Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sisco2
tag
Abban az esetben mivan hogyha ellopják a telefont, és oké hogy védve van ujjlenyomattal de mivan ha feltörik valahogy és elkezdenek róla utalgatni pénzt maguknak?
Hogyan tudja az ember megvédeni a TW számláját amin sok pénz van?
Pl. első probléma hogy ilyenkor belépni sem tudok webes felületen sem hogy visszautaljam a bankszámlámra gyorsan a pénzem, mert a telefonra küldi a 2FA appos megerősítést ami meg nincs nálam mert ellopták. Ilyenkor mit javasol a TW? Nem találtam erre vonatkozó FAQ-t.
Olyan lehetőséget találtam hogy telefonszám csere, és fotoval igazolvánnyal bizonyítva kell elküldeni nekik az uj tel. számot és 2 nap míg elbírálják. De ez sok idő, hiába vettem észre azonnal hogy ellopták tőlem ennyi idő alatt bármire is lehet idejük feltörhetik a telót, utalhatnak stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Milyen program, ami...?
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Linux kezdőknek
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- BMW topik
- Open Broadcaster Software OBS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Rendelésre! Apple Mac Studio M3 Ultra, 96GB RAM, 1024GB SSD, 28/60 mag - 27% ÁFA
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest