- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi6
senior tag
Erre esetleg valaki?
Köszönöm -
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Van Egy TP-Link 1043nd v1-s routerem, eddig ez osztotta a netet. Most viszont a UPC kicserélte a modemet wifisre és azzal használjuk az eszközöket. Egyik szobába szeretném átvinni az asztali gépemet ami már messze lenne a UPC-s modemtől így kábellel nem tudok rá csatlakozni. Mi kellene feltennem, beállítanom a Tp-Link routerre hogy wifin fogjam a jelet a UPC eszköztől majd ezt kábelen továbbítsam az asztali gép felé, illetve wifi is jó lenne ha menne TP-linken.
Köszönöm! -
dudi6
senior tag
Erre esetleg van valakinek valami ötlete? Annyiban változott a helyzet azóta, hogy most már mindig áramtalanítanom kell majd vissza. Ilyenkor megint jó egy darabig, van hogy 1-2 órát is megy, de van mikor 10 perc múlva megint elmegy a hálózat. Torrent nem fut, de ha futna akkor mit kéne beállítanom?
-
dudi6
senior tag
válasz
Intruder2k5 #41777 üzenetére
Nem. Torrent nem fut.
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Folyamatosan megszakad a hálózat, majd egy kis időre visszajön csatlakozik a laptopom hozzá majd megint elmegy. Ilyenkor nem is látom a hálózatot az "éterben". Frissítettem tegnap a legfrisseb firmware-re(TL-WR1043ND_v1_130428) újrakonfigoltam, új SSID is adtam neki, jó is volt egy darabig, de megint eltűnt. Mi lehet a gond?
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Vettem egy ilyen routert és szeretném client módba tenni. Hogy tudom ezt megoldani? beléptem a routerembe és a Wireless - Wireless Settings menüben bekapcsoltam a WDS-t beállítottam mindent, de nincs netem. Máshoz a router beállításaiban nem nyúltam, még szűz...ehhez a routerhez kábellel hozzákötöttem a laptopom amin kéne a net.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest