Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #59443 üzenetére
Tök mindegy. Nem óhajtok vitázni. Egyébként azért tettem vissza a gyárit, mert amikor felraktam az openwrt-s firmware-t azt se tudtam mihez nyúljak, és szintén nem kaptam a kezeléséhez segítséget, és választ a kérdéseimre, még attól sem aki készítette, pedig privátban is kerestem. Nem mindenki él a routerek világában, és bizony a laikusoknak "szájbarágósan" kell bizonyos dolgokat elmagyarázni. Na ez itt nem megy. Nem akarom boncolgatni, hogy miért, mert attól hogy boncolgatom, nem lesz változás a mentalitást tekintve. Az itteni témák, szinte mind "mély vizes" értekezések, ami persze része lehet egy topiknak, de ha átbillen, és nem kapnak megfelelő segítséget azok akiknek egyszerű "földi" kérdéseik vannak, az a topik inkább chat szoba lesz, szakmailag hozzáértők részvételével.
Van user manual? Oké. No comment... -
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #59436 üzenetére
Dehogy ezért vagytok.
Egyszer már tettem egy próbát, de úgy látszik itt nem lehet kérdezni holmi egyszerű csacskaságot, ide csak vér profik írhatnak, vér profi témában.
Maradt még 1-2 topik, ami ezt a stílust követi, elég szomorú, de javul a tendencia.
A kedves topikgazdának illene lépéseket tennie afelé, ha idejön bárki segítségért, mert ilyen routere van, akkor ne ő kérjen még elnézést, hogy a "játszótereteken" mert kérdezni egy olyan alapvető dolgot, amit mindenki tud, így nem is válaszolunk rá kellő mélységben.
Vagy ezt nem a topikgazda feladata megoldani? Minek ide topikgazda ha ilyen alapvető problémára nekem kell felhívnom a figyelmét? -
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #59403 üzenetére
Köszi. Sajnos ehhez a router kérdéshez elég hülye vagyok.
Próbáltam programon keresztül a port forward-ot, de már a 80-as port checkkolása közben elhasalt és failed lett.Itt kell beállítanom? A játékos gép LAN IP címét hol találom?
És itt a link, ami alapján be szeretném állítani: [link]
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék beállítani port forward-ot Battlefield 4-hez. A gond az, hogy dinamikus az IP címem (UPC).
Tudnátok segíteni?
-
zack
nagyúr
Tudtok a kütyühöz ajánlani valami nagyobb teljesítményű antennát a gyáriak helyére?
-
zack
nagyúr
válasz
Soma01 #52651 üzenetére
A UPC modem beállításainál nincs tűzfal opcióra lehetőség. Motorola SBV6120E a tipusa, ebből jön a 120/10 net, és a vonalas telefon is.
Amit tudok állítani a configuration-nél, az a Frequency Plan, Upstream Channel ID, Favorite Frequency (Hz), enable/disable DHCP Server. Nem ez az utolsó vonatkozik a tűzfalra?
-
zack
nagyúr
Jaj.
Valaki írta, hogy kapcsoljam ki a tűzfalat a routeren, UPC modemben, mert bekavarhat multiplayeres játék közben, és amióta ő kikapcsolta, azóta helyrejött neki az, ami az én problémám is.
Ezt szeretném kivitelezni.
Sajnos nem vagyok nagy spíler a hálózatokban, ez van.
-
zack
nagyúr
Srácok! Ez tényleg komoly, hogy egy olyan ember, aki nem ért a témához nem kap itt segítséget?
-
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
OpenWrt vargalex v1.1.7 van a routeren, és ugye adott egy UPC modem is 120/10 nettel.
A kérdés az, hogy tudnám kikapcsolni mind a kettőben a tűzfalat?
Valaki ajánlotta, hogy a UPC modemben kapcsoljam ki, de nem találok ilyen lehetőséget.
Amióta pedig átállítottam a router nevét, azóta a telefonom (Lumia 1520) sehogy sem akar csatlakozni a WiFi-hez, nem látja a hálózatot, mi több úgy meghülyült, hogy, a mobilnetet is eldobja.Volt router restart, modem restart, telefon restart, PC restart.
Azóta visszaállítottam a router alapbeállításait, de így sem látja a telefon.
Amíg a router nevet nem piszkáltam, nem volt gond, ment.PC-n van net, de a Wlan része teljesen kuka.
Hogy tudnám visszarakni a gyári firmware-t Openwrt-ről?
-
zack
nagyúr
Kérnék egy kis segítséget. Gőzöm nincs mi lehet a gond.
A router a géphez vezetékesen kapcsolódik, a wireless részét pedig csak az okostelefonokhoz használjuk. A vezetékes részével semmi gondom, de a telefonok tegnap óta nem látják a routert.
Tegnapig egyébként semmi gond nem volt, egészen addig amig nem találtam egy leírást ami a Battlefield 3 játékhoz készült, hogy csökkentse a hálózati problémákat:"UPnP - Router:
1. Log into your modem / router.
2. Turn OFF UPNP.
Turn off PC UPnP Service:
1. Press: Windows-button (the one between lAlt and lCtrl) + R, a window should pop up.
2. Write: "services.msc" (without the ") then press enter.
3. In the list of services, scroll down to "UPnP Device Host", click it and press "Stop service".
4. Now do the same thing but with the service "SSDP Discovery".
5. Exit the window and go to control panel-> Network and Internet-> Network and Sharing Centre-> Change advanced sharing settings (to the left)-> Under "network discovery" select to turn off network discovery
6. SAVE CHANGE
Firewall Blocking / etc
- Boot MSconfig in start. Disable your Firewall and Anti Virus if its a windows based one. Disable any other process there that might affect you and reboot.
-If game works fine. This means there is some issue with your firewall or Anti virus setup.
ECN Packets has been enabled by a Net Speed Tool
To fix this :
1. open a CMD prompt AS ADMINISTRATOR
2. type "netsh"
3. type "int tcp set global ecncapability=disabled"
ECN packets are Refused by EA. These are FAKE packets to fool the connection."Miután megcsináltam, nem néztem Wifi kapcsolatot, mert éjjel volt, de gyanítom, hogy innentől kezdve nincs Wifi a telefonokon...
Azóta minden volt. Megpróbáltam újraindítani, szoftveres reset, mentés visszaállítása ami 100% működőképes állapot, most volt egy firmware frissítésem is, de semmi. Routeren keresztül vezetékes net van, vezeték nélküli nincs.
Tud valaki valami okosat mondani erre? A fenti beállításoknak lehet köze a wireless hálozatokhoz? -
zack
nagyúr
Csak a kíváncsiság kevéért...Van itt olyan 1043ND tulaj rajtam kívül akinek 120/10 UPC net van? Csak mert érdekelne mekkora letöltési sebessége WiFi-n keresztül.
Az érdekel elsősorban, eléri e vele a 80-100Mbit-et... -
zack
nagyúr
válasz
Keresztapper #7258 üzenetére
Köszi a segítséget!
Azt hittem a kábeles kapcsolatra is kihat a B/G/N beállítás.
Lényegében amíg a gépem nem WiFi-vel kapcsolódik, addig a G beállítás nyerő lehet, ha nem lesz más megoldás. Kipróbáltam, és tényleg kábelesen hozza a 120Mbit sávszélt.
Viszont a csatornák manuális választásánál honnan fogom tudni melyik az a csatorna amelyik kevésbé terhelt?
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen routert, amihez egyelőre csak a telefonjaink fognak csatlakozni. A net sávszél UPC 120/10.
Az a gondom, hogy az egyik teló (SE X10 Mini) nem tud stabilan csatlakozni mixed módban, le-fel csatlakozik random. Ezt a teló topikjában is megerősíették, hogy fix G módban nincs ilyen. Viszont G módban meg az asztali sávszél. gyengus. Ezt kellene valahogy megoldanom, hogy stabilan tudjon csatlakozni, és a pc sávszélessége is jó legyen. A Nokia N86 stabil, nem dobálja el a Wi-Fi-t. Nincsenek olyan beállítások amik esetleg az X10-re negatívan hathatnak?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest