- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Barátnőmmel addig fetrengtünk az ágyban ameddig tetszett, majd kaja, pia, és senki, semmi, sehová... Tényleg szabadok voltunk
-
KROK640
nagyúr
válasz
somogyib #37675 üzenetére
Exploité par l'oligarchie, le peuple a peur. Enchaîné dans sa propre liberté. Le peuple pleure. Répression, oppression, tolérance zéro, chaos. La police fait mal, la garde à vue persécute, La garde à vue tue alors que veux tu, Notre pays va mal, Dictature, république, sujet, bavure. Statistique ,Les patelins d'anarchie fleurissent les Égouts de la Hun Ils sont assaillis, figés Endormis comme des petit's volcans Prêts à exploser
-
KROK640
nagyúr
Nyuszmuszulás, és begajdolás
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #37665 üzenetére
Hát azt maximum PMben osztom meg veled
Azta, minek keltél fel olyan korán?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #37662 üzenetére
Tyűűű, te aztán korán kezded.
Nekem 2012-ben volt ilyen. Nagyjából délelőtt 11 fele elkezdtem az ivást. Aztán délután 3-kor úgy indultam el Bodaszőlőre házibuliba, hogy miután 100 métert megtettem itthonról megállapítottam, hogy ebben az állapotban már inkább hazafelé kéne jönni... sebaj, mire kiértem csodaszőlőre kitisztultam nagyjából, volt egy bitang jó házibuli... amit sajnos egy másik (Debreceni) összeröffenésért otthagytam az utolsó visszamenő busszal, mert az viszont nem volt jó döntés. De hát oda is elígérkeztem. Végül reggel 6-ra keveredtem akkor haza, de emlékezetes volt.Idén nem terv a kisD... A kedvenc kocsmámban gondoltam kezdeni, majd barátnőmmel éjfélre bevetjük magunkat hozzám, és elbarikádozzuk magunkat az indokolatlanul horribilis mennyiségű kaja és pia mögé, és a korábbi évekből kiindulva január 1-én ki sem mozdulunk
De januárban már tényleg össze kellene hozni azt a találkozót, BTW másik két itteni fórumossal is megvan dumálva egy "januárban már hozzuk össze a találkozót", plusz van Koshmar... na őt illetően nem vagyok benne biztos, hogy 2024-ben összejön a találkozó
-
KROK640
nagyúr
KIHAjoLNI VESZÉLYES
Mi van veletek? vedeltek?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #37634 üzenetére
Sajnos nekem nincs meg ez a lehetőség, viszont tudok csinálni spagettit, és sült krumplit is
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #37630 üzenetére
Napközben betárazol.
Itt most három napig sehol semmi bolt. 24-25-26 (sőt, már 23 déltől semmi).
Nem is a pia miatt cink, félek a kenyér lesz kifogyós. Egy csomó kaját hoztam németből, itt nem is nagyon kellett venni. -
KROK640
nagyúr
Kellemes augusztus 20-át mindenkinek!
Szegény somogyib, ma nincs nyitva a kocsma -
KROK640
nagyúr
Koshmarnak idén hamarabb jött a jézuska
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #37575 üzenetére
Szerintem... Nem tudom.
-
KROK640
nagyúr
válasz
customer114 #37566 üzenetére
Majdnem hasonló Ausztriában.
-
KROK640
nagyúr
Koshmar vajon ma csütörtököt mondott?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #37514 üzenetére
Pure cult?
-
KROK640
nagyúr
Úgy tűnik, hogy Koshmart annyira megviselte a hiányom, hogy önkéntes száműzetésbe vonult.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #37481 üzenetére
Nagy lesz az öröm a Koshmar házban, ma talán két energiaitalt is meg fog inni az egészségére
Kell ismert a lábam bitangul fáj és holnap már nagyon szeretnék menni dolgozni, elég volt a farmon ülésből.Küldenék sok csodaszép fotót is, de sajnos szerény mobilnetem ezt most nem teszi lehetővé, így ha van is rá igény, akkor is meg kell várni amíg hazaérek.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #37481 üzenetére
Vannak azok is. De van liba, kacsa, tehén, meg Mit tudom én...
Kutya, macska, alap.
A növényzet már lényegesen érdekesebb Mert van kivi sőt banánfa is. Meg persze jó sok mennyiségű dzsanga is esténként mikor hazaérek akkor hétfejű sárkányokat szoktam látni, olyan tömény a füst hogy a biciklit neki lehet támasztani. Itt elég keményen tolják a cuccot (a tulajék, de ez ugye itt full legális) , én maradok a házi néni köménymagos pálinkájanál, az igen csak finom -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #37415 üzenetére
Ez itt Németországban (most pont Ausztriában vagyok de mindegy mert folyton vagyok Lindauban is) már egy Sok éve jól működő rendszer. Az, hogy sértetlenül kell leszállítani a dobozt tényleg komoly nehézség ráadásul itt is azonnal összezúzza az automata.
Magyarországon viszont biztosra veszem ho problémás lesz, és sok helyen csak arról fog szólni hogy 50 Ft tal drágább lett minden.
Az én falumba például lélekszám alapján egy darab automatának kellene lenni, viszont nincs olyan nagy területű bolt amire ezt kötelezni lehetne. Szóval vagy lesz vagy nem de ha lesz is erős a gyanúm hogy mindössze egy darab ha mielőtt majd rendszeresen kígyózni fognak a sorok.
A falunkban Sajnos a szelektív hulladékgyűjtés sem jött be, mert mint oly sok másik helyen, itt is utcai ingyenes szemétlerakó nak nézik az emberek. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #37428 üzenetére
Nos technikailag Lauterachban Bregenz mellett leledzem, és nem hotel, hanem farm. Mármint egy farmon lakok, és dolgozok ugyanannál a cégnél ahol régen a város másik végén... ha nem az, akkor meg túrázok. A sör stimmel, kezdem felfedezni az osztrák márkákat is ami jó mert nem kell feltétlenül átmennem Németországba sörért.
Koshmar aggodalma jogos, mióta itt vagyok kihordtam lábon egy elég durva Covidot, most pedig boka zúzódás okán nem dolgozom ma. Így néztem fel ide is -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #37406 üzenetére
Aha, értem.
Hát azt akkor tuti nem tőlem vetted, mert akkor már nem voltam ott.
Anno Win7 mikor berobbant bitang jó volt, mondjuk én már eleve a 4 magos Phenom 9500 + 2GB RAMra tettem fel, azon nagyon jól ment, HD3870X2-vel megtámogatva.
Az Athlon XP-re sose erőltettem rá a Win7-et, pedig a végén abban is 2GB RAM volt meg 2669MHZ-re volt húzva 1466-ról. Mai napig XP van rajta, XP az XPhez -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #37404 üzenetére
Akkor mégsem.
Ugyanis 2015-ben végleg leléptem onnan
2016 elején ugyan folytattam tárgyalásokat arról, hogy visszamegyek de nem lett belőle semmi. Aztán 2018-ban szomorúan láttam, hogy valami virágos van helyette (már az is bezárt).
A főnököt felhívtam, kiderült, hogy eléggé rosszul megy a sora, 2020 végén beszéltem vele utoljára, azóta nem érem el (sőt egy ideje már a száma sincs meg sajnos)
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #37402 üzenetére
Mikor?
Simán lehet, hogy épp én adtam oda neked -
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #37396 üzenetére
Na most akkor képzeld el ezt a 12-esről. Főleg pénteken mikor csúcs forgalom van, olyan 14:00-17:00 között. Ott elmondom neked, nem csak egy kör pirosat fogsz meg, hanem az összeset. Mivel még ha történetesen nem is kanyarodik be eléd a sorba újabb busz (de igen, fog), akkor is két piros lesz mire te is átférsz.
Külön öröm mikor ferdén állnak be (mert túl hosszú a busz, és ha előtte és utána is tele a kocsiállás akkor nem fér be) és blokkolják a közlekedő folyosót, és az utána jövő busznak bizony meg kell várnia amíg a ferdén beállt busz beszállít. Na mondjuk amikor ez előfordul a kettesnél, meg az 5-ös magasságában, meg a másik oldalt mondjuk a 9-10-es körül, akár kettő helyen is, na akkor nem is a pirosak megfogása a legnagyobb baj, hanem hogy mindenkinek aki előtted van meg kell várd a beszállítását.Az a buszvég sosem volt túl célszerű, de mint mondom a '90-es évek közepére egyértelműen kinőtte magát, és végtelenül elavult lett. Valamivel jobb minta lenne a teljesen fedett Pozsonyi buszvég* mintájára építeni egyet. De ami az abszolút bajnok volt nálam az a
Zvolen-i(rosszul emlékeztem, valamelyik másik észak Szlovák városban lehetett) buszvég, ahol konkrétan egy barlangban volt az egész buszvégTélen fedett, nyáron hűvös.
* Van saját képem is, az szemléletesebb lenne, de nincs kedvem most ezért beszerelni a régi winyómat és megkeresni, a sok kép között váltogatva szerintem ígyis lejön.
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #37394 üzenetére
Hogyne lettem volna. A jóöreg Auditorium Maxi-t nem felejtem el egyhamar
Az is kabátban ülős volt...
Igen, a középső üres tér meg körben a függő folyosók, tök hangulatos, és mindig akadt ott egy rakás ember. Pár éve az akkori barátnőm miatt is sokat jártam oda. Ott mindig találtunk valami hangulatos szegletet.
De érted, az egyetemre nem melegedni jártunk, de a buszvégre igen
Amúgy mondhattam volna anagyálló érkezési és indulási oldalát is, bár ott azért jóval több fal és kevesebb napsütés van, nyáron legalább kellemes. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #37392 üzenetére
Itt nem jellemző a késve indulás, sőt ha 40-kor megy a busz, akkor abban a pillanatban zárja az ajtót és indítja a motort, mikor 40-re vált az óra. De a buszvég elhibázott szerkezetéből adódóan úgyis a következő 5-10 (akár 20) perc a dugóban fog telni, 15 méterre az indulási helytől.
Talán ezért is van, hogy mostanában a távolabbi kosiállásos utolsó buszok pl később indulnak, az eleje indul 22:40-kor a vége 22:45-kor.csoportok : van felénk egy szabadidő központ, amit különösen késő tavasszal nagy szeretettel látogatnak különféle iskolás csoportok (29 éve mellette buszozok el, de még soha nem mentem be, sőt le sem szálltam ott), és sajnos sok esetben a szervezetlenség csúcsaként a felszálló gyerekek egyenként, maréknyi apróból veszik meg a jegyet. Instant 10 perc késés. A másik csúcs, hogy van egy gyár is, ahol sok a külföldi vendégmunkás. Némelyik angolul sem tud, és akkor 8-10 fős csoportokban szállnak a buszra, persze mind egyenként veszi a jegyet, szintén marék apróból, és alig tudja elmakogni, hogy hová is szeretne jutni.
Amúgy erről eszembe jutott egy nyári "kaland" :
Néha előfordul, hogyha nem a buszvégen szállok fel, hanem máshol, hogy két később tök más irányba menő busz. Ott szálltam fel. Jött a busz, semmi felirat rajta, sebaj, biztos pont az enyém. Felszálltam, meg rajtam kívül egy külföldi is. Mindketten jegyet vettünk, kimondtuk a település nevét. Majd egyszercsak elfordultunk. Nem aggódtam, mert megesik ha baleset van. Aztán amikor már eléggé régen haladtunk "rossz" irányba, és az utazó közönség is ismertlen volt megkérdeztem a sofkát, hogy mégis WTF? És kiderült, hogy rossz buszon vagyok, és ő kétszer is "félrehallotta" a település nevét, és a saját vonalára adott jegyet, ezért nem szólt egyikünknek sem, hogy nem jó buszon járunk. (ráadásul az sem tűnt fel neki, hogy eképpen 100ftal kevesebbet adtam neki)
Végül volt egy pont ahol leszálltam, és csak 7km-t kellett gyalogolnom szántóföldeken át, a tűző napon 30 fokban, telirakott hátizsákkal, mire megpillantottam (nem is olyan) kicsiny falumnak pont a másik végét, mint amelyikben lakok.Múlt pénteken szépen lassan indultam a szokott buszomhoz, mondván nem is biztos h menni akarok most iszogatni. Aztán még a cipőmet is bekötöttem, a 18:32-es busz meg még 36-kor is a megállóban állt. Kiderült, hogy a pénztárgépben cserélt papírt a sofka, és azért "várt" meg.
A MÁV egy külön kategória, bár elvileg már egy cég, de nagyon nem.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #37390 üzenetére
Debreceni távolsági buszvég :
Szerintem az volt a direktíva : télen legyen meleg, nyáron hideg! Csak az elvtársak összekeverték ...
De ne is csodálkozz, két széles állandóan nyitott ajtó, plusz azok a hatalmas szimpla üvegfelületek, a szimbolikus szigetelés, a minimális méretű rejtett lapradiátor, a hatalmas belmagasság mind azt okozza, hogy gyakorlatilag felfűthetetlen az a váró, szerintem még zárt ajtókkal is.
Ami a nyarat illeti, meg ameddig csak fent van a nap, a hatalmas üvegfelületeken süt be, kiváló üvegházhatást létrehozva, hogy még a fém ablakkeretek is felforrósodnak.Érdekesége, hogy van egy hozzá nagyon hasonló épület Szántódon
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #37388 üzenetére
Akkor nincs más hátra mint előre, Koshmarhoz útközben beugorhatsz ide is.
Nos, ööö talán elfelejtettem mesélni, de dolgoztam a MÁVnál is.
A youtube most megtagadja a lejátszást, de előttem vannak az irányítórendszerek... hidd el, az még modern(nek számított a '70-es évbekben).A szintbeli átjáró azt jelenti mikor sorompó van. A szinteltolt meg amikor nem, vagyis a vasút alatt vagy felett megy az aut forgalom, eseténként felette akár a repülő forgalom is. (alatta pedig a hajó forgalom)
intermodális : azt jelenti, hogy egyszerre vasútállomás, buszvég, és villamosmegálló is. (Debrecenben a korai tervek szerint a vasútállomás mellett a föld alatt lett volna a távolsági buszvég, mellette alagútban a 4-es ment volna, a felszínen a villamos és helyi buszok (egy részének) végállomása, no meg maga a pályaudvar --- na ebből tartunk már ott, hogy a fixen telepített 4-es főút és a vasút állomás közötti felszínre hogy kéne beszuszakolni úgy a távolsági buszvéget, hogy a villamos megállót se üsse ki, és ne legyen sokkal kisebb mint a jelenlegi, amit már a '90-es években kinőtt a város).
Egyébként a kinőtt buszvégünk mókás, mert a különleges főépületen kívül amúgy egy egy kis buszmegállót eltekintve az egész nyílt színen van és esőzésekkor és nagy napsütésekkor kicsit sem vicces helyzeteket teremt.
Ráadásul azzal, hogy a buszok "körbe mennek" olyan brutális dugók tudnak kialakulni, hogy pl a 12-esről a mondjuk 14:30kor induló busz 14:45-kor még simán a buszvég területén van, holott ennyi idő alatt már Szoboszló alatt kéne járjon. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #37386 üzenetére
Persze, ezt eltudom képzelni, elég ha arra gondolok, hogy ha barátnőmék fele megyek, már visszaugranak a buszok egy generációt. Ha pedig a még régebbi barátnő felé mennék, akkor jön ez a városi közlekedésből kiszuperált, meg régi credo színvonal.
(na hol is vagyok? annyit már megtudtunk, hogy Koshmartól jelentősen északra. Azt is tudjuk, hogy HB megye ... azt is tudjuk, hogy Debrecenben gyakran megfordulok, tehát nem ott lakok, csak a közelben. Ha ehhez hozzáteszem, hogy 310-ről 450-re emelkedett a buszjegy ára, akkor azt is tudhatod, hogy a város kb 15km-es körzetében. így már van miből szűkíteni a kört, ha mégsem megy akkor meg elárulom)Errefelé nincsisennek szintbeli átjárók, illetve csak egy maradt a falunál szégyen szemre... Mivel túl közel épültek a házak, a sínhez se hidat, se sülyesztett átjárót sem nem tudtak csinálni
Az itteni sorompót még sosem láttam 3-4 percnél tovább lent lenni). De egyébként Pestig végig szinteltolt kereszteződések vannak végig. Emlékszem, hogy 2003-ban kezdték a pályafelújítást, és most tartanak Debrecennél, ahol 2020 óta meg van torpanva a dolog.
Nem csoda, terveznek egy intermodális központot a nagyállomás helyére, amiről már 1999-ben azt hallottuk, hogy a 2000-es évek elejére kész lesz, ehhez képest tavaly vagy tavaly előtt kezdték az újratervezeést, miután sok száz milló forint ment már el különböző tervezési projektekre és hatástanulmányokra. Volt időszak, amikor többszintes főpályaudvart vizionáltak a debreceni Petőfi térre de végül nem volt rá elég pénz, pedig még ami bölcs vezérünk is nagy kedvvel beszélt róla Debrecenben még 2015-ben. Megjegyzem az újabb és újabb tervek egyre bátortalanabbak, és kevésbé ambiciózusak, így nem lepne meg, ha a végén azt fogadnák el, amelyik azt mondja "minden maradjon úgy ahogy van". Mindenesetre egyelőre az alapkő letételig nem sikerült eljutni 24+ év alatt. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #37381 üzenetére
Pont nem ezt látom : vadi új buszok vannak már megint (ez 2006 óta a harmadik generáció itt de a E94 és B12B-vel generációval sem volt gond), wifi, USB töltő, kényelmes ülések, nyáron jó légkondi. Legalábbis a mi vonalunkon ez van. Mercik, Volvok és pár nagyon új Credo Econell. (a régi Credok azok nagyon elmaradottak voltak, kb mint egy új gyártású busz 1980-ból).
jah és a Covid alatt egyik este még a legendás FAROS is feltűnt a vonalunkon, utaztam is vele.Egyébként ugyanez a MÁV : elhiszem, hogy máshol vannak gondok (elég csak 2005 körül a Nógrádi vonalakra gondolnom, akkoriban sűrűn jártam oda), de itt más a helyzet : vadi új fecskekocsik (Traxx/Taurus mozdonnyal), IC 3.0, rosszabb esetben Flirt, egy gyönyörűen felújított vasút állomás mellett, felújított pályán, minimális késésekkel.
Az infláció csökkenése csak annyi, hogy lassabban emelkednek az árak, illetve van aminek csökken, pl itt a Trapista sajt a januári 5500ft/kg-ról lement 2200/kg-ra, de a városban állítólag 2K alatt is kapni.
Sokan előre elköltik már a fizetést, van aki azért mert "ideális gáz" tipusú ember (akármennyit is keres feléli, hó végén egy fillérje sincs), vagy azért mert rossz a gazdasági helyzet ill ennek a kettőnek a keveréke.Hagy jöjjön csak az a fekete autó
egy ilyen szép Chaikát elfogadnék még akkor is ha valójában Packard Patrician. És igen, ültem már ilyennek a hátsó ülésén, meglepően egyszerű, de még itt vagyok
-
KROK640
nagyúr
Még főtt a levesem, addig megnéztem, hogy a most aktívabb tagok közül ki mennyit írkált már ide, és a következő lista jött ki :
EmberXY : 8109
koshmar : 4098
Somogyib : 2607
KROK640 : 1973
Customer : 1937
kenwood3 : 831
oriic : 569
Randomname : 530Mostmár csak a levesem meghűlését kell várnom, de addig is elfoglalom magam :
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #37379 üzenetére
A kb minden az igaz. Ami a jegyárat illeti, 2006-tól került annyiba amennyibe egészen júl 1-ig, akkor emeltek.
Persze fájt, meg szar, de ha belegondolok 17 év után emeltek. nem is tudok más dolgot mondani MO-n, ami 17 évig tartotta az árát mindenféle infláció ellenére is.Igen, januártól újabb infláció várható, pláne, hogy a decemberben megadott minimálbér emelés is januárban materializálódik (mily érdekes, ismét választások előtt jön a pénzeső), meg különben is decemberre kellett egy számjegyre lenyomni az inflációt ... Januárban ugorhat ismét, nincsennek illúzióim.
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #32773 üzenetére
Te olyan délre laksz Debrecentől, hogy már majdnem Скопје (Skopje) a megyeszékhelyed
Ezért hallom minden PM-ed háttérzajának a müezzint... és én még azt hittem, hogy Ciprus ártott meg nekem
nem kell félj, egy kisebb vagyon a buszjegy hozzátok, van annak sokkal jobb helye is -
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #37347 üzenetére
Koshmar én 1997-ben kezdtem 33K-s modemmel. Akkor te még a csattogós lepkét se nagyon tologattad
1999-ben 56K-s modemmel erősítettem már
2003-ban lett ISDN-em 128K (16KB/s)
2004 december 28-án 512K (64KB/s) ADSL-em lett, amit másnap 1Mbitre emeltek (128KB/s)
2006-ban 2 Mbitre (256KB/s) emelték, 2008-ban pedig 8Mbitre (1MB/s). 2010-ben pedig 16Mbitre (2MB/s), de az úgy szar volt, mert nem bírta a hálózat, vissza kellett venni 4Mbitre (512KB/s). Akkor köszöntem el az ADSL-től.
2012-ben már 30Mbites (3,75MB/s) kábeles netem volt.
2015-ben a 30Mbitről 120Mbit (15MB/s) lett, majd 2017 körül 300Mbit (37,5MB/s), most meg 512Mbit (64MB/s) van.Szóval igazad van, nem emlékezhetek rá, hogy milyen lehetett 2009-ben 5Mbittel lenni, mivel már 2008-ban 8Mbitem volt
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #37338 üzenetére
29MB/s-re gondoltál? (az mondjuk hihető).
nekem le van korlátozva a letöltés általam 25MB/s-re, hogy a HDD puffert ne töltse meg nagyon. Amúgy 64MB/s lenne az elméleti maximum de 62-63 fölött még nem láttam.Telecom ide csak 30Mbitet adna, pedig filózok, hogy átugrok hozzájuk 2Gigabites optika olcsóbb mint itt az 500Mbit.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #37324 üzenetére
Oda régen (20 éve) én is jártam. Kész csoda hogy még nem futottunk össze, nagyon hasonló tengelyen mozgunk
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #37322 üzenetére
A nagy testvér mindent lát
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #37307 üzenetére
Jobban meggondolva, biztos csak a Burgerkingbe indultál... aztán kikötöttél Józsán ha már körülmények
XD
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #37306 üzenetére
maradok a Nemesítésnél
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest