Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
kw3v865
üzenetére
Én revoluttal nem foglalkozom, van acountom meg kártyám is, de nincsnek jó hírek arrafelé, sok ember pénzére tették rá a kezüket rövidebb- hosszabb időre, nekem ez nem fér bele, elsősorban nemzetközi vásárlásokra használom, jelenleg is 3-4 forinttal jobban vált pl usd-t, mint az mkb, nekem ebből éves szinten sokszázezer forint különbség adódik, plusz se számlavezetési díj, se más marhaságok, ez is havi 2-3 ezres tétel lenne az mkb-nál, szóval ha valakinek erre jön a fizuja, majd ki akarja egy részét venni, a maradékból amennyi kell, azt kártyával elvásárolni, arra tökéletes, szerintem nincs jobb, mivel ezeknek a tételeknek szerintem nincs semmiféle költsége. Ennél nehéz jobban lenni, nem tudom, a revolut fizet-e, ha ott van számlád, szerintem nem!
Szóval itthon is lehet mindenhol minden funkcióját használni.Céges és EV-s-/ magán vegyes használatra is van itthon több wise account, sok éves távlatban sincs semmi gond, nincsenek trükkös tételek, duplázódó levonogatások, egyszer jött úgy 450 ezer forint előleg, hogy a dilis ügyfél a számlaszám helyett a saját nevét írta a közleménybe, na erre betiltott a rendszer, jött a mail, hogy ellenőrzés, kaptak levelet, elmagyaráztam, miről van szó, kértem őket, hogy igyekezzenek, mert a zökkenőmentes ügymenethez kell, hogy ne tartsák maguknál ok nélkül a pénzt, szerintem 5-6 óráig volt függőben a pénz, jött a mail, hogy minden rendben, és ennyi.
Havi szinten többmilliós pénzáramlás se zavarja őket, én teljesen elégedett vagyok.
Az pláne szimpi, hogy ha tudom, hogy felfelé indul az árfolyam, és vásárolnom kell USD-ért, akkor a megfelelő időpontban a számlán lévő HUF-ot átváltom USD-re, majd a vásárláskor a rendszer arról vonja le a pénzt, holott az árfolyam már jóval magasabban jár, és ez fordítva ugyanígy működik, ha tudom, hogy lefelé megy, a rajta lévő USD-t visszaváltom forintra.Nekem ez egy teljesértékű banki szolgáltatáscsomag, mindent tud, amit kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest