-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
vállalatoknak euró váltásra/utalásra mennyire használható, biztonságos a TW?
(forintot váltanánk euróra és utalnánk külföldre)
Köszi! -
scott_free
senior tag
Szuper!
Még egy kérdés: jól láttam, hogy a TW-nek a Raiffeisennél van a magyar számlája? Tehát ha a cégünknek is raiffeisenes számlája van és onnan utalunk a TW-számlánkra, akkor az bankon belüli utalásnak fog minősülni? (mert annak 0 Ft a díja a számlacsomagunkban)Mi a helyzet a nagyobb összegű utalásokkal? Pl. érkezik 30 millió forint egy ügyfelünktől a számlánkra és mi azt euróban szeretnénk tovább utalni egy külföldi partnerünk számlájára? Ilyenkor kell valamivel igazolni, hogy miért kaptuk a pénzt? (pl. egy szerződéssel?)
-
scott_free
senior tag
Nagyon köszönöm a segítségedet!
Egy dolog még nem egészen világos: nyithatok egy céges forintszámlát a TW-n és onnan utalhatok eurót, vagy a forintszámla mellett nyithatok eurós számlát is és akkor átváltom a két TW-számlám között a pénzt és az eurósról utalhatok? Melyik a jobb?
-
scott_free
senior tag
Kösz ismét.
Megnyitottam a fiókot, de nem egészen értem, hogy mi a különbség a "Bankszámlád hozzáadása" és a "Kedvezményezett hozzáadása" között? Az elsővel a saját számlaszámomat tudom hozzáadni? Mondjuk egy eurósat, és akkor arra is utalhatok a forint számlámról, mintha csak eurót váltanék?Illetve látom, hogy elvileg több felhasználót is hozzá lehet adni a fiókhoz (bár még béta) - ez működik rendesen?
Egyelőre nem kért semmilyen céges ellenőrzést, azt mennyi ideig kell várni?
[ Szerkesztve ]
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
céges TW-fiókból utaltunk saját forint számláról saját osztrák, eurós számlára egy kisebb összeget, ami fél óra alatt átment.
Most egy nagyobb (10M alatti) összegnél viszont azt írták, hogy "Épp rutinellenőrzést végzünk" ...
Ez ilyenkor meddig tart? Vajon mikor utalják tovább az eurós számlánkra a pénzt?[ Szerkesztve ]
-
scott_free
senior tag
válasz scott_free #2097 üzenetére
Szerda délután óta "folyik" az ellenőrzés, és még mindig nem utalták tovább a pénzünket a saját (!) számlánkra. Először kértek 6 havi számlakivonatot, egyből elküldtük nekik. Utána rákérdeztek pár random tételre (rosszul, mert összekeverték a beérkező és kimenő utalásokat...), erre aprólékos, részletes választ adtunk. Ez volt péntek késő este.
Azóta meg semmi. Hívtam őket ma kétszer, kedvesek voltak az ügyfélszolgálatos lányok, de semmi előrelépés nem történt.Ha ennyire nyögvenyelős "vacak" pár milliós váltást csinálni céges fiókkal, akkor ez a TW mégsem nekünk való.
(Ez így elég nagy csalódás, mert 2 hete meg egy félmilliós váltásunk fél óra alatt átment.)Létezik más alternatíva forint/euró váltásra kedvező árfolyamon?
[ Szerkesztve ]
-
scott_free
senior tag
Üdv,
nyitottam fiókot, rendeltem bankkártyát.
Ennél be lehet valahol egy vásárlási limitet állítani? Vagy a fiókomban lévő összes pénzhez hozzáfér?
Mi a helyzet a virtuális kártyával? Ott lehet külön limitet állítani?
Köszi! -
scott_free
senior tag
Üdv,
még december elején rendeltem Wise kártyát, meg is jött, de ez nem dombornyomott - olyan már nincs is? Vagy nem is kell? (pl. netes vásárlásokhoz)
A kártyadíjat mikor vonja le, mert eddig még nem tette.
Köszi! -
scott_free
senior tag
Üdv,
a Wise Business kártyának ugyanazok a költségei/limitjei, mint a magánszemélyesnek?
Köszi!
-
scott_free
senior tag
válasz Ivy.4.Ever #4069 üzenetére
Azt én is néztem, hogy utalásnál max. jelszót kér újra, de ott nincs telefonos (sms) azonosítás. Azt nem is lehet beállítani utaláshoz, csak a belépéshez?
-
scott_free
senior tag
Üdv,
jelenleg a Wise-ot forint/euró váltásra használjuk a cégünk magyar és osztrák számlája között.
Lenne annak valami előnye, ha nyitnánk egy Wise-os forint és eurós számlát és azon belül váltanánk? Vagy ugyanannyiba kerülne?
Köszi! -
scott_free
senior tag
Üdv,
egy promóciós pénzvisszatérítéshez (Panasonic) kellene megadnom a Wise forintszámlám IBAN- és BIC-kódját.
Ezeket hol találom? (a számlaadatoknál csak a magyar 3x8-as formátumú számlaszám van)Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest