- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambrusmail
újonc
Sziasztok,
Van egy nagy problemam. Elrontottam a Tp-Link WR1043ND v2 routeremet. Vagyis ratettem a DD-WRT-t es most nem tudom visszatenni az eredeti firmware-et. Miert tettem ezt?
Berletem vagy egy 200 MBps sebessegu nettre es a router mivel elmeletileg birja a 450 MBPs-t is, teszteltem. A speedtest-el ha direkt be van kotve a halozati kabel a laptopomba, akkor a sebesseg eleri a 195 MBs-t es a routeren kerestul a speedboost-al bekapcsolva alig erte el a 100 MBs-t. Ezert ratettem egy beta DD-wrt-t hogy probaljam meg, hatha jobban fog menni. Sajnos a sebessegem lecsokkent 18 MBs-re.
Vissza akartam terni az eredeti szoftra, de lehetetlen. Nem mukodik a DD-WRT site-an levo visszatero bin file.
Mi tevo legyek? Mit lehetne csinalni? Olvastam, hogy WinSCP-vel kellene ramasolni a Tmp konyvtarba az eredeti Firmware-t es onnan puttyval rairni. Mit javasoltok? Elmagyarazza valaki lepesrol lepesre mit kell tennem? Milyen firmware-el lenne a legnagyobb sebessegem?Elore is koszonom segitsegeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest