- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
krealon
veterán
"Csak azt nem értem, hogy eddig nem volt ilyen gond vele, most meg hirtelen keves neki a táp?"
A tapegysegek ma mar kapcsolouzemuek, es a mukodesukhoz adott kapacitasu kondenzatorra van szukseg.
Ezt a kapacitast gazdasagosan elektrolit kondenzatorokkal lehet elerni.Az elektrolit kondenzatorokban folyadek van (elektrolit), ami az ido mulasaval elparolog.
A parolgas az uzemi homersklet emelkedesevel (pl nyar, vagy rossz szellozes) novekszik. Ezert is nagyon fontos, hogy az elektromos eszkozoket jol szellozo, huvos helyen mukodtessuk.Az elparolgo elektrolit miatt a kondenzator kapacitasa csokken, ezzel egyutt a stabil feszultseg mellett kigyerheto aram is csokken.
A csokkeno tapramot eloszor a keszulek bizonytalan mukodese szokta jelezni.A kritikus kapacitas ertek alatt a tapegyseg jobb esetben lekapcsol, rossz esetben tonkremegy es magaval viszi a ra csatlakozo aktiv elemeket is.
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
A minidlna adatbázis és log könyvtárát állítsd át egy a HDD-n található könyvtárra, ugyanis alapesetben a /tmp-re dolgozik, ami RAMdrive, azaz:
1. Nagy mennyiségű média tartalom esetén teleírja, így többek között pl. a LuCI session adatoknak nem marad hely, és az általad írt hibát kapod, esetleg nem is fér el az összes információ, így a minidlna-ban nem is látod a teljes tartalmat.
2. Újraindítás után elveszti a tartalmát, ezét ilyenkor egy teljes scan lesz. -
energiezolee
aktív tag
-
Szia!
Nekem folyamatosan megy már körülbelül 3 éve, illetőleg a nagy viharok idején áramtalanítottam, és amikor ELMÜ szolgáltatási szünet volt, akkor állt! Ezeken kívül non-stop megy, a motor sem áll le, mivel megy a torrent...
Mondjuk nekem nem ilyen routerem van, de ez ebből a szempontól teljesen mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest