- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
customer114 #22036 üzenetére
Próbáljuk meg értelmezni a leírtakat.
Tehát rakd át az egyik zsebedből a másikba a pénzed, és akkor kikapcsolhatod a blokkolót? -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #22041 üzenetére
Én még azt se.
Amúgy az is durva, hogy valakinél még egy rakás blokkoló mellett sincs ilyen: [link], szóval ti ketten nagyon belegyalogolhattatok a programkódba, bele se merek gondolni, milyen blokkolók futhatnak a háttérben... -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #22039 üzenetére
Szerintem tudnak róla, mert ők írták (mármint gondolom lezso)... Azt hittem, hogy bitpork-nak belinkelted a saját képét, ugyanis tőle van a reklámos, de látom, hogy nem, szóval hülyeséget beszélek. Disznóvágás után ez érthető, egy medvét vágtunk le, kicsit elfáradtam.
-
EmberXY
veterán
válasz
Ötletes, de van lejjebb is, ugyanis van, aki a reklámmal együtt is kapott: [link]
-
customer114
őstag
válasz
improvise, adapt, overcome
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #22032 üzenetére
Mindegy, döntöttem saját hatáskörben: egyik sem létezik a valóság szintjén. Kész.
Most már ne is írjatok. -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #22029 üzenetére
Hipertér?
-
törölt tag
válasz
customer114 #22019 üzenetére
Ha belegondolsz, akkor ez lépcsőzetes.
Azaz mi vagyunk egy másik világ pokla, és nekünk is van egy. Van ez a hülyeség a pokol 7 bugyrával, és mivel nem kívülállók vagyunk, ezért nem látszik hányas szinten is toljuk a sztorit. De. Ha körbenézel láthatod, hogy az igazi entrópia messze van, és kb bárkivel beszélgetsz a megnyílási határon túl, annak valami világfájdalma van. Rohadtul mindegy, hogy migránsos, cigányos, titkárnős, főnökös, de valami mindenkinek csípi a csőrét.
Mert szenvedni kell. -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #22023 üzenetére
Ezen már mi is agyaltunk régebben, hogy lehetünk akár (az egész világ) egy valamilyen fejlettebb civilizáció által létrehozott szimuláció, vagy akár egy sratégiai játék (több hasonló témájú sci-fi is van), vagy ilyesmi. A kiinduló gondolat mindig az volt, hogy a bolygónk túlságosan tökéletes az emberi élethez, elhelyezkedése a naphoz képest, légkör, stb... Ez véletlenül NEM alakulhat ki (ha az univerzum és a végtelen nem játszik), ráadasul az is erdekes, hogy az ősembertől hogyan jutottunk el a mai modern szintre pusztán a kíváncsiság útján? Nyilván egy bizonyos szint után már könnyebb fejlődni, de a kőbaltától hogy jöttünk el idáig? Jó ez a téma.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #22021 üzenetére
Én szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, a testünk kb biológiai, kémiai és fizikai folyamatok összessége, a tudatunk (meg minden ami ezzel kapcsolatos) is, ha az agy megszűnik működni, ezt az egészet mi venné át?
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #22019 üzenetére
Újjászületni kár lenne (megszületni is), de nagyon elkanyarodunk a témától, valójában engem az érdekelne, hogy egyáltalán fizikailag (nem a newtoni, inkább az einsteini) lehetséges ilyesmi? Dimenziók vagy hasonló elven? Te jártas vagy a fizikában, úgy tudom...
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #22017 üzenetére
Ezt akkor tudom elfogadni, ha a "rengetegszer megtörtént" a végtelen miatt mondható el, egyébként miért kéne mindennek ugyanúgy történni?
T_chris: A Föld önmaga pokla szerintem, ennél rosszabb a Marson se lehet.
-
customer114
őstag
válasz
customer114 #22014 üzenetére
Megittam egy kávét, így már nem tudok fáradt témákban tanácsot adni.
K-Pax film szerint az univerzum tágul, majd összeesik, újra tágul és újra össze esik végtelen időkig és mindig ugyan úgy tágul és omlik össze, tehát ez ami most történik, hogy én ezt most leírom neked már rengetegszer megtörtént. Az univerzum mindig ismétli önmagát.
(egynek jó lesz?
)
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #22014 üzenetére
Rendben, én meg majd megcáfolom.
Egyébként azon már sokszor gondolkodtam, hogy mi lehet akkor, amikor már "nincs semmi" finoman fogalmazva, ugyebár elalvás előtt a legutolsó kép mindig megmarad, és az ébredés utáni első képpel folytatódik, közötte legyen bármennyi idő is (és bármilyen okból legyek is kiütve
). De azt soha nem tudtam még elképzelni, hogy milyen lehet akkor, amikor nem ébredek fel, egyszerűen milyen lehet a "semmi", és valahogy kénytelen vagyok valami elméletet odatenni, ami azt hivatott közvetíteni, hogy lesz valami utána is... Ezért kavarodik ide a lélek fogalma, de valahogy nem tudom racionálisan elképzelni.
A rengeteg halálközeli meg ilyen-olyan élmény beszámolók alapján simán elmondható, hogy az agy bionyos tevékenységei kelthetik azt a képzetet, hogy valami történik a halál után, de aki még nem jött vissza, az nem mesélt arról, hogy milyen, amikor nincs semmi. -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #22012 üzenetére
Épp ez az, hogy számomra racionális értelemben semmit nem jelent a hétköznapi értelemben használatos kifejezés, mert nem tudok rá magyarázatot adni, a hókuszpókusz meg nem érdekel.
Egyébként onnan jött elő a kérdés, hogy belegondoltam, mekkora valószínűsége lehet a pokolnak? Ugyebár minden ábrázolásban úgy szerepel, hogy az idők végezetéig szenvednek az odakerült "lelkek", a keresztény terminológia is ezt tanítja,DE
ha racionálisan gondolok bele, a fájdalomért felelős idegsejtek hagyományos értelemben véve ott rohadnak el a föld alatt a testem többi részével együtt, és ha egy bizonyos anyag egyszerre csak egy helyen lehet, akkor mitől fogok én szenvedni a pokolban?
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #22010 üzenetére
A modern technika képes megviccelni az embert, inkább abba gondolj bele, hogy életükben kb először, és a szekatúra után valószínűleg utoljára mosattak kocsit.
(Már csak az a kérdés, hogy kinek a kocsija lehetett....)
Más téma: szerintetek a "lélek", mint olyan, létezhet racionális keretek között?
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #22002 üzenetére
Ha belegondolsz, dolgozik is rajta rendesen. Egyetlen szerencséd, hogy kis hazánkban már olyan szinten nem maradt semmi, amit el lehet lopni, hogy ide már se UFO, se meteor, se űrszemét, semmi nem pottyan...
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21997 üzenetére
Lehet benne valami, az univerzum azt akarja, hogy elpatkolj....
-
törölt tag
válasz
customer114 #21999 üzenetére
Steve Jobs akkor szólhatna valamelyiknek, hogy "rosszul fogod"
-
törölt tag
válasz
customer114 #21995 üzenetére
Csak pénzes gép, vagy lehet mobilhívással is fizetni? Mert akkor simán előfordulat, hogy valahol kinézett a faszi egy király kis szendvicset, de elütötte a számot, és emiatt másik automatán jelent meg a pénz.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21995 üzenetére
Ennyit megérne egy kandikamerás tréfa? Egy sör árát elpazarolni ilyenre...
De mindenképp fura a dolog, mert ugyan az érme felismeréssel szoktak gondok lenni, na de akkor is vagy felismeri, vagy nem, szóval 200-nál többért nem ismerheti fel a 200-ast...
Tudtommal valami töltést vizsgálnak az új gépek, a kétféle fémből álló érméknél szokott gond lenni, pl a 200-asnál gyakran történt olyan, hogy földhöz kellett csapni, és utána már elfogadta az automata a régi munkahelyen, de hogy 450-nek ismerje fel, ahhoz nagyon tudni kell programozni. -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21993 üzenetére
Így elmondhatod, hogy egyszer az életben megfelelő ár/érték arányban vásároltál és nem b***tak át.
Nem lehet, hogy előtte dobott be valaki 450-et, csak valamiért bennemaradt? Ennyire szar nem lehet egy automata...
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21991 üzenetére
Ha szerencséd van, arcképed is lesz meg még a hsz-ed is ottmarad....
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21984 üzenetére
Ez igen ütős így korán reggel, 3 dolog miatt is:
- a hsz önmagában is elég ütős, kérdés, hogy marad-e, vagy kiszedik?
- mobil oldalt linkelni?!??!!
- így linkelni?!?!!? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
customer114 #21984 üzenetére
Lehet hogy szerzett valami ritka és értékes alaplapot, emiatt volt ilyen boldog.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21980 üzenetére
Nálunk ennél ingerszegényebb a buszközlekedés.... Fizikai erőszakra nem emlékszem, vonaton volt már ordibálás, de a kalauz megoldotta. Belém meg valamiért nem akarnak belémkötni, még az afromagyarok sem, pedig a város nem szenved hiányt belőlük.
A "legdurvább" (vagyis a szokásosnál szokatlanabb) eset eddig az volt, amikor a sofőr egyszer csak megállt egy lángossütőnél, és reggelit vett magának, az amúgy is már késésben lévő járattal, az utasok egy része nehezményezte, de ez már 10+ éve történt. Illetve egyszer a sofőr úgy indult el, hogy még nem szállt le hátul az utas teljes egészében, persze beszélgetett közben, ezért nem figyelt, de semmi komoly.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21978 üzenetére
Az IC helyjegy az a dolog, ami nekem eddig kimaradt az életemből, soha nem vettem helyjegyet, megelégedtem a gyorsvonati pótjeggyel (miután azt is bevezették).
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21975 üzenetére
Ki mondta, hogy kövér vagyok? 70 kiló csont és 50 kiló színtiszta izom....
Mesélhetsz még, ha van mit...
-
customer114
őstag
válasz
customer114 #21975 üzenetére
Helyesírás 1-es.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21972 üzenetére
Szép élmény lehetett. Én mindig hallgatok valami zenét vagy bármit utazás közben, mert nem bírom elviselni a kollektív kommunikációs moslékot, aminek ilyen esetekben ki vagyok téve.
A diákok hangoskodnak, vagy csak simán hülyeségekkel szórakoztatják egymást, természetesen hangosan hallgatott különféle zeneipari trágya kíséretében, amit csak azért nem nyomok le a torkukon, mert a törvény büntetne érte, a különféle élelmiszeripari ágazatokban dolgozó gyári munkások azt beszélik meg, hogy mi volt a munkahelyen, ki a hülye, ki a pletykás, és mikor ki az ügyeletes szar szemét akkor éppen, mert ennek vagy annak nyalizik, stb (ezt egyébként különösen nem tudom hova tenni, én is dolgoztam egyszer ilyen gyárban, ahogy kijöttem a kapuján, örültem, hogy legalább a következő műszakkezdésig nem kell semmi olyasmivel foglalkoznom, ami a céggel kapcsolatos), és minősített eset, amikor mindez a buszvezető aktív bevonásával történik, nos, én inkább hallgatok közben valamilyen kabarét pl, ha fel is röhögök, egyáltalán nem tűnök ki a tömegből, de legalább én választom meg, hogy mit halljak.
T_chris: Ez egy régebbi fajta Ikarus, de már annyiban modernebb, hogy van 4-es ülés. Biztonsági öv? Az nagyon ritka mifelénk. Sokszor ha 1000 Ft-ossal fizetek, alig tud visszaadni 750 Ft-ot a sofőr, és állítólag Európában vagyunk.
Ragasztó, tépőzár? Akkora felületre nincs...
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21969 üzenetére
Legyen mondjuk a tömegközlekedés, főként a távolsági/helyközi buszközlekedés, az ezzel kapcsolatos napi dolgok, trükkök, túlélési technikák, stb, stb, már nincs igazam, igaz?
T_chris: A gravitációról jut eszembe, az a rohadt fizika, mostanában olyan busszal utazom, amin bőr (vagy műbőr, nem értek hozzá, de gondolom az utóbbi) üléshuzatok vannak. Eddig nem is lenne gond, a gond ott kezdődik, hogy annyira csúszik rajta a farmer, hogy gyakorlatilag olyan, mintha jégen ülnék, és a fizika jóvoltából a 120 kilómra olyan erők hatnak, amikkel egy NASA kiképzésen sem találkoznék, és fizikailag konkrétan elfáradok a 15 perces buszút alatt, mert folyamatosan azon kell dolgoznom, hogy rajta maradjak az ülésen. Elgondolkodtam azon, hogy jobb lenne inkább állni, na de amíg van ülőhely?!?!....
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21966 üzenetére
Az amellett, hogy humoros, még segítőkész is.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21964 üzenetére
Most is az.
Amúgy erre is van userscript, mint szinte már mindenre. -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21961 üzenetére
Kihámoztam, a végére jártam nagy nehezen, már világos minden.
Megmagyarázta, hogy én miért vagyok tudathasadásos.
Ahogy Hofi mondaná: "Azért ez már valami..." -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21961 üzenetére
Még keresem, hogy miről van szó, az már leesett, hogy Cartevo-nek nem tetszett valami. Csak későn találtam meg, mert sajnos használom az ignore scriptet, és hogy-hogy nem, az ő hsz-eit nem látom, de kizárásos alapon beletrafáltam.
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #21950 üzenetére
1,618033...
(#21956): a másnaposság orvosilag elegendő indok szokott lenni...
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21956 üzenetére
Engedd meg, hogy a bonyolult algoritmust információvá gyúrjam:
- Krisztián névnap március 13-án van
- én március 13-án születtem, ezzel most olyan információt osztottam meg, ami alapján életem végéig bújdosnom kell, ha nem akarom, hogy felhasználják ellenem a tudodkik (azért a tudodkik, mert te is ezek elől bújdosol).
-
törölt tag
válasz
customer114 #21953 üzenetére
Nem mondhatom meg, mert az előzmények alapján sértheti a tisztelt Topicgazda személyiségi jogait....
De ha megnézel egy naptárat, meg a nickem, akkor hamar rájössz, hogy Egyed vagyok. Vagy egyedi, vagy mittomén. -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21950 üzenetére
Honnan tudod, hogy boldog? Még csak reggel van...
Egyébként nekem ez mindig szerencsenap, mert 13-án születtem.. -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21942 üzenetére
Én naivan azt gondoltam, hogy ha már van neki topikja, ráadásul szakmai (!!!), akkor úgy általában választ kaphatok a kérdéseimre, mint ahogy eddig is (régebben aktívan jártam oda, mielőtt töröltem az ominózus regisztrációmat), erre olyan logikai falba ütköztem, amivel mostanában nem találkoztam, még trollként se. Nem is merek egyelőre írni oda, még a végén a rendőrségen találom magam.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21940 üzenetére
Már én is így gondolom.
Az a röhej (bár nem akarok a részletekkel traktálni senkit, ott van minden a topikban), hogy a topik hangulata alapján tényleg én vagyok a szar szemét. -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21937 üzenetére
Pedig csodák nincsenek.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21935 üzenetére
De én nem vagyok arról meggyőződve, hogy ezek a megnyilvánulások tudatosan történnek azon túl, hogy véleményt írnak és max válaszolnak 1-2 gondolatra. Ez szerintem a topik sokszínűségéből fakad.
Persze ettől még nevezhetjük versenynek. -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21933 üzenetére
Valójában nincs itt semmilyen verseny, csak páran még próbálják Vettelt esélyesnek látni (lássuk be, valóban az volt, amíg a sorozatos hülye bakik után el nem cseszte magának).
De a tg-t fel ne húzd... -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21928 üzenetére
Most megint alakul a helyzet, nagyon fosnak a Vettel drukkerek...
A véleményem erre egy Fekete Vipera idézet: "Az ellenség dögöljön meg..."
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21930 üzenetére
Az csak egy gyenge poén volt, nem fogja cinkelésnek venni...
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21928 üzenetére
Kukinyo-t kell felcinkelni, ő elvakult Vettel drukker, neki az sem lenne szabálytalan, ha Vettel V10-es motorral indulna 10 kör előnnyel. Mivel a topik pörög, más nem nagyon éri el azt az ingerküszöböt, ami után elmondhatod: felkeltetted az édeklődést. Az az igazi, amikor a tg-nek takarítani kell.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21925 üzenetére
Nem. Ahhoz valami keményebb kellett volna.
-
customer114
őstag
válasz
customer114 #21909 üzenetére
Na lássuk sikerül-e felkeltenem az érdeklődést.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21914 üzenetére
A másik jelenség pedig az, hogy olyanok jelölnek be, akikkel van egy csomó közös ismerősünk, de nekem fingom sincs, hogy ők kik. Én visszajelölöm őket, és onnantól kezdve ismerősök vagyunk, és ezt senki meg nem kérdőjelezi.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21911 üzenetére
A releváns infó az FIA oldalán van,a minden más már rizsa, nem csak a magyar oldalak.
A topik olyan, amilyen, egyik ezt szidja, másik azt, mi meg a hsz-t gyűtjük. -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21909 üzenetére
Ez a népszerű és pörgős topikok velejárója, vannak, akik "szakmáznak", vannak, akik csak simán leírják a véleményüket, vannak, akik csak azért írnak be, hogy nekik is legyen ott hsz-ük, stb... Mivel a fórum nyilvános, ezért mindegyiknek van létjogosultsága, noha a kontraszt sokszor elég erős 1-2 komment között. Továbbá a write only módot erősíti pont az is, hogy pörög a topik, több száz hsz-t nem könnyű visszaolvasni, pláne egy futam után közvetlenül.
Egyébként meg "élvezhetőség" tekintetében nem tudom, mire gondoltál, ha releváns információra vágysz, akkor olvasd a hivatalos oldalakat, itt csak a "duma" megy, mint minden más topikban. -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21892 üzenetére
Én, tyúkot?
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21890 üzenetére
Fasirt, kenyérrel, paprikával, paradicsommal.
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #21883 üzenetére
Ezúton is köszönöm.
Egyébként láttad azt a taplót aki előttem szállt fel a buszra és tolakodott?
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #21881 üzenetére
Én meg a bácsi.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21874 üzenetére
Néhány éve nem túl jó hangulatban váltam meg az OTP-től, akkor döntöttem úgy, hogy elvi okokból többet nem hízlalok bankárokat. (Amúgy is lapos a föld, nem mindegy?!?)
Akárhogy osztok-szorzok, kényelmi funkciókon kívül semmi haszna nincs, lehúznak mindennel, közben degeszre tőzsdézik magukat a pénzedből, lopnak, csalnak, a kamatok nevetségesek, az én pénzemmel egyedül én rendelkezem, stb, stb, stb ("szerencsére" olyan sok nincs, hogy különösebb biztonsági kockázatot jelentsen).
Amúgy meg tök mindegy, hogy a bankkártyád pin kódját vagy a széfed kódját verik ki belőled.
Ne, ne próbáljatok meggyőzni, hülye sem vagyok, középfokú pénzügyi-számviteli képzettségem is van.A rendszer ellensége? Maximum a periódusos rendszeré...
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #21867 üzenetére
"F1-nek megnézem az elejét és a végét"
És a közepét mikor nézed meg?
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21867 üzenetére
Csupa unalmas dolog...
Hétvégén is van nyitva OTP? -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21865 üzenetére
F1-et, focit nézek, itthon döglök, elvileg esős szar idő lesz amúgy is. Te mit csinálsz?
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21854 üzenetére
Már lenyugodtam, térjünk vissza a sör pocsékolós esethez...
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21852 üzenetére
"De szomorú, hogy sokan csak tehetetlenül állnak az ilyen esetekben."
Na éppen ezt büntetném halállal. Esetleg egy modernebb világban a bőrük alá ültetnék egy GPS jeladót, és ha hozzájuk kell segítséget hívni, a jeladó azonosítása után el sem engedném indulni a mentőt, csak a műszaki mentés lenne a feladat, amit aztán kiszámláznék a családnak. És ezek még csak a humánus ötleteim közé tartoznak. Kicsit elragadtattam magam, de ez a téma engem nagyon felbosszant.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21850 üzenetére
Azt értem alatta, amikor egy baleset helyszíne körül kialakul egy tömeg, vagy pl az esti híradóban adják az "egyik nézőnk küldte be" videókat, ahol látszik, hogy sokan csak állnak, filmeznek, ahelyett, hogy segítenének.
Nem azt mondom, hogy hatékonyabban tudnának segíteni, mint az erre szakosodott szervek, de akkor meg minimum nem bámészkodnának ott. -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21848 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy állampolgári kötelességem a segítségnyújtás, vagyis ha cselekvőképes vagyok, akkor minden esetben, a saját testi/egészségi épségem kockáztatásának határáig. Ez rémlik néhány balesetvédelmi/tűzvédelmi oktatásról.
Vagyis nem kell ahhoz jogsi, hogy büntessenek érte, ez rendben is van így.
Továbbmegyek, én a katasztrófa turizmust is büntetném, halállal. -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21845 üzenetére
Ha már dark humour, egy biztonsági őr ismerősömet idézve: "úgy kell fordítani, mintha befelé akart volna jönni."
Nyilván annyi percet kell várni, amíg a következő sör megfelelően lehűl a hűtőben...Nincs is szebb a troll humornál, de komolyra fordítva, ha már témánál vagyunk, került már valaki olyan helyzetbe, hogy elsősegélyt kellett nyújtani valakinek?
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21843 üzenetére
Így van, plusz bűnhődjön meg azért is, mert már az előzőt is kiborította, szóval újraélesztés kizárva.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21841 üzenetére
Nem biztos, pl. ha én megláttam volna a kiömlött sört, bizony elgondolkodtam volna rajta...
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #21838 üzenetére
Egy kicsit én is elméláztam, hogy kiköpjem vagy a biztos halál, de inkább az előbbit választottam. Kicsit szégyellem is magam.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21838 üzenetére
Hát ez az, inkább kárba mint pocsékba...
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #21836 üzenetére
18+ csak annyira van a történetben, hogy sörrel. Félrenyeltem és ez lett fuldoklásom következménye.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21829 üzenetére
Egye fene, csak vonatozni meg kamionozni ne kelljen...
A színskála meg legyen LMBTQZ, a paraméterezést rád bízom, remélem, egy koordinátatengelyt sem hagytam ki...
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #21827 üzenetére
Adobe RGB nélkül ne kezdjetek bele.
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #21822 üzenetére
Ez a topik egyre romantikusabb.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21822 üzenetére
Hiszen most is ott vagyunk...
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21820 üzenetére
Hova?
-
törölt tag
válasz
customer114 #21817 üzenetére
Biciklis felvonulásra jössz?
-
törölt tag
válasz
customer114 #21795 üzenetére
Vándorárnyék van, reggel és délelőtt van egy kis napfény, utána végig árnyék.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21778 üzenetére
Kész.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21776 üzenetére
Mennyi a max karakterszám, amivel elbírsz? Beírnám az összefoglalóba, nehogy feleslegesen írkáljunk...
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21771 üzenetére
Már majdnem volt valami téma kezdemény a topikban, de rögtön kinyírtad azt is.
-
törölt tag
válasz
customer114 #21771 üzenetére
Jellemzően a kezükkel.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21763 üzenetére
Ez esetben 200 Ft-ért megveszem tőled ezeket.
Az NFS-sel én is játszottam anno, engem is az ilyen szimulátor jellegű játékok kötöttek le, de már jó ideje felhagytam ezekkel, mert PC addikcióban szenvedtem, de szerencsére ennek véget vetett az, amikor mérgemben szétvertem a gépet, valahol szerintem írtam is erről részletesebben.
Azóta csak mobil eszközöket használok, és még így is állandóan a neten lógok...
A sportok csak kampányszerűen érdekelnek, kivéve az F1, de ezen kívül prioritást élveznek a technikai sportok, de ha valami világverseny van, akkor hajlamos vagyok követni, most pl az úszó vb-t, bár nem értek hozzá (a vizilabdát ismerem valamennyire), de leköt. Ugyanígy a focit is képes vagyok megnézni, a küzdősportok egyáltalán nem érdekelnek, felesleges időpocsékolásnak tartom, amit 1 ütéssel el lehet intézni, azt kár fél óráig húzni.
A sakk is érdekel, amatőr szinten, kb azt tisztelem a legjobban, ott biztosan nincs bunda, meg szabálytalanság, ha veszítesz, csak magadat okolhatod. -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21759 üzenetére
Nem tudtam, csak sejtettem.
Ezen kívül semmi?A te 50-eseid többet érnek jelenleg, mint az én 8 Finásom, na de majd 100 év múlva....
-
törölt tag
válasz
customer114 #21751 üzenetére
Az L a megadott paraméterek szerint megfelel a globális kérdés (Az élet a világmindenség, meg minden) "meg minden" kitételének, így L=42 a válasz.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21747 üzenetére
Ma reggel a boltban én is kértem néhányat, így már van 4, egy darabig elég lesz. 100-150 év múlva veszek belőlük egy házat.
Itt a lista, van már néhány, ez a 8. változat, ha jól számolom ( a standard-en kívül). Ezek szerint nekem mégsem volt meg az összes, néhány még nekem is új...
Ami a legritkább szerintem, az a József Attila hátlapos 10-es, olyat még nem is láttam, a 100-as és 20-as már került a kezembe (el is kótyavetyéltem már).
Szerk.: A 10-es szép summát ér: [link]
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21738 üzenetére
Már megint lemaradtam valamiről?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
customer114 #21735 üzenetére
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21735 üzenetére
Egészségedre...
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21733 üzenetére
Akkor azért volt ilyen rohadt meleg, meg rohadt hideg....
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21731 üzenetére
Na de melyik végét és milyen fokban, Celsius vagy Kelvin?
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #21724 üzenetére
A linkelt szmájlikat neeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAARRRRRRGGHHHHH....%!/!=(GGHJ!G"'(!)'()öö14re...
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21719 üzenetére
Ha jó az ábra, akkor 3,9 milliárd fényévről kell nézni, ha nem akarok hinni a szememnek. Vagyis inkább annak fog tűnni aminek tűnik és nem annak aminek nem tűnik. Aztán az egész eltűnik...
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #21704 üzenetére
Inkább az őstag rangra gyúrj, már csak 413 hsz és meglesz.
Ha napi 100 hsz-t produkálsz már péntekre lehet egyéni arcképed. Ha erre képes vagy, még a fordított telefont is átengedik a modik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
customer114 #21701 üzenetére
Térjünk erre vissza 1000 nap múlva.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
customer114 #21698 üzenetére
Nem gond, de arca azert majd legyen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
customer114 #21696 üzenetére
Arca legyen, az a lenyeg.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21694 üzenetére
Átfutom, hátha van valami érdekes. Amikor 100+ hsz van, akkor nem mindig...
De erre a Vettel témára kíváncsi vagyok.Szerk.: Néha még hozzá is szólok....
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #21681 üzenetére
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #21681 üzenetére
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #21677 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux Mint
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest