- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
Van egy itthoni "hálózatom": a routerre vezetékkel rá van kötve az asztali PC (Win7) és egy hálózati médialejátszó (a wifi-t egy laptoppal, néha telefonnal használjuk).
A problémám a következő:
Hiába van az asztali gépben gigabites LAN-kártya, a médialejátszó is gigabites és a vezetékek is Cat5e-k (legalábbis ez van rájuk nyomtatva), ha a gépről a lejátszóra kötött HDD-re másolok, vagy onnan vissza gépre, csak max kb 7-10 MByte/s a sebesség.
Fel lehetne ezt valahogyan tornászni?Tegnap felraktam a routerre a dd-wrt-t, de egyelőre ugyanaz az átviteli sebesség a lejátszó és a PC között.
Szóval nem igazán vagyok még képben a dd-wrt-vel kapcsolatban. Meg tudná-e mondani valaki, hogyan kellene konfigurálni a dd-wrt-t a gyorsítás érdekében? -
gulyasa
őstag
Van egy itthoni "hálózatom": a routerre vezetékkel rá van kötve az asztali PC (Win7) és egy hálózati médialejátszó (a wifi-t egy laptoppal, néha telefonnal használjuk).
A problémám a következő:
Hiába van az asztali gépben gigabites LAN-kártya, a médialejátszó is gigabites és a vezetékek is Cat5e-k (legalábbis ez van rájuk nyomtatva), ha a gépről a lejátszóra kötött HDD-re másolok, vagy onnan vissza gépre, csak max kb 7-10 MByte/s a sebesség.
Fel lehetne ezt valahogyan tornászni?Tegnap felraktam a routerre a dd-wrt-t, de egyelőre ugyanaz az átviteli sebesség a lejátszó és a PC között.
Szóval nem igazán vagyok még képben a dd-wrt-vel kapcsolatban. Meg tudná-e mondani valaki, hogyan kellene konfigurálni a dd-wrt-t a gyorsítás érdekében?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest