Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
Aktív témák
-
rheilol
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen csodaroutert, es a kovetkezo problemaba utkoztem: a szamitogepen azt irja a Helyi kapcsolatra, hogy csatlakoztatva. (WinXP SP3) A router a pingre is valaszol.
T-online ADSL net, ezert PPPoE-re van beallitva a WAN, username | password paros biztos, hogy jo, mivel masik routerrel mukodik. A System Tools / Syslog-ban a kovetkezo olvashato:
PPPoE Automatically dialing.
PPPoE Sending PADI.
PPPoE Sending PADI.
PPPoE Sending PADI.
PPPoE Sending PADI.
Failed to connect to ISP server, maybe WAN port cable is unplugged.A WAN port cable is plugged, vilagit is a LED.
Sajnos nem tudom mit tehetnek, barmilyen segitseged szivesen fogadok, de dr. bubo altal linkelt oldalt mar vegigcsinaltam, illetve ezen kivul eleg sok dolgot kiprobaltam.Ami esetleg meg relevans info lehet: Firmware v.: 4.18.19 Build 110701 Rel. 58906n
Hardware v.: WR340G 4.0 00000000.A valaszokat elore is koszonom.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest