Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Az esetek túlnyomó többségében azért jogos szokott lenni az Overwhelmingly Positive értékelés Steamen, de itt, illetve az Ender Lilliesnél (ami talán a legtúlértékeltebb pszeudo-Metroidvania és egyben a legrosszabb, amit toltam), abszolút nem tudom megérteni.
Azt vettem észre, hogy a pozitív kritikák kb. mindegyike csak a gunplayt említi (amiről én is írtam, hogy jó), és csak a negatív Steames kritikák fejtik ki, hogy amúgy a játék nagyon identitászavaros, nincs megfelelő pályadizájn, művészi irányzat, sztori, hogy ugrál esztelenül az FPS stílusok között, stb. - amit szintén kifejtettem a tesztemben.
Na most ebből mi a tanulság? Szerintem az, hogy bár mindkét oldal meglátott olyan elemeket (akár negatív, akár pozitív), amik a játékban vannak, az egyik felet valahogy képes meggyőzni és elvarázsolni csupán egy játékelem erős mivolta, míg a másik oldal egy konzisztensebb élményre vágyik.
Úgyhogy ha valaki hasonlóan áll hozzá, mint a tábor első fele, el tudom képzelni, hogy szeretni fogja a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest