- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az új fw.-vel próbálkozott-e már valaki FTP-zni, kívülről?
Mostanában próbálgatom beállítani, de valamiért nem akarja az igazságot.
Amiket eddig megcsináltam:
-beregeltem NoIp-re és beálítóttam a DDNS-t a ruteren
-csináltam egy virtual szervert (FTP) int.port:21, ext port:21 IP: az ami a routeré a belső hálón (192.168.1.1)
-elindítottam az USB settings-en belül az FTP-t (internet access enabled)
... belülről látja, működik.Kívülről semmi.
Ötlet? Az a helyzet, hogy nem vagyok egy hálózati zseni azért is örültem meg az új fw-nek, gondoltam így "egyszerűbb" lesz. -
Szervusztok!
Nem régen vettem egy ilyen routert. Egyelőre csak egymagában üzemel + a 3db PC(lakótársak), de majd később tervezem beüzemelni a teljes elgondolt hálózatot, és már most nézem hogy mit-mennyiért kapok meg hozzá. Tervben szerepel 1db külső 3.5" HDD és 2-3 nyomtató rákötése(utóbbi van meg).
-mivel egy USB hub mindenképpen kell ÉS még régről van nekem egy 512MB CF kártyám, arra gondoltam, hogy olyan hubot vennék, ami kártya olvasó is egyben és így ha szükséges, akkor ki tudom pakolni a router rendszerét a memkarira. KELL-E, hogy a hub/kártyaolvasó leírásában szerepeljen, hogy linux kompatibilis? Illetve működőképes-e az elképzelés(sys on CF)?
-szintén kell-e, hogy a HDD külső kerete "linux kompatibilis" legyen?
A választ előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest