Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Szerintem hiánypótló, nagyon kevés régi vágású FPS jelenik meg manapság, ami nem RPG is, meg ilyenek.A pixeles retro játékokat most nem veszem bele, abból dunát lehet rekeszteni. Ez kinéz valahogy, és élvezetes, épp ez kell a szervezetnek.
Én azt látom benne, hogy kihoztak az Unreal motorból - amire nagyon jellemző az ótvar FPS gameplay - olyat, amit sok esetben a nagyobb studiók sem tudtak.
Helyén kell kezelni a játékot, a Trepangot amúgy régi Half-Life 2 modderek csinálták. Úgymond túl van árazva, de olyan mély a tárcája a mai felhígult Steam közösségnek, hiba lenne ezt nem kihasználniuk.
-
homerhamm
addikt
Cyberpunk 2077 betűtípus.
-
GodGamer5
addikt
Bő fél óra játék után szerintem a harc élvezetes, a játék maga viszont extrém monoton. El lehet lenni vele, valószínűleg végigtolom, de amúgy tök átlagos cucc.
-
batman91
őstag
Én nekem személy szerint tetszett a játék. Igaz, hogy csak a demo-t próbáltam ki, de az számomra eléggé meggyőző volt. Teljes mértékben azt kaptam amire számítottam. A teljes játékról viszont még nem tudok nyilatkozni.
-
Több tucat? Hát attól függ mi a több tucat nálad.
1-2-3 tucat ember a 90-es években rakott össze AAA játékot utoljára, azóta sokszázas fejlesztőstódiók vannak, plusz a cégek amelyek szolgáltatásait és eszközeit igénybe veszik a fejlesztés közben.
Egy mai AAA cím végén nézd meg, mennyi ember és stúdió van.
Persze pl 1000 ember is több tucat, csak sokkal több. -
DaemonX
aktív tag
Az esetek túlnyomó többségében azért jogos szokott lenni az Overwhelmingly Positive értékelés Steamen, de itt, illetve az Ender Lilliesnél (ami talán a legtúlértékeltebb pszeudo-Metroidvania és egyben a legrosszabb, amit toltam), abszolút nem tudom megérteni.
Azt vettem észre, hogy a pozitív kritikák kb. mindegyike csak a gunplayt említi (amiről én is írtam, hogy jó), és csak a negatív Steames kritikák fejtik ki, hogy amúgy a játék nagyon identitászavaros, nincs megfelelő pályadizájn, művészi irányzat, sztori, hogy ugrál esztelenül az FPS stílusok között, stb. - amit szintén kifejtettem a tesztemben.
Na most ebből mi a tanulság? Szerintem az, hogy bár mindkét oldal meglátott olyan elemeket (akár negatív, akár pozitív), amik a játékban vannak, az egyik felet valahogy képes meggyőzni és elvarázsolni csupán egy játékelem erős mivolta, míg a másik oldal egy konzisztensebb élményre vágyik.
Úgyhogy ha valaki hasonlóan áll hozzá, mint a tábor első fele, el tudom képzelni, hogy szeretni fogja a játékot.
-
Robitrix
senior tag
Amúgy a dologban nem az az érdekes, hogy most milyen játékot képes készíteni egy AI, hanem az, hogy mi benne a perspektíva. Nyilván 5-10 év múlva sokkal jobb és szebb játékokat fog készíteni ahogy finomodik. Egy komoly játékot ma több tucat(néha több ember) fejlesz sok évi munkával. Ebből eredendően sok millió dollárt kell rákölteni. Ha az AI segítségével képesek végezni a fejlesztéssel mondjuk fél év alatt harmad annyi emberi munkával. Az haszon a fejlesztő cégnek és talán haszon nekünk is, mert egy lényegesen alacsonyabb költség kihathat a játék eladási árára is. Nyilván nekünk se mindegy, hogy 30 ezerért akarnak eladni egy új játékot vagy csak 15 ezerért....
-
Steam-en meg imádják (98% pozitív eddig). Mondjuk ott imádják azt is, ami hatalmas hasonló csalódás volt nekem: Bulletstorm (88%pozitív). Szóval attól, hogy valami üres és bugyuta katyvasz, még lehet, hogy kajálják a népek
-
Ez ilyen FEAR - Doom hibridne tűnik, csak amikben azok erősek voltak (gameplay a FEAR részéről, atmoszféra a Dooméról), ez elég hanyag.
Boomer shooternek pedig nem elég boomer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged