- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0rBee
csendes tag
válasz
oldmannn #40934 üzenetére
Szia,
Ez alapján a link alapján el tudsz indulni:http://tothszabi.info/blog/open-wrt-firmware-forditas
Viszont annyit tennék hozzá ,hogy jómagam is belevágtam ,fordítottam is, de az általam fordított csomagok ugye nem egyeztek a Vargalex által használt forrásokkal(kernel verzió),így a kapott eredmény nem működött.
2 lehetőség van szerintem:
- Magadnak rakod össze az egész fw-t , a szükséges összetevőkkel, majd azt fordítof flasheled a routerre(ez lehet akár több nap problákozás is).
- Megkéred Vargalex mestert ,hogy a következő buildben legyen benne a 3TB-s hdd támogatása.Szerintem a második a járhatóbb számodra,én is inkább az új buildet várom (kaptam rá igéretet,hogy támogatni fogja már a DVB-t tunerem) minthogy magam reszeljem össze(hetek alatt).
Üdv.
n0rB33
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest