- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Tudtommal a Revolut számlaszámos feltöltésre se kér extra pénzt. Bár én elvből nem kezdtem el használni, csak megnéztem mizujs. Érdekes módon a beutaláshoz egyik cég se kér különösebb igazolást, hogy saját számláról megy-e vagy hasonlók. Revolut 3500-at követelt, utaltam 5 Ft-ot próbaképp érdekes azt is sikerült megjeleníteni Revolut egyenlegen, nem zavarta őket, hogy kevesebb. Elvből nem adok szelfit, mert az már lakcím párosítással együtt kicsit sok. (plusz ugye név, email cím, telefonszám)
Főleg úgy, hogy van virtuális kártyájuk, de kb. a 3. kérdés már a lakcímem úgy, hogy még lényegében el se dönthettem, hogy kérek-e fizikai kártyát vagy sem. Azt állítják igényelhető virtuális kártya is. Csak azt felejtették el közölni, hogy a virtuális kártya igényléséhez is meg kell rendelni a fizikai kártyát. A fizikai kártya igényléséhez meg követelik rajtad a személyi okmányok feltöltését (ami érthetetlen okból nem lehet előre szkennelt vagy fotózott képfájl, csak a kamerakép felel meg nekik) meg a szelfit.Na mondom jó, akkor nézzük mit enged, amihez nem kell kártya. Tehát szelfi nélkül:
1. Megnézheted hogyan váltana másik devizába. Átváltani viszont már nem engedi. Mondjuk nem értem milyen biztonsági kockázat van abban, hogy a saját lóvédat más devizába váltod, de mindegy.
2. Naívan azt gondoltam, a saját pénzem csak simán vissza tudom utaltatni a saját számlámra. Nem. Ahhoz is szelfi kéne.
3. Extra hulladék: Szelfi nélkül az accountodat sem engedi bezárni, mivel pozitív egyenleggel nem engedi zárni, de a beutalt összeget meg nem engedi kiutaltatni. (külön ügyfélszolgálatot kell zaklatni ezzel)
Na ehhez képest a Transferwise-nál úgy nézheted meg hogy váltana másik devizába, hogy account sem kell. Plusz szelfi sem kellett ahhoz, hogy legyen egy teljes értékű accountom, csak a személyi okmányok.
És a kártya sem egy kötelező elem csak egy lehetőség, és emlékezetem szerint címet csak akkor kell megadni, ha kéred a fizikai kártyát. Szóval teljesen korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Windows 11
- VGA kibeszélő offtopik
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest