-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
"Elképzelhető tehát, hogy Eszter egy ilyen hamisított Wise oldalra lépve nézte meg az aktuális egyenlegét..."
Ez a része nekem nem kerek. Hogy nézhetem meg az egyenlegem egy kamu oldalon?
Azt csak tudom nagyjából, hogy mennyi pénz volt rajta, ha nem is pontosan. Nagyon nehéz belőni a csalóknak, hogy a valós egyenleghez közeli számokat mutassanak.
Arról nem is beszélve, hogy a Google ezt szinte azonnal kilövi, ha hirdetés lett volna Wisse.com címmel vagy hasonló. Már az engedélyeztetési rostán kiesik.
Jó lett volna még tudni, hogy milyen eszköz, mert ha iOS és MacOS-ről beszélünk, megint rengeteg kérdést felvet.
Ennek a cikknek annyira értelme volt, hogy ha bármi történik a pénzünkkel, akkor írjunk az összes létező support és kapcsolatban lévő létesítménynek leveleket, e-maileket.
Már ha ez nem lenne egyértelmű, akármekkora összegről is van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magisk
- BestBuy topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Pulse Explore Vezeték Nélküli Fülhallgató
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest