Nos, nem azért kedves barátom, de abban az esetben mi is rászorulók voltunk. Mert azért nem önkormányzati fizetésért vagy ilyenekért osztottuk mi ezt, hanem a lehető legkevesebbért amit adhattak (az akkori közmunkásbér, annak is a 4 órás verziója, a 2 hétre kaszáltunk 14400ft-ot). Igazából csak azért vállaltam mert mindössze két hét volt, és egész jó mókának tűnt elsőre, meg kellett a pénz is na.
De ez már 2011 decemberében sem volt egy komoly fizetés.
A környék egyetlen iskolája egy vadi új kéttannyelvű iskola, az óvoda hasonló. De egyébként annyira azért nem voltunk hülyék, hogy mi mászkáljunk munkaidő után extrán, hátha nem jut annyi sem.
"Én inkább 8-10 atombombát durrantanék el" - amikor emberek ilyeneket írnak/mondanak, akkor valójában sosem gondolják végig, hogy :
1. Ez az ő és családtagjaik, szeretteik, haverjaik esetleges halálával járhat. így jó esetben nem is profitálna a "great reset"ből.
2. A maradék világ a megszakadt ellátási láncok okán egy sokkal kegyetlenebb hely lenne mint most. A hiány az emberekből a legrosszabbat hozná ki idővel.
3. Mivel egy csomó minden megszűnne, így az éleszínvonal évszázadokat esne vissza, ezzel az életminőség és az elérhető életkor is
4. Az ezzel járó környezetszennyezés, és sugárzás, no meg nukleáris tél, nem csak a bolygónak ártana, de még szarabb hellyé tenné a világot.... csak így hirtelen ami eszembe jutott.
Hm... hirtelen azt hittem, minden palackom bevette a gép, és nyomtatja a bonn-t
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40711 üzenetére
Visszaélés alatt arra gondoltam, hogy mondjuk eljött X, felvette Y nevében a csomagot, utána megjelent Y, hogy jött volna a csomagért...
Ami a végén ott maradt, úgyis csak a szemétbe ment volna (vissza nem küldhettük az adományozónak, főleg, hogy egy csomag tartalma 4-5 helyről jött, raklapokon) más szóval spóroltunk egy kis szemétszállítást.
Nekem az a tapasztalatom, hogy sokszor a valódi rászoruló is odajön (aki meg nem, mert szégyelli, azon nem tudsz segíteni, akkor ő még nem elég éhes). A csöves-alkesz-potyázó meg kizárhatatlan sajnos ebből a körből, bár nálunk a csomagok pl névre szóltak, ha valaki nemvolt rajta a listán, akkor hiába jött oda, nem kapott semmit. Az más dolog, hogy volt pár ilyen alak is a listán.
Neked talán nagy ugrás, de nekem amint beugrott az épület, ahol ezt csináltuk, rögtön ez is, mivel sokat jártunk ki akkor a hátsó udvarra.
"de hiába valósult ez meg, ha most is itthon vagy kovidos." - ez aztán az ünneprontás. De nem baj, akkor is, ott a hátsó udvaron szőtt álmaimat mára kipipálhatom
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40712 üzenetére
Én már kezdem elveszíteni a fonalat, de mennyi mindent rendeltél te?
Egy jó kisD majd helyre hozza a bánatod, toroskáposztával a gyomorban, pedig a busz is szebben ringat majdIgyál egyet helyettem is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40709 üzenetére
Már jó ideje én is így vagyok vele. És fog osztogatni, mert a mi bölcs vezérünk lenni bölcs.
Sok-sok éve egyszer (kétszer) benne voltam egy ilyen segélyosztó teamben, és ott is előfordult, hogy más ment el más segélyéért, simán puszira kiadták neki (mondjuk egyetlen visszaélésről sem szereztünk tudomást, de nekem ez akkor is fura volt) azt pedig, hogy ki mi alapján került a listára, komoly rejtély övezte. Volt aki satu részegen jött a segélycsomagért (tészták, levesek, konzervek, ilyesmik voltak benne), és látszott, hogy valami innivalóbak jobban örülne, meg volt olyan "nagycsalád" ahová tizen adagokat kellett kiadni. Viszont ami a végén ott maradt azt szétosztottuk mi. Én, aki a listán sem voltam, tutira több cuccal tértem haza (a fizetés mellett), mint a segélyre jelentkező rászorulók nagyon nagy része.
Egyébként erről jut eszembe : Egyik nap kimentem hátra az udvarra szünetképp mikor ezt csináltuk, és azon ábrándoztam, hogy milyen jó lenne külföldön dolgozni normális pénzért, meg egyszer eljutni Svájcba. És így végiggondolva, igaz, hogy 13 évvel később, de az összes akkor meghatározott célomat azóta kipipáltam (Svájcot pl azóta többször is, ahogy a külföldi munkát is), és ez most baromi motiválóan hat rám
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40707 üzenetére
A két hetes birs pálinkánál már sejtettem, hogy nem lesz ez olyan egyszerű.
Szerintem ha megjött a csomagod, akkor nézz be a kisDbe. Egy ilyen hosszú nap után egy kis második otthoni légkör bizonyára jót tenne nekedMennék én is, de nekem esélytelen, mert a holnap miatt annyi dolgom van, hogy ihhaj. Ráadásul a holnapi program nagyrésze még ismeretlen számomra.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40703 üzenetére
Legalább egyet már kipipálhatsz.
Sőt, még aludhatsz is délutánig. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40699 üzenetére
Most minimum háromig én is fent voltam. Tegnap kinyitottam egy Sange de Taur-t. nem csoda, hogy amikor 2009-ben először (és tegnapig utoljára) ittam ilyet, akkor nem tudtam hová tenni. Csak annyit tudtam, hogy valami csoda, amiben eddig nem volt még részem.
Később Cipruson a Commandaria után jutott eszembe ez a bor, és nem véletlenül. Ez gyakorlatilag az. Hihetetlenül erős, testes, mégis édes, és sűrű, minden ízében érezni a mediterrán nap érlelte fekete szőlőt benne. Varázslatosan selymes utazásra visz, melyet érdemes felkészülten fogadni, mert még némi fokhagymás szelet után, sok trapista sajttal is, már a második pohárnál éreztem, hogy lassítani kell. Olyan sűrű, és tartalmas, hogy szinte vétek nem véradás után inni. A mély, ribizlis szín, hosszan tartó gyümölcsös érzést hagy maga után. Itt mindenképp lassú, élmény ivásra kell számítani.
Just Cause 3 alá pedig tökéletes megidézése volt a régi időknek.Ezután nyugodt, hosszú, álom nélküli alvást adott. Nem vagyok az az egy üveg bortól kidőlős fajta, de ez lerakott aludni, az előbb ébredtem fel.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40697 üzenetére
Lehet megkéne kérned egy cigót, hogy átmenetileg sorvadj el
Az újévi fogadalmakkal az a baj, hogy azok kerülnek a leggyakrabban megszegésre... Nem véletlenül nem teszek már vagy 25 éve
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40690 üzenetére
Elég egyszerűen annyira félretenni, hogy ne legyen könnyű ráállni
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40683 üzenetére
Hm, ez egész jó, és 600ft a kiszállítás, amúgy nem drága. Felém persze nem hoz, de mondjuk van itt a faluban is egy hely, az meg ingyen szállít
Dóri mondjuk engem is addig imád még személyesen talizunk, ami gond inkább, hogy az elmúlt 1 évben egyszer találkoztunk ...
Mondjuk a skót whisky fényében már értem a dolgot -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40680 üzenetére
Köszi
Tipikus 2024, mikor kimentem az első pár napot is betegen kezdtem, meg most a szabadidőmben is rögtön
ÚÚÚ, te aztán zabáltál rendesen. A czukrod meg mondjon le
Kisebbik húgodat eljegyezték? Hát ez igazán szomor... izé gratulálok
De karácsonykor eljegyezni nem túl taktikus, elhalványítja az ünnepet holmi karácsony -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40679 üzenetére
A szétjátszás sajnos nekem azért mérsékelten volt meg, lévén 26-án csak fetrengtem.
Egyáltalán honnan vittek ki oda kaját ilyenkor?
"duma a kedvenc unokatesómmal" - ez gondolom DóriJah, a húgod meg mekkora világjáró lett, csak ami megvan a közelmúltból, Románia, Anglia, Tenerife. (mondjuk én sem panaszkodom, az elmúlt két hónapban Liechtenstein, Svájc, Németország, Ausztria (első és az utolsó alaposan bejárva), és kinéz még egy Románia is)
Mindig elképedek, hogy hogy tudsz ilyen fura időpontokban kocsmázni
A részegen vásárlás mindig elég nagy fail. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40677 üzenetére
Extrém kevés zabálással (konkrétan 24-én este szalonna, paprikával, paradicsommal, hagymával, első nap azaz 25-én, cevapcicivel délre, estére egy narancs. Tegnap egy Thai Chef Tomyum leves és egy narancs. Mára egy Thai Chef Tomyum és egy Német Kania Thai Style Shrimp levessel (ilyet idén ettem először), meg egy kis milánói spagettivel. Plusz narancs eddig.
Karácsonyfa sincs, meg ünnepi hangulat sem, csak annak örülök, hogy itthon vagyok, játszok a géppel, és hogy lassan kigyógyulok ebből a rohadt covidból(igen, azért eszek ilyen keveset mert nem kívánom, nem azért mert nem lenne mit, bár hagyományos karácsonyi kajám nincs, de ez az én döntésem volt, lehetett volna, ha akarom)
Jah meg horribilis mennyiségű mindenféle isteni csokim van -
KROK640
nagyúr
Kinek hogy telt a karácsony?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40671 üzenetére
Kösz
Ez tényleg Koshmar -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40669 üzenetére
Nincs spotifym és nem is lesz terv szerint.
De amit leírtál már az is érdekes
Azért röviden összefoglalhatnád -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40666 üzenetére
Ez nagyon művészi lett
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40663 üzenetére
Nekem is hasonló volt a terv, de végül csak isteni sültszalonna lett
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40661 üzenetére
Így már többet tudsz kínaiul mint az átlag magyar
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40658 üzenetére
Még ez is lehet.
Viszont így már nem fogod hallani a kínai üzeneteket, szóval remélhetőleg jól megtanultad őket.És mostmár fogod is tudni, hogy miket tudtál eddig kínaiul
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40654 üzenetére
Biztos megnyomtál rajta valamit ...
-
KROK640
nagyúr
🎄
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40648 üzenetére
Ez két külön hozzászólásból és kontextusból kiragadott mondatrészlet.
Azzal, hogy a videón belüli reklámjukat automatikusan átugrom (vagyis az én szemszögemből nincs), engem nem is zavar, hogy ezt csinálják. És a nap végén a pénz is a zsebemben marad(t).
Ha zavarna és fizetnék ezért, hogy ne zavarjon, akkor üzenném azt, hogy jó ez amit csinálnak (nekik), hiszen fizetek. vagy adott esetben a szponzor, de mivel átugrom, nem zavar, hogy neki azért fizetnek amit végig sem nézek, sőt, még örülök is neki. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40646 üzenetére
"vagy kevesebb Ferrarit vesznek az adott évben" - a legtöbb esetben ez van.
"ilyen filléres 2-3eFt-os szarokat inkább kifizetek" - persze, sokan vannak ezzel így, és ez tök jó. De pár éve összeszedtem barátnőmék családjának, hogy ilyen vackokra mennyit költenek havonta, és 60 ezer ft jött kiEz egy évben 720 ezer ft, egy kissebb nyaralás, vagy egy egész korrekt használt autó ára. Erre a Hajdúságban meg 3 havi fizetés egy év alatt.
YT-n volt prémiumom, de most nincs. Telefonon volt értelme, ott sem őrültem meg a videózástól.
Amikor meg a videóba belerakják, arra is van okosságom, sponzor block, nekem átugor minden ilyet, így leiratkozni sem kell -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40644 üzenetére
Mivel 20+ éve nem TVzek, és 10+ éve adblockert használok, így sokáig azt sem tudtam, hogy vannak még reklámok
Azonfelül nem csak a villódzó, odaugró, stb q anyukkal van a bajom, hanem azzal is, hogy jelentősen lassítják az oldalak betöltődését. Most meg, mióta a Voda visszaváltott ISDN módba, azóta pláne nagyon szüttyögős tud lenni a böngészés -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40642 üzenetére
Feltettem most másik adblockert ami még működik, és így jó.
De az oldal maga teszi követelménnyé, hogy adblockert használj -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40625 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy te is bizonyítod nekik, hogy igenis jó amit csinálnak, mert fizetsz.
-
KROK640
nagyúr
Teljesen szét lett b*szva a hozzászólások sorrendje
Plusz, hogy nem működik a reklámblokkoló, így azstali PC-n megáll egy vodafone hirdetéssel az egész fórum -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40597 üzenetére
Ne is említsd... Ma reggel 2 órát vacakoltam az ügyfél szolgálattal, hajnal 5-kor, mert máskor sosem jutottam sorra...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest