- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Garmin topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
Sziasztok!
Lehet valami gond abbol, ha tobb utalast is lemondok mielott tenyleg fizetek? Igy folyamatos figyelessel gyakorlatilag maximalizalni tudnam a 24h-n beluli legjobb arat. Nagy osszegrol lenne szo, ezert minden plusz ft tobb 10000ft-t erhet.
Idaig egyszer hasznaltam a szolgaltatasukat, es ott majdnem visszamondtam mert a bankom veszelyesnek itelte a TW-t, ugyhogy visszamentem a TW-be hogy lemondjam es aztan feljott egy ablak, hogy lemondhatom de ha sokszor csinalom akkor annak nem fognak orulni, de nem irtak hogy mi lesz. Aztan filoztam es egy eletem egy halalom vegul nem mondtam le, vegigvittem a tranzakciot, megjott a penz es minden szuper volt.
Aztan ma este ujra utalni akartam de a bankom azt irta, hogy ma mar nem megy el a penz, ezert kivartam mivel a TW ad 24 orat, hogy beutaljam. Erre most felment par forintot az arfolyam (forintra valtanek) es gondolkozom azon, hogy lemondom az esti kotest, es megkotom az uj arra.
(es igy felmerul bennem az is, hogy ha holnap meg jobb lenne az arfolyam akkor lemondanam a mostanit es megkotnem arra)
Letilthat a TW a sok varialas miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Autóhifi
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest