- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
stigma #62945 üzenetére
Az, hogy a port teszt eredménye megegyezik a várttal, még nem jelenti a helyes működést.
Kliensbe be kell rakni néhány torrentet és a csatlakozott partnereket kell nézni, hogy a kapcsolatok milyen flaget kapnak, ha megjelenik a nagy "I" betű bárhol, akkor nyitva a port. -
Headless
őstag
válasz
stigma #62938 üzenetére
Dhcp-ben nem látod -> persze mert fix ip-t adtál neki.
Windows tűzfalban semmit nem kell beállítanod semmi köze az egészjez.
Router: UPNP felesleges és általában jobb is ha nem megy.
Ne random portokkal próbálkozz, hanem ami ténylegesen be van állítva a transmissionben. És virtual server-t kell beállítanod, erről egy képet csinálhatnál.Egyáltalán a NAS-on a fix ip jól van beállítva? Ip, gateway,DNS,subnet mask ezek mindegyike beállításra került? -> én inkább DHCP-re állítanám és a routerben állítanék be címfoglalást (DHCP ->address reservation).
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
stigma #20344 üzenetére
Volt ilyenem, serviio reinstall, géprestart, kábelek dugdosása, vudu és némi kakasvér után mindig látja.
Most neztem hogy MP-ben nincs engedelyezve nekem semmi adatfolyam-tovabbitas, de Serviio-ban Megjelenitesnel ugye engedve vannak a típusok? Illetve a forumjaban erdekeseket ir, (srt felirat, MKV nem tamogatott a TV-n es serviio is csak transzkodolassal teszi elerhetove. lattam hogy DLNA topicban is erdeklodtel, a csuszas is e miatt van, nehany audio+video parositas transzkodolas necces)
Routerben semmi extra beallitast nem eszközöltem ez ugyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged