- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
punk17
aktív tag
Buildeltem magamnak egy friss OpenWrt trunkot(r39586) a 1043 v1.8 routeremre. Az összes itthoni wifis eszközzel kirpóbálva, mindegyikkel próbáltam jó nagy trafikot generálni és nem jelent meg még semmi DMA error és a wifi is teljesen stabil. Az lenne a kérdésem, hogy a DMA error állandóan előfurdalna, hogy ha egy olyan eszköz csatlakozna amit utál a kis routerem?
-
punk17
aktív tag
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a routert nem lehet elérni böngészőből? Olyan 2 nap használat után nem tudom elérni, ami nagyon zavaró, mert bármit akarok csinálni resizni kell a routert, viszont tökéletesen működik, csak elérni nem lehet, de még a pingre is válaszol. Szóval érdekes. Igaz, ez gyári firmware alatt. Próbáltam már vargalex buildjét és a gargoyle-t is, de nekem a gargoyle jobban megfelelne, viszont sehogy nem tudtam a wifit 300Mb/s -ra bírni. Ha valakinek sikerült és megosztaná velem azt nagyon megköszönném, mert csak emiatt nem váltottam eddig a gyáriról.
-
punk17
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19836 üzenetére
Igazából nincs időm belőni, de egy korábbi írásod alapján ssh-n visszaraktam a gyárit
. Igazából az nem tetszett, hogy gyárival wifin 12MB/s tudtam másolni, OpenWrt alatt meg nem sikerült 5 MB/s fölé menni. De majd ha lemennek a vizsgáim neki ülök még 1x, főleg így, hogy simán visszarakhatom rá a gyárit
. Egyébként köszi a leírásod a visszaállításról
-
punk17
aktív tag
Felraktam a vargalex 1.02 firmwaret. A kérdésem az lenne, hogyan tudnám visszarakni a gyárit, tudom már sokszor kérdezték de szeretnék biztosra menni.
Előre is köszönöm a segítséget. -
punk17
aktív tag
Sziasztok!
A Jézuskától kértem egy WR10430ND-t, mert a mostanit(WR340GD) már kinőttem, és már régóta szeretnék egy ilyen routert. Elég sokat olvasgattam, és megfogalmazódott bennem pár kérdés. Az első kérdésem az lenne, hogy melyik firmwaret érdemes használni, mert nekem vargalex munkája nagyon szimpatikus, vagy jobban járnék egy RC6-tal, esetleg DD-WRT-vel? A másik kérdésem az lenne, hogy "csak" 3dBi antennát adtak hozzá, viszont nekem van 2 db 5dBi antennám. Érdemes azokat használni, vagy bőven elég a gyári antenna is?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest