Hirdetés
Aktív témák
- 

rheilol csendes tag Sziasztok! 
 Tegnap vettem egy ilyen csodaroutert, es a kovetkezo problemaba utkoztem: a szamitogepen azt irja a Helyi kapcsolatra, hogy csatlakoztatva. (WinXP SP3) A router a pingre is valaszol.
 T-online ADSL net, ezert PPPoE-re van beallitva a WAN, username | password paros biztos, hogy jo, mivel masik routerrel mukodik. A System Tools / Syslog-ban a kovetkezo olvashato:
 PPPoE Automatically dialing.
 PPPoE Sending PADI.
 PPPoE Sending PADI.
 PPPoE Sending PADI.
 PPPoE Sending PADI.
 Failed to connect to ISP server, maybe WAN port cable is unplugged.A WAN port cable is plugged, vilagit is a LED. 
 Sajnos nem tudom mit tehetnek, barmilyen segitseged szivesen fogadok, de dr. bubo altal linkelt oldalt mar vegigcsinaltam, illetve ezen kivul eleg sok dolgot kiprobaltam.Ami esetleg meg relevans info lehet: Firmware v.: 4.18.19 Build 110701 Rel. 58906n 
 Hardware v.: WR340G 4.0 00000000.A valaszokat elore is koszonom. 
Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő