- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
grizlisandor #68726 üzenetére
Ok, hogy megosztottad a problémád megoldását, de azért azt is remélem tudod, hogy ehhez semmi köze nem volt a routerednek, és ezt is jó lett volna ha közzéteszed ....
#68725) HiFiHobbi
Ez egy openwrt/lede - hez fejlesztett egyedi weboldal része (ami a 9092-es porton működik). Külön mentésként lehet telepíteni a szervereinkről....
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #68386 üzenetére
Ismerőstől kaptam egy tippet és sikerült megoldani a problémámat. Leírom, hogy hátha segítség lesz ez másnak.
A probléma az, hogy SSD és HDD kombót használok és a HDD-re megy a letöltés és disk overload(katt)Logout cikk megcsináltam ez alapján és már rögtön gyorsabban jönnek le a dolgok.
-
woodworm
veterán
válasz
grizlisandor #68409 üzenetére
Milyen géped van egyébként?
-
xabolcs
őstag
válasz
grizlisandor #68405 üzenetére
Mekkora linksebesseggel csatlakozott a geped?
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #68395 üzenetére
Teszteltem, hogy mi van ha kihagyom a routert és egyből a gépbe megy az utp, hát semmi változás nincs a net sebességében...
-
válasz
grizlisandor #68392 üzenetére
Az ellenoldani hozzáférést, sebességet nem a te szolgáltatód biztosítja. Lehet neked gigiás neted, ha a szerver, ahonnan letöltesz max 100-at ad egy hozzáféréshez. A torrent megint problémás mérésre, mennyi a másik feltöltési sebessége, mennyi darab jön több embertől, mennyi sebességet visz el az adatellenőrzés.
-
v.attis
őstag
válasz
grizlisandor #68389 üzenetére
Utorrent egyre szarabb, én most tértem át qBittorrent-re. Olyan sebességeket mutat amiket eddig nem is láttam. Gyakorlatilag a wifim felső határával tölt szinte folyamatosan.
-
Sanya
nagyúr
válasz
grizlisandor #68389 üzenetére
Ne legyen túl sok aktív kapcsolat az utorrentben, mert az memóriagyilkos tud lenni.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
grizlisandor #68386 üzenetére
Valami tesztelővel nézd, mert a steam alapból korlátoz 300Mbit/s-re, meg lehet, hogy le is volt terhelve a szerver amiről töltöttél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest