- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41395 üzenetére
Kifelejtetted a :
- orosz és/vagy kormánypártiakat
- Linux hívőket
(- és öcsémet meg apósjelöltet)Már lassan megszoktam, hogy a magyar internet 99,9%-a jóval élesebb kés nálam a fiókban, legalábbis az ő meglátásuk szerint. Vagy ha egy vitában csepp kételyt is érzel, vagy néznéd az érme másik oldalát is, akkor automatikusan na ugye, hogy 100%ban neki van igaza... effektus érvényesül.
Erről jut eszembe, megyek meghánytatom az alkeszemet.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41392 üzenetére
Pontosan, legalább egy email cím jó lenne, ami nem free/citromailes legalább, mint az a múlt évtizedben oly gyakran megesett az ilyen balra a második dzsunka weblapokon. (esetleg a tárhelyhez járó mail)
view-source: valóban egy igen egyszerű megoldás, copyfishel már a képről is lemásolod a szöveget -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41386 üzenetére
Jha, látom hasonlóan szoktuk vizsgálni, hogy hiteles-e egy oldal? Ahol se szerző, se impresszum az már nálam is kiesik. Az ingyenes motor védelemmel "felturbózva" meg PFF. Még a CRTL+C sem működik.
Ami nekem még red flag, az oldal szlogenje az "UFO-k, földönkívüliek, ezotéria, parapszichológia". Vagyis minden, ami kerüli a tudományos alapot, de legalább jó nehéz bizonyítani.
Ez tényleg ilyen tipikus "hívőknek" való oldal, akik elolvassák, azta tyűűű, de érdekes, és utána sem gondolnak, hogy mennyi valóság alapja lehet annak amit olvasnak? -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41381 üzenetére
Nekem is ő volt a kedvenc férfi karajterem
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41370 üzenetére
Bűbájos boszik... de szerettem régen azt a sorozatot
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41356 üzenetére
Ne már ... azt hittem legalább ő normális
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41350 üzenetére
Kajak, azt hittem, hogy valami poresz lesz XD
De ha már itt tartunk :
Ez zseniálisShrek és a politika
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41348 üzenetére
Ady nagy példakép volt anno, ő is tudott élni, Léda, Csinszka és a sok kis női csuka...
Az én emberem.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41326 üzenetére
Sajttal töltött sült parizer, sós mogyoróval ...
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41342 üzenetére
Mióta Marvel Spiderman rematered / Miles Morales / 2 -vel játszom már a konkrét pókember jelmez sem egyértelmű
(ahogy az sem, hogy a Ray Tracing mellém, biztosn NEM kell-e a DLSS? főleg a 4.0 ... )
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41338 üzenetére
Csak még a lépcsőt arra tervezik, hogy egy, akár két ember egyszerre is azon mászkáljon, akár valami extra teherrel a kezében, addig a bútorok tetejét(!) főleg a kis szekrényekét nem hiszem.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41332 üzenetére
Igen. én is legfőképp erre akartam reflektálni, hogy akkor versenysúlyban kell maradni, különben reccs lehet az ágy felé tartva.
na meg felmerül a papucsban vagy anélkül másszunk a bútorok tetejére? kérdéskör is ugyebárAz éjjeli áramszünetes iszki mellé pedig be is vagy b*szva mint az elhagyott gyárablak természetesen, mert úgy az igazi
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41329 üzenetére
Igen, meg alapvetően jól is meglehet csinálni, de sok helyen nem annyira sikerül jól.
Itt leginkább az az érdekes, hogy a bútorokon kell felmászkálni, és csak egy ágynyi az egész, gondolom a nem megfelelő belmagasság miatt. Pár éve Pesten jártam olyan körfolyosós galériás lakásban ahol a belmagasság miatt a galéria a legnagyobb szoba majdnem másopdik emeleteként funkcionált és a földszinten is ki tudtam nyútjózni meg az "emeleten" is, akkora belmagasság volt.
Meg olyanba is, ahol még ennél is nagyobb belmagasság nem volt kihasználva, mondjuk ott már az erősen kifelé leejtő körfolyosó lap a derékig se érő rozoga vaskorlát amúgyis félelmetes élmény volt, pláne egy olyan negyedik emeleten ami szerintem legalább olyan magasan volt mint paneleken a nyolcadik. Apró érdekesség, hogy bár ez Pesten volt de ebből a házból pont a lentebb említett leányzóval mentem találkozni, és közösen koncertre. (ÍÍÍ, ennek a napnak idén októberben lesz 10 éve)A nyelvét már el is felejtettem, de igen, pontosan róla van szó, és a csigalépcsőjókről
-
KROK640
nagyúr
Akkor némileg témát váltva, bedobom ide is :
Ez valami új örület, hogy a bútoraidon hegyet mászva mész az ágyadba, de Pesten eléggé divatos lett, 6 napon belül három ilyen jött velem szembe, de most csak kettőt találtam meg hirtelen.Szóval elképzelem, amint egy szombat este a különféle alkoholok magasfokú tisztelete és tesztelése után az ember bedőlne az ágyba.
Itt a másik :
Mondjuk jártam olyan helyen is (Randomname te tudni is fogod, hogy kire gondolok) ahol egy csodaszőllősi kisházban olyan meredek csigalépcső volt, hogy megkérdeztem a lánytól, hogy ezt hogy szokta abszorválni részegen? Nevetve csak annyit mondott, hogyha már a sötét sáros úton végigjössz ez a legkevesebbb, hamar meglehet szokni
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41319 üzenetére
Lyézush ... az ilyesmivel jobb nem lyácccani
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41314 üzenetére
A szemétégető kemence fala már nem is jó?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41310 üzenetére
Elhiszem
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41306 üzenetére
#41304 RandomName : Ebből csak a kecskekoponyás oldalkocsis pannónia van meg.
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41305 üzenetére
Valóban nem az én természetes illatom, de attól még rajtam van, nekem is kellemes (mikor befújom) aztán nekik is, és végül hozzám bújnak. (Na nem csak az illat miatt, bár ezt a mesét megpróbálták velünk anno elhitetni az illatszer gyártók, egyik haverom panaszkodott is, hogy vett egy fajta sprayt mert a reklám szerint majd ráizgulnak a nők, és nem történt semmi.) Sőt, horror áron még feromonos parfümöt is lehetett kapni a 2000-es évek végén. De szerintem ha alapból nem vagy jó, akkor azzal sem leszel.
A filmet meg ismerem, de meglehetősen régen láttam. -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41301 üzenetére
Hm, előbb piperkőc, most meg közhelyek ... Maga udvarol nekem Safranek?
Gyere csak közelebb és mesélj az idegen lányokról -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41298 üzenetére
Csak nem az általam is ismert unokatesód?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41295 üzenetére
Két zsemle, benne parizer, sajt és piros arany, összesütve melegszendvics készítővel, mellé paprika, paradicsom, hagyma, fokhagyma és csípőspaprika összevágva, oliva olaj, ecet, só, gyros fűszer, összekeverve.
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41292 üzenetére
Viszont kicsit másképp fontos a mint azt te gondolod.
Ezen a bolygón az emberi nők elsősorban a biztonságot keresik egy férfi mellett. Ezért jön be nekik tudat alatt az izmos test, a rossz fiúk, stb. És ide tartozik a pénz, vagy annak megkeresésének potenciálja (ígéretes feltörekvő emberek akik még sehol sem tartanak). Nyilván mindenki a saját szintjén, vannak ugyan "kitörések" de alapvetően a nők a saját (anyagi) szintjükön belül igyekeznek a legjobbat választani. Tehát a közmunkás a közmunkást, a gyári munkás a gyári munkást, az ügyvéd meg másik ügyvédet vagy hasonló szinten mozgót. (egyébként a közös munkahely is komoly összehozótényező tud lenni, csak szakítás után nem praktikus)
Az pedig, hogy valaki igényes és ad magára kívánatossá teszi, tudat alatt is a nőknél, egy cseppnyi luxus pedig nem árt, hiszen a legtöbb nő ebben a történetben kívánja magát elhelyezni, valamint nem árt, ha a barátnői is irigykednek egy picit a pár választására, mert ez a belső hierarchián is feljebb helyezi el, valamint megerősíti abban, hogy igenis jól választott. (Ez olykor kétoldalú, mert a jó szerető ritka kincs, és hamar körbemegy a lányok között). -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41290 üzenetére
Nem kezdek vitát arról, hogy miért nem feltétlenül van igazad, meg részben az is van ... De én így szeretem, és imádom mikor hozzám bújnak megszagolni az illatomat. Barátnőm és a barátnői is imádják
A válás szerintem tök másra vezethető vissza, és az esetek nagyon nagy részében az anyagi helyzet és a pénz a felelős érte.
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41287 üzenetére
Piperkőc?
Csak adok magamra
Egy időben jártam öltönyben is, meg gyakran ingben, nyakkendővel. Akár kocsmába is.
Tudod eléggé szeretem a lányokat, nőket, és ők oda vannak az ilyesmiért. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41281 üzenetére
Sajnos ez ilyen
mikor elkezdtem használni a Hugo Boss Boss greyt (2007) akkor 3000ft volt egy üveggel, három évvel később már 11 ezer, manapság pedig szétakciózva is 30K felett van
A Chanel platinum égoïste az még durvább.Aminek nem örülök, hogy az Adidas Black megszűnt, sokáig az volt a nyári illatom. És Teamforce sincs egy ideje
A Fragonardnál meg ahogy elnéztem több mint 400 eurot fogok hagyni -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41274 üzenetére
Jaja, csak én többször megyek egy hónapon belül. Kocsival elég havonta egyszer bevásárolni
(gondolnám naivan, de nincs annyi Thai chef leves egyszerre a polcokon a Tescoban amennyi nekem a havi fogyasztásom abból).
Tusfürdőből én is vettem elég sokat még két bontatlan 400ml-s Axe-om van, kétféle illatban, plusz egy harmadiknak az alján. Mosogató szerből hasonló a helyzet, már csak kb 1/3-ig volt, így vettem még egy litereset, majd kint németben is vettem mert kellett, alig használtam belőle (csak a végén kellett) és hazahoztam, abból alig hiányzik. Mosópor : volt itthon vagy 4-5kg, de kint kellett, így vettem egy 40 mosásosat, végül nem is használtam, így hazahoztam. Szóval tusfürdő, mosogató szer és mosópor kb 1 évre előre megvan
Hetente egyszer mosok.
Parfümből nekem eleve sok van, mivel minden évszakra más illatot használok, és van olyan (pl a tél) amikor kombinálok. Plusz dezodorból két féle. Ha már a télnél tartunk Hugo Boss boss greyt hamarosan vennem is kell, mert fogyóban a 200ml-s, de sokáig kitartott. Plusz a Fragonard tavaszim is közel nullán áll, de ők meg nem szállítanak MO-raúgyhogy azt majd úgy kell megrendelnem, amikor kint vagyok Németben vagy Ausztriában, akkor jöjjön.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41271 üzenetére
Én egy nagy hátizsákkal szoktam járni bevásárolni, és kb hetente kell menni, akkor olyan 10-12 szokott elpattanni. Nekem sajnos a Tescohoz távolsági buszozni kell, meg a buszmegállótól is 1400 méter. És Tíz esetből kilencszer tényleg futni vagy szinte futni kell a buszhoz.
Mostanában mindent kártyával intézek, legalább nem kell pakolgatni az aprót, így is van egy doboznyi majd valamikor elsózom a kisboltban, örülni szoktak az aprónak.
Hétvégén ha csak lehet nem járok vásárolni, pláne Tescoba nem." mostanában alig iszok alkoholt" - munkád is van ... a végén még jön valami csaj is, és rendes ember leszel
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41267 üzenetére
ÚÚÚ, ez jól hangzik.
Itt Tomyum leves lesz meg utána spagetti mexikói szósszal , hússal és indokolatlanul horribilis mennyiségű sajttal -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41262 üzenetére
Akkor három hétig meg nem eszik?
Amúgy nem akarom bántani, de tavaly mikor MO-n dolgoztam 190-ből úgy tettem le ilyen havi 40-eket, hogy még rezsit is fizettem mellette, kajáltam, és kocsmázás is volt. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41259 üzenetére
Ismerős érzés, bár nekem a legnagyobb csapás az szokott lenni, mikor ennyi packkal még futnom kell szó szerint 1400 métert a buszhoz. Jah meg persze kifizetni. Ahogy látom neked is egy 36 ezres csapás volt ez. De örömmel látom, hogy van benne némi leves is meg mintha 1 üveg bort is vélnék felfedezni. (A többit gondolom a sarki kisboltban veszed
).
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41257 üzenetére
Igazán fura lett volna azt mondania : Ufó hozott ...
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41254 üzenetére
Én meg mára kihagytam a Tescot maradt a sarki kisbolt ...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41251 üzenetére
Végignéztem, mert ... ezt végig kellett
A leírása alapján egyértelműen pszichedelikus élmény volt amin keresztül ment. A képi világa ilyesmi lehetett, ez a videó remekül érzékelteti. Tippre ez psychedelic cubensis, esetleg a fehér kaktusz hatásának világa, illetve szintetikus vonalon egyértelműen lizergsav-dietilamid (LSD).Ezeket itthon nem könnyű beszerezni, úgyhogy Patakinak jó kapcsolatai lehetnek, (az idegen lényekkel)
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41243 üzenetére
Neki is kimondja a nevét a béka.
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41240 üzenetére
Kár, hogy nem Björk, akkor ha rálépnél egy békára, kimondaná a neved.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41238 üzenetére
Táskás : Az jó. Ahogy elnézem nekem eléggé kiesik mindentől, vagy barátnőmhöz kimenet (na pont oda kéne a táska) vagy madárba menéskor lelehetne lepasszolni. Érdekelne majd azért a te véleményed is.
Tudom, ez a sokáig 5 nap aztán 6-7 nekem olyan Ausztria feeling. Régen dolgoztam egy Debreceni cégnél (nevet nem írnék ha lehet), ahol alap volt a heti 6 nap (noha az állásinterjún szó sem volt róla), és nem volt ritka, hogy este fél 7-re a kedvenc hangulatkarbantartómba is a melóhelyről (akkor az Árpádtéren voltak) estem be.
Nekem szerencsére boltba sem kell menni
bár már ismét közeleg egy nagy tescos bevásárlás ideje.
Öltözz fel alaposan, reggel jártam kint, pokoli hideg van. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41233 üzenetére
Hopsz az előbb véletlenül elküldtem a postot írás közben, sebaj így emészthetőbb lesz a hossza :
szombat vasárnap is meló, talán kicsit túl sok egy hétre (tapasztalatból mondom, tavaly nekem is volt még vasárnapom is)
" de nincs szabad időpont a háziorvosnál, És keddre se" dübörög az egészségügy ... Ráadásul valami dupla influenza járvány is van
Az a két nap meg nem felesleges, ha hasznosan tudod tölteni, lehet játszani, fórumozni, filmezni, (ahogy én csinálom) kisD-zni (én is ki fogok mozdulni valamerre), akár elvinni a táskádat a javítóba, és hamar elröppen az ha jól mulat az ember -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41233 üzenetére
Persze, tudom milyen az ilyen itthonlét ... Nekem dec 24-én délután kezdődött hasonló, a legrosszabb nap a dec 26-27 volt, 28-án mentünk Nagyváradra, mentem én is, de végig minden bajom is volt, alig vártam, hogy hazaérjünk. Teljesen még most se gyógyultam meg néha fújom az orrom meg köhécselek, de lehet, hogy ez már egy új valami ...
Csillag utcai bőrőndjavító? Most felkeltetted az érdeklődésemet, mert nekem meg a Ciprusi hátizsákomon kellene itt-ott javítgatni, és nem találtam rá embert, szóval erről írhatnál részletesebben is, hogy pontosan hol, mennyiért stb. Akár akkor ha már van róla tapasztalatod.
Azt tudom, hogy hol van a Csillag utca, egyszer a pacsirta utcán mellette jól nem vettem meg egy házat. Story : Akkoriban lakást/házat nézegettem (2008 április vége) és nézegettem lakásokat házakat. Arról a napról több jó storym is akad, de most hirtelen maradok a Pacsirta utcánál. Utcáról egy nagy kapun be, udvar hátuljában csendes kis L alakú házikó eladó, kivülről elsőre enyhén viseltes, belülről viszont igencsak frissen felújított. Egy anya-lánya páros fogadott, mindketten nagyon kicsípve, szexybe vágva magukat, tényleg jól nézett ki mindkettő. Akkor életkoromból adódan nyilván a lány felé fordult az érdeklődésem, aki zavarba ejtően kedves és közvetlen volt. Kicsit olyan bűvész és az assziszentense érzésem volt. A lakás tényleg szépen fel volt újítva, de feltűnt, hogy a bútorok meg a poszterek/képek a falon nagyon fura helyen vannak. Majd az egyik szekrény mögött/felett mintha az áprilisi napot is láttam volna bekandikálni. Letettem az üveggolyómat (ház nézőbe ezt is mindig viszek) és kb bárhol tettem le, egy bizonyos irányba gyorsuló mozgással elindult a golyó. Ekkor már volt sejtésem, ráadásul a fürdőszobába ami szintén szépen fel volt újítva érve kiderült, hogy egy éven belül két csőtörés is volt, ami szintén redflag volt.
Aztán kimentem, hogy vessek egy pillantást távolabbról a házra, és az első amit felfedeztem, hogy az L hosszabbik száránál van egy helyen egy púp a tetőn, és a viszonylag új tető ott hiányos, majd jobban megnézve a ház egyik vége konkrétan le volt törve, és süllyedt! Nem szóltam semmit csak visszamentem, és gyorsan fel is fedeztem (akkor már láttam kb hol kell keresni) akkora repedést a falon, hogy a kézfejem kifért rajta! (pedig mekkora hűtő volt előtte). A csajok itt hamar rájöttek, hogy vége a dalnak, elillant a kedvesség, és nagyon rövid időn belül én is onnan.
Nem tudom, hogy végülis túl tudtak-e adni a süllyedő "hajón", de később egy szakemberrel beszélve azt mondta, hogy megállítható lett volna a dolog de mindenképp 7 számjegy lett volna még a vételáron felül (6,5M-t akartak ezért a süllyedő romért). Összehasonlításképp akkor 8 Milláért a Domonkos Lajoson első emeleti kifizetett és megcsinált panelprogramos, új liftes, csittóra felújított, elektromos redőnyös, klímás 1+2 fél szobás lakást lehetett kapni. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41228 üzenetére
Igen, tényleg jó itthon lenni, és egész nap játszani meg filmezni fogok
És semmilyen láz vagy nyavalya sincs melléNeked meg jobbulást
(öblítgets sűrűn és sokat pálinkával)
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41225 üzenetére
Nem hiszem, hogy ilyen joghurtos arc lenne
Egyedül talán a kőműves actimel amit szeret
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41214 üzenetére
Ezt villanyszerelők előtt ne hangoztasd
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41208 üzenetére
Egy kis kólaszag megéri, ha van lesz egy 50ft-os palackja az embernek
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41206 üzenetére
Vissza lehet ám zárni a kólás üveget errefelé.
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #41198 üzenetére
Fájdalom : rendelésed részeként jön fél liter kóla is, lezárt palackban. Megiszod, és az üveget adod barátnődnek, hogy ezt elviszitek, erre közli, hogy nincs hely a táskájában
Neked meg némi bátorságot kéne gyűjtened a buszok közelében, mert nem csak HELL-es dobozokat buksz...
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #41195 üzenetére
Ugyan miért kéne? Azt ne hidd, hogy nem tudom, hogy a Toldi Miklós u-ra mentél
Inkább gondolkodj pozitívan -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41194 üzenetére
És pont ez az amit az USA rapben sem szeretek, meg a magyar "gengszterek"ben sem.
van amúgy az underground rapnek teljesen szerethető oldala is, ami messze nem erről szól, hanem szerelemről, az életről stb. Igazából azt sokkal jobban szeretem mint ezt a keménykedős vonalat. Csak hát ez az ami inkább populáris.De amit említettem, abból dobok most pár példát, hogy érthetőbb legyen :
Demizson Crew - Gyönyörű Lányok
Norba & Szilárd - Eccerfenn
MC Endroow & Guide - Dallamok remake
Boss,Speaker,Légy - SzóerőEgyikben sincs anyázás, fenyegetés, mégis mind abszolút hallgatható szerintem (hirtelen néhány példát összekaptam)
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41183 üzenetére
Ha nem is az "élvonalban " de szerencsére azért még bőven van kit hallgatni, erre gondoltam, nem konkrét előadókkal akartam előjönni. Mondjuk ez főleg akkor igaz, ha az ember nem riad vissza kis előadóktól vagy 10-15 éves zenéktől.
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41180 üzenetére
Szerencsére azért bőven vannak még mások is abban a magyar rap mezőnyben.
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41172 üzenetére
A pártok? Ne is mondd, elég megnézni, hogy a mi bölcs vezérünk mit beszélt tizenéve és most mit beszél és tesz.
nem nagyon akarok belefolyni, mert pont a politizálás miatt lettem már "nehézfiú" itt a PH-n.
A politika topicban nagyon szívesen megvitatom veled ezt a dolgot, de tudtommal itt nem lehet. Addig is javaslom ezt a hozzászólást és a benne szereplő videókat, és a linkelt topicban akár meg is vitatom veled a meglátásaidat, de nem itt. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41173 üzenetére
Pontosan. Néha nekik is változik, de a legtöbbször inkább arról van szó, ahogy egy előadó "elkurvulása után" személyesen nekem mondta : "szeretném a belefektetett pénzt és energiát haszonként realizálni".
... és jön az "éhség" is : Anno a 2000-es évek végén eléggé benne voltam a hazai rap kultúrába, sok előadót ismertem személyesen is, sokat beszélgettem velük. A legtöbben eleinte csak megakarnak élni ebből, a cél az utált civil munkahely otthagyása. Aztán JÓL akarnak élni ebből (már ne a 20 éves Swiftel járjon hanem nagy Mercivel és ismerjék meg az utcán) és aztán jön a NAGYON JÓL akarnak ebből élni (Ferrari, yacht, k*rvák stb. ).
Persze az utolsó nagyon keveseknek sikerül, sőt MO-n leginkább senkinek, de tetten érhető, ahogy mindenki a több és több felé haladna, akár korábbi támogatóinak is hátatfordítva. Nem mindenki, de sokan sajnos igen. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41167 üzenetére
Sajnos már anno az underground rap zenéknél megfigyeltem ezt : Valaki elkezdi, csinálja, akad némi közönsége, akik szerint tök jó amit csinál. Igen ám, de az alkotó egyre inkább úgy gondolja, hogy a belefeccölt idő és pénz ideje, hogy megtérüljön anyagi juttatás formájában, ezért elindulnak a szélesebb rajongó tábor felé (nem ritkán szembeköpve az eredetit). Ennek pl youtubeon a trash az iránya, zenében a pop-osodás. De sokan úgy vannak vele, hogy a nagyobb rajongó tábor és a jobb szponzori ajánlatok messze megéri ezt a váltást, még párszáz/párezer rajongó/feliratkozó elvesztése árán is. Erre sokszor megjön még a nagy mellény is.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41151 üzenetére
Én is sok olyan channelt tudnék mondani, aki igen
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41147 üzenetére
A youtube azt jutalmazza, ha pár naponta van új videód, és azt kommentelik. Amikor már van több ezer új feliratkozód, akkor nem fogod tudni a videód alatt óránként megjelenő több tucat új kommentet végigolvasni. Másrészt élete is van a tartalomgyártónak, gyártani kel la következőt is, esetleg nem is tud mit hozzászólni. És nyilván a mellénynövelés is benne van.
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41146 üzenetére
Nekem nem tűnt fel, hogy nagyon csökkent volna a facebookozók száma, de ennek lehet h az is az oka, hogy az én generációm még IWIWen kezdte, és onnan ment át FB-re. Lehet, hogy máshol más tapasztalható.
Ennek ellenére nem kezdem el siratni a facebookot, és a cukorhegy részvényeket sem adom el. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41144 üzenetére
Ne is mondd, a múltkor egy 9 éves(!) kommentemre írt valaki választ. Lestem is, hogy jééé tényleg, egyszer ilyet is írtam egy ilyen videó alá, de már régen elfelejtettem.
Egyébként ez channel függő, de pont mostanában tapasztalom egyre inkább, hogy a készítő is reagál a kommentjeimre. Múltkor még olyan nagyobb channel készítője is írt mint a Tízes Lista. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41141 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a YT-nél gyakran el is tűnnek a kommentek. Nem egyszer jártam úgy, ha 1-1 poszt alá beírtam sokadiknak, hogy 1-2 nap múlva már sehol sem volt a kommentem.
A másik szintén YT tulajdonság, hogy nem időben listázza a kommenteket, hanem csak úgy. A legLIKEoltabbakat előre, a többit mögé. Ha egy pár hónapos videó alá kommentelek szinte nulla már az esélye annak, hogy bárki is olvasni fogja. -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41139 üzenetére
A reakció videóban eléggé sok mindent kihagy, amit nem tudnék megállni szó nélkül. Az viszont új infó volt, hogy Fanni végzett színész, és ennek fényében az egyetlen mentsvára is odavan a teljesen inkongruens viselkedésére nézve, miszerint nem tudja mit kéne reagálnia.
-
KROK640
nagyúr
válasz
totron #41129 üzenetére
Ami a Fannit illeti nem rúgnám ki az ágyamból, de értékei itt ki is merülnek. Simán megvezeti a nézőit (legalábbis ebben a videóban, de csak ezt az egyet néztem meg tőle), akik a 10-12 éves korosztályból kerülnek ki, és még büszke is arra amit csinál.
A nyugdíjjasokkal kapcsolatban meg igazad van, nem nagyon tudnak már különbséget tenni dolgok között az új világ szabályai szerint. Sajnálom és megértem valahol, hisz egy mondjuk 1940-50-es években született embernek már hatalmasat változott a világ gyerekkorához képest. -
KROK640
nagyúr
Há .. a mai este után.... FUH
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41126 üzenetére
Már a top komment íróján is látszik, a megfogalmazásból, hogy valami gyerek vagy aluliskolázott.
Csak nem rossz helyen estél ki a csészealjadból?
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #41124 üzenetére
Igen. Pedig akárhogy számolom 3-4 kifli és 10dkg legolcsóbb parizer kitelik belőle, ennyiből még én is jól lakok.
Jó, ha éhes az ember nem egy nagy összeg ez a 640ft ma már, de remélem nem is várta el, hogy meghívom ebédelni. Azért 3-4 kifli meg 10dkg legolcsóbb parizer még kitelt volna ebből.
... és mostanában egyre sűrűbben látom ezt, hogy nem a sok kicsi sokra megy alapon akarnak gyűjteni, hanem egy embertől akarják azt a pénzt ami megoldja akár az egész napjukat is.
Egyébként bántam, hogy odaadtam a 640-et neki, nagyobbrészt a viselkedése miatt, kisebb részt mert volt benne több remek 50-es is, ami tök jó lett volna dartsozni. Így majd váltathatok külön.Azért a német hajléktalannál (igaz ha ft nem sokra megy vele) is 6db pfand. Ja és még a pfandrückgabe-be* se kell elmenjen
* Magyarul : MOHU-s palackvisszaváltó automata ... Fuh, nehéz szó szerkezet
Röviden : Repont automata
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41117 üzenetére
Megtérdelem, aztán vehetett volna új ajtót.. sőt autót
Naugyehogyugye -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41114 üzenetére
A közlekedéssel van is, ha lekésem a buszom soká jön a másik
Te meg Koshmar talán nem is sejtitek, hogy ez milyen rossz
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41112 üzenetére
A kib*szott aranyszívem, az ... meg voltam már én is szarban (igaz ennyire nem) és akkor arra gondoltam milyen jó ha segít valaki.
Egyébként azzal kezdtem, hogy próbáltam kikerülni, már majdnem két autó közé szorultam miatta, úgy elakartam kerülni. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41110 üzenetére
Jah, neked arra lesz igényed, ami a valószínűbb?
így már azt is tudom, melyik pár győzelmére van igényed
De még tovább viszem ezt : Ha elmész bulizni egy haveroddal, és jó lenne becsajozni, de nem valószínű, akkor az este végén a haveroddal is beéred?A Skandináv államok nagyjából megcsinálták, de ennél az országnál már gyakorlatilag bármelyik európai jobb a kérdésben.
Jut eszembe :
Ma kijöttem a Tescoból, Erre jön egy idősebb nő kicsit lerobbant volt, próbáltam kikerülni, de nagyon jött felém, mint a zombik a Resident Evil 4-ben, már majdnem beszorított a két parkoló autó közé, aztán rákezdett a szövegre, hogy meghalt a férje stb. Mondtam neki 1 perc után, hogy érkezzünk már el a lényegre, mert lekésem a buszom. Hát hogy adjak már neki pár ft aprót, jajj, bármennyi jól jön. Benyúltam a zsebembe és megkapta a 640ft-nyi aprómat.
Erre kérdi: mennyi ez?
640ft feleltem.
Mire ő : hát csak ennyi?
Közöltem vele, hogy amennyiben van nála bankkártya terminál úgy még tudok neki egy ezrest kártyáról fizetni. Na itt inkább eloldalgott, közben morogva, hogy ez a pénz semmire nem elég. Mondtam is neki, hogy ide jutott az ország...
Egyébként némileg felb*szott, mert nekem bezzeg senki nem vág oda 1 perc produkcióért ennyit, amúgy ha tudom, hogy ilyen, egy fillért sem adtam volna neki.
Na itt egyébként jutottál eszembe, mert tudom mi a véleményed ezekről. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41108 üzenetére
Igen, ezt én is tapasztalatom. A 2010-es években pl egy időben egész jó kisplusz pénzem volt abból, hogy a negyed falu hozzám járt önéletrajzot íratni. Megélni nem tudtam volna belőle de nagyon sokan inkább kifizettek 500-1000ft-ot arra a félórára míg a nulláról megcsinálom nekik.
vagy ott van öcsém, aki 26 éve ül a gép mellett, az aktuális játéka skill rendszeréről órákig tart előadást akár kéretlenül is, de pl soha semelyik Windowst nem tudta feltenni, fogalma sincs, hogyha bármi baja van a gépnek mit kell tenni, vagy hogy kell összerakni eg új gépet. Ok, erre jogos a bőgés, hogy én dolgoztam ebben, praktikusan kéznél vagyok, neki ezt nem kell tudnia, úgyissegítekmegoldom helyette.Átlag embereknél én is tapasztalatam ezt, hogy alap matek műveletek vagy "helye sírás" nem megy. Sőt, nagyon sokaknál konkrétan az értő olvasás is hiányzik, elé raksz egy pár soros szöveget és már összességében nem megy neki az értelmezése. Régebben egy másik fórumon nagyon sok vitám volt ebből, hogy a tagoknak egy részének nem ment az értő olvasás, és úgy gondolták, inkább én legyek a hülyének kikiáltva, minthogy ő róla derüljön ki, hogy nem tud olvasni. Meg az ilyeneknél tipikus "ez túl hosszú nem fogom elolvasni" "nem rabolom azzal az időmet, hogy magyarázkodj miért nem vagy hülye, mikor az vagy" tipusú dolgok után jöttem rá, hogy egyesek simán elélnek bármiféle disszonnacia nélkül a maguk kis buborékjában.
Igen, a trashre mindig nagy a kereslet, és azzal eléggé széles rétegeket lehet megszólítani, mert érti az iskolázatlan is hisz az a szintje, a magunkfajtának meg katasztrófa turizmus.
Nekem spec semmi igényem atomháborúra. Ellenben egy kritikus gondolkodásra nevelő jó oktatási rendszerre, ahol írni és olvasni is megtanul, na arra annál inkább ... -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41105 üzenetére
Bennem elsőre felmerült a kérdés, hogy mégis ki lehet a célcsoport?
Mert akinél plusz érték az, hogy ezt a csajt nagyon meglehetne ba... rátkozni vele, az már aligha veszi be a videó állítólagos tartalmát.
Mindenesetre elgondolkodtatott, hogyha ilyenekből ekkora nézettséget lehet összeszedni, akkor nem is értem mit fárasztom magam a munkahelyenEgyébként valahol írják a kommentek között, hogy jellemzően 10-12 évesek a célcsoport, nos azokról elképzelem, hogy ezt beveszik, de ők meg szerintem a hős utcát aligha érzik át.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41102 üzenetére
Ez viszont kirívóan bénán csinálta, a videó alatt le is írtam az észrevételeimet, majd bemásolom ide is, csak még hagyok teret azoknak akik esetleg erre járnak és kedvük van megtekinteni.
A luxus cica nemhogy nem aludt ott, mikor a végén hazament, nos akkor is volt gyanús elem, de leírtam ezt is. -
KROK640
nagyúr
Most kicsit más, akár témaindítónak :
Kamu hősutcában éjszakázás, de legalább a csaj jól néz ki
Megírtam neki a véleményemet a videóról, ugyanis nem tudtam nem észre venni, hogy átverés részesei vagyunk. Leírom majd ide is ha megnéztétek (a videó alatt amúgy ott van, kis kereséssel meglelhető) -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41098 üzenetére
Nálam ezek nem nagyon járnak így, mert elfogynak. Ennek ellenére mástól kapva én is futottam már bele avas cuccba, azt én sem szeretem, ki vele.
Persze, hogy nem szabadna lejárnia, 5000 évig (vagy ki tudja meddig) elvolt a Himalájában... persze idehoztuk, lehet honvágya lesz neki és ezért lejár
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41094 üzenetére
Most nevetsz, hogy a víznek közeledik a szav ideje, de pl Linduaból hoztam csapvizet üvegben, 2 hét múlva megakartam inni és borzalmas poshadt íze meg szaga volt, szóval csak kidobtam az egészet a francba.
Én vagy két éve, olyat láttam, hogy 5000 éves Himalájai hegyisó, aminek viszont jövőre pont lejár a szav ideje. Kitüntetve érezhettem magam, hogy ilyen korban élek, amikor az 5000 éves sónak is lejár a szavideje
-
KROK640
nagyúr
Na mit mond ma Koshmar? (De emberXY is ezt mondta eddig ...
)
-
KROK640
nagyúr
Trollskogen
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41086 üzenetére
Nekem sajnos nem megy apránként, mert a legközelebbi is rohadt messze van, plusz sosem járok arra, csak direktbe ezért kell(ene) arra mennem.
Én majd eleve bankszámlára akarom dobni a létEgy eNERgiaitaléárt talán, de tálca nélkül. Vagy kap alá egy papírtálcát és kész. Keresni akarok rajta nem bukni. Ez olyan mintha valakinek Dodge Vipert ajánlanék munkásautónak
Koshmar meg örüljön, hogy találkozhat velem, ezért még neki kéne fizetni -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41084 üzenetére
Egy van ... csak nem egy kéne már
Kivéve persze ha többször akarok fordulni.Igazán lehetne egy a faluközpontban, arra olyan sűrűn járok, hogy oda 2-3-assával is elvinném.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41082 üzenetére
Ez főleg akkor jó, ha olyan közel van az automata mint az én esetemben. Erősen gondolkodok, hogy elkéne vinni visszaváltani, mert 40db palackot kerülgetni nem buli már, de mostmár az is gond, hogy mi a franccal vigyem el, ugyanis javarészt 2 literes üvegek, és nem lehet összegyűrni
így meg lassan egy pickup vagy kombi kell hozzá
Vajon ki lenne partNER ebben?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest